Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 27

Kokią nauda galima gauti iš neištikimybės?

Daugeliui iš mūsų neištikimybė asocijuojasi su kažkuo siaubingu ir skausmingu. Aš išmokysiu jus, kaip pamatyti naudą!

Susidūrus su išdavyste, labai sunku ją vertinti racionaliai, šaltu protu. Tai nemalonus įvykis, sukeliantis įvairias emocijas, kurios kartais būna prieštaringos.

Neskatinu jūsų į apgaudinėjimą žiūrėti kaip į teigiamą dalyką. Be to, toks požiūris yra apgaulingas. Juk neištikimybę galima apibūdinti kaip tam tikrą praradimą, kuris vienaip ar kitaip sukelia traumuojančias pasekmes.

Bet aš taip pat nepritariu minčiai, kad išdavystė yra gyvenimo pabaiga. Siūlau išdavystę priimti kaip savotišką pamoką. Ir jūs esate visiškai pajėgūs gauti iš to maksimalią naudą.

Tolimesnės mano mintys aktualios ir tiems, kuriuos išdavė, ir patiems neištikimiesiems.

Neištikimybė gali tapti atskaitos tašku saviugdos pradžiai.

Kai kam tikriausiai bus sudėtinga priimti šią mintį, tačiau tai tikrai tiesa. Susidūrę su neištikimybe, daugelis žmonių persvarsto savo gyvenimą. Jie gauna galimybę pasižiūrėti į save skirtingais kampais ir aspektais, pastebėdami dalykus, kuriuos anksčiau ignoravo. Tokiu būdu neištikimybė tampa savotišku atspirties tašku pradėti darbą su savimi.

„Kai sužinojau, kad mano partneris mane apgaudinėja, patyriau klaikų skausmą. Man atrodė, kad daugiau niekada negalėsiu užmegzti romantiškų santykių, pasitikėti kitu žmogumi. Tačiau po intensyvaus darbo su psichoterapeutu supratau, kad turiu eiti toliau. Šią išdavystę galiu pavadinti investicija į savo būsimą laimę “, – prisipažįsta viena pacientė.

Neištikimybė gali tapti nauja jūsų santykių su partneriu pradžia

Niekas negalės atsakyti į klausimą, ar atleisti partneriui, išskyrus jus pačius. Tačiau iš savo patirties žinau, kad daugeliui pavyksta nuoširdžiai paleisti nuoskaudą ir skausmą, naujus santykius pradėti nuo švaraus lapo. Dar daugiau, po tokios krizės žmonės pradeda žiūrėti vienas į kitą brandžiau, suvokia partnerį tokį, koks jis yra.

Jei santykiuose teko susidurti su išdavyste, neskubėkite dėti jiems taško. Labai tikėtina, kad ši krizė taps naujo laimingo gyvenimo pradžia!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 11:50 Receptai – Patiekalai Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turė...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau