Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 25

3 dalykai, pagal kuriuos galima spręsti, kad esate išmintinga moteris

Ne kiekviena išmintinga moteris žino apie save, kad yra išmintinga. Tiesiog negalvojo apie tai, gerai, arba pervertino barą. Pavyzdžiui, jie mano, kad išmintingos moterys yra tos, kurios padarė įtaką istorijai, kažką didingo sukūrė. Tačiau manau, kad išmintinga moteris yra ta, kuri nepadarė nieko ypatingo. Ji tiesiog gyvena savo gyvenimą. Tačiau kartu ji gyvena išmintingai. Kartais tai nėra akivaizdu, tačiau yra keletas dalykų, kurie mums bus užuominos.

Išmintinga moteris stengiasi išvengti smulkių konfliktų. Juk kiekviena išmintinga moteris supranta, kad svarbiausia gyvenime yra žmonės. Tai yra, tėvai, vyras, vaikai, draugai ir pan. Visi yra patys artimiausi ir brangiausi. Kuo geresni santykiai su šiais žmonėmis, tuo geresnis gyvenimas. O išmintinga moteris stengiasi išvengti smulkių konfliktų.

Pavyzdžiui, jos vyras pamiršo išmesti šiukšles. Paprastai moterys iš to gali sukurti visą skandalą. Išmintinga moteris tiesiog pasikalbės su vyru, pati jį išmes arba užsimins apie tai. Esmė ta, kad nedidelis konfliktas visada gali peraugti į didelį ir jūs galite prarasti žmogų. Net vaikai. Galite susiginčyti ir jie nustos skambinti ar lankytis. Išmintinga moteris stengiasi palaikyti gerus santykius.

Išmintinga moteris nebijo santykių pabaigos ar skyrybų. Tai yra antrasis punktas. Taip, moteris stengiasi palaikyti gerus santykius su vyru. Bet tol, kol jie gali išlikti. Juk kartais ateina suvokimas, kad santuokos nebeišgelbės niekas. Dauguma moterų laikosi vyro iš visų jėgų.

Išmintinga moteris supranta, kad jei tai ne jos vyras, geriau jį paleisti. Geriau gyventi vienam, nei patirti nuolatinį stresą su svetimu žmogumi. Išmintinga moteris tiki savimi ir žino, kad ras geresnį vyrą. Net jei jai jau nebe trisdešimt.

Išmintinga moteris nenuobodžiauja. Tai trečiasis punktas. Dažnai moterys nuobodžiauja, jos nežino, kur save dėti. Taip, yra namas, vaikai, ir tai jau užima daug laiko. Nepamirškime darbo. Bet ką daryti, jei nėra vaikų? O gal jie užaugo? O gal jau išėjo į pensiją? Bet kuriuo atveju išmintinga moteris ras kuo užsiimti.

Ji supranta, kad sėdėti ir nuobodžiauti negalima. Tokia moteris visada turi keletą užsiėmimų, kurie bus įdomūs ar naudingi. Galbūt moteris skaito knygas. Ji gamina įvairiais būdais. O gal ji turi kokių nors kitų pomėgių. Bet kokiu atveju ji niekada nenuobodžiauja, visada užsiėmusi. Ir ji daro tai, kas jai tikrai patinka.

Patinka jai, parašykite komentarą, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.11.2019 laikas 09:23 Receptai – Patiekalai Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje. Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus. Sumaišyk varškės masę su baltymais. Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių. Sud...

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 10:13 Receptai – Patiekalai Gudobelės žiedai ir vaisiai gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: gudobelė, vanduo, Paprastoji sukatžolė.

Skaityti daugiau

15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau