Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 3

Joe Bidenas įspėja, kad demokratija "žlugs", jei respublikonai laimės vidurio rinkimus

Trečiadienį JAV prezidentas Joe Bidenas (Joe Biden) perspėjo, kad jei respublikonai laimės kadencijos vidurio rinkimus, demokratija, kokią ją pažįstame, žlugs.

"Mes, žmonės, turime nuspręsti, ar vyraus teisinė valstybė, ar leisime tamsiosioms jėgoms ir valdžios troškimui užleisti vietą principams, kuriais ilgą laiką vadovavomės", - sakė J. Bidenas savo kalboje.

Apie tai praneša Breitbart.com: Baidenas savo kalbą pradėjo primindamas išprotėjusio asmens išpuolį prieš Polą Pelosi penktadienį po to, kai užpuolikas nerado Seimo pirmininkės Nancy Pelosi jų namuose San Franciske.

Prezidentas vėl bandė susieti išpuolį prieš Pelosi su sausio 6 d., kai D. Trumpo šalininkai šturmavo Kapitolijaus kalvą protestuodami prieš 2020 m. prezidento rinkimus.

J. Bidenas kaltino buvusį prezidentą Donaldą Trumpą (Donald Trump) už 2020 m. rinkimų rezultatų kvestionavimą, kuris, jo teigimu, tik padidino politinio smurto atvejų skaičių.

"Amerikoje nesutarimus sprendžiame ne riaušėmis, ne minia, ne kulka ar plaktuku, o taikiai prie kovos langelio - balsavimo urnos", - sakė jis.

J. Bideno kalba buvo aštriai šališka, ignoruojant demokratus, kurie protestavo prieš 2016 m. rinkimų rezultatus, melagingai paskelbdami D. Trumpą neteisėtu prezidentu, išrinktu dėl Rusijos įtakos. Jis taip pat ignoravo demokratų politinio smurto atvejus ir politinius veikėjus, kurie atsisakė pripažinti teisėtus rinkimus.

Vietoj to jis kaltino "kraštutinius MAGA" respublikonus.

"Šią akimirką turime priešpastatyti tiems melams tiesą. Nuo to priklauso mūsų tautos ateitis", - sakė jis ir pavadino tai "lemiamu momentu" Amerikos istorijoje.

Jis perspėjo, kad daugiau nei 300 į postus kandidatuojančių respublikonų suabejojo 2020 m. prezidento rinkimais, kurie simbolizuoja "autokratijos apetitus" prieš Amerikos demokratiją.

"Privalome vienu pribloškiančiu vieningu balsu prabilti kaip šalis ir pasakyti, kad Amerikoje nėra vietos rinkėjų bauginimui ar politiniam smurtui", - pridūrė jis. "Jokios vietos, jokios vietos niekada."

J. Bidenas pakartojo daugelį minčių apie demokratiją, kurių jis laikėsi nuo inauguracijos, ir vėl kaltino respublikonus, kad jie kelia pavojų demokratijos ateičiai Jungtinėse Valstijose.

Prezidentas teigė, kad demokratijos ateitis yra svarbesnė už visus kitus klausimus, netiesiogiai ragindamas amerikiečius balsuoti už demokratus, kad būtų išsaugota šalies ateitis.

"Turime balsuoti, žinodami, kas pastatyta ant kortos, o ne vien tik šios akimirkos politiką", - sakė jis.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.08.2019 laikas 12:10 Receptai – Patiekalai Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

13.08.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Bandelės su kopūstais. Labai skanu!
Bandelės su kopūstais receptas. Toliau, kaip visada: gaminame bandeles, kepame juos aliejuje (jo turėtu būti tiek, kad bandelės būtų visiškai panardintos jame).

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau