Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 5

Greta Thunberg ragina "sunaikinti Vakarus", kad ‘išgelbėtų pasaulį’

Greta Thunberg buvo šešiolikmetė moksleivė Švedijoje, kai globalistinis elitas ir jo ryšių su visuomene skyrius - didžioji žiniasklaida - ją iškėlė į pasaulinę žvaigždę.

Isterija dėl Thunberg buvo nevaldoma. Žurnalas "Time" ją išrinko metų žmogumi.

Greta Thunberg, sunaikinti Vakarus, išgelbėtų pasaulį

Viena Švedijos bažnyčios parapija net patepė ją kaip "Kristaus įpėdinę".

O Kenterberio arkivyskupas Rovanas Viljamsas (Rowan Williams) pareiškė, kad Tiunberg yra Biblijos pranašautoja. "Dievas Gretos Thunberg asmenyje prikėlė pranašą taip, kaip niekas negalėjo nuspėti. Ji pasakė dalykus, kurių niekas kitas negalėjo pasakyti. Ačiū Dievui už ją!", - pareiškė arkivyskupas.

Ji tris kartus buvo nominuota Nobelio taikos premijai gauti ir didžioji žiniasklaida buvo įsiutusi, kai premija jai nebuvo paskirta.

O Pasaulio ekonomikos forumas vainikavo ją oficialia Darbotvarkės dalyve. Kyla klausimas - kokia konkrečiai yra jos darbotvarkė?

Nes globalistų elitas negali jos pasigesti. Ji kreipėsi į Prancūzijos nacionalinę asamblėją ir Europos Sąjungą. Ji skaitė paskaitą Jungtinių Tautų generaliniam sekretoriui. Ji kalbėjo Pasaulio ekonomikos forume ir JT aukščiausiojo lygio susitikime klimato klausimais.

Kupina pykčio, apsėsta pražūties, neturinti jokių praktinių sprendimų, skatinama globalistinio elito ir katapultuota į pasaulinę žvaigždę būdama 16 metų.

Keista, bet Thunberg nebuvo tokia įtikinama veikėja, kai neturėjo scenarijaus, pagal kurį galėtų skaityti.

Visai neįtikėtina.

Tokia filmuota medžiaga kelia klausimą, kas rašo Thunberg scenarijus ir kam ji dirba. Kokia tiksliai yra jos darbotvarkė?

Atrodo, kad šiuo metu esame procese, kai tai norime sužinoti.

Sekmadienio vakarą Thunberg nusimetė visą kaukę ir paragino nuversti "visą kapitalistinę sistemą".

Skamba tarsi kažkas tiesiai iš Davoso, Šveicarijoje, salių. Kaip keista.

Sekmadienio vakarą Londono Karališkojoje festivalio salėje pasirodžiusi ir reklamuodama savo naująją "Klimato knygą" Thunberg išsakė ekstremistinius komentarus.

Nicholas Harrisas iš UnHerd buvo ten ir stebėjo, kaip Thunberg išdėstė savo beprotišką manifestą. Jis rašo:

Anksčiau ji pardavinėjo save kaip penkių pėdų žmogaus pavojaus varpą, klimato Kasandrą. Jos vaidmuo buvo įspėti, o ne pamokyti: labiausiai paplitusios jos akimirkos buvo susijusios su politinių lyderių peikimu, o ne bandymu juos pakeisti. Ji atkakliai vengė programinių detalių, sakydama, kad tokie dalykai "su manimi nesusiję". Tačiau dabar, scenoje ir šioje knygoje, ji atrado savo politines kojas, konkrečiai - kairiojo sparno antikapitalizmo ir de-augimo ideologiją.

Tarp įprastų nurodymų apie būtinybę daryti spaudimą politiniams lyderiams jos žinia buvo radikalesnė ir kovingesnė nei anksčiau. Ji mums sakė, kad nėra jokio "grįžimo į normalią padėtį". "Normali" buvo "sistema", kuri mums sukėlė klimato krizę, "kolonializmo, imperializmo, priespaudos, genocido", "rasistinio, engėjiško ekstrakcionizmo" sistema. Klimato teisingumas yra viso teisingumo dalis; negalima turėti vieno teisingumo be kitų.

Kaukėtasis Thunbergas reikalauja visiškai sunaikinti Vakarų pusrutulį, kad "išgelbėtų pasaulį".

Tai neturėtų stebinti. Kaip jau anksčiau rašėme, klimato kaitos darbotvarkė tėra tik radikalus kairuoliškumas, įvilktas į priimtinesnį formatą.

Švarios energijos karalius Bilas Geitsas (Bill Gates) net buvo pagautas prisipažįstantis, kad klimato kaitos darbotvarkė yra milžiniška Naujosios pasaulio tvarkos apgavystė neseniai pasirodžiusiame vaizdo įraše, kuriame jis giriasi, kad terminas "švari energija" "apsuko žmonėms galvas".

Pasak Gateso, kuris 2018 m. kalbėjo savo artimiausio rato auditorijai, vėjo, saulės, akumuliatorių technologijos ir kiti atsinaujinantys energijos šaltiniai gali būti madingi, bet jie NEGALI išspręsti klimato kaitos problemų.

Tai ne tik Gatesas ir Thunbergas. Vienas iš "Extinction Rebellion" ir atšakos "Just Stop Oil" įkūrėjų savo paties žodžiais pripažino, kad jo judėjimas "nėra susijęs su klimatu". Šiuo metu judėjimas "Just Stop Oil" trikdo sporto renginius, naikina meno kūrinius ir blokuoja kelius visame Londone.

2019 m. Stiuartas Basdenas (Stuart Basden) atskleidė tikruosius kraštutinių kairiųjų aplinkosaugos veiksmų grupės tikslus ilgame straipsnyje, paskelbtame portale "Medium".

Basdenas tvirtino, kad bet kokios egzistuojančios klimato problemos negali būti išspręstos ir kad judėjimas turėtų susitelkti į visos Vakarų kapitalizmo sistemos griovimą (Kinija, didžiausia pasaulio teršėja, nė karto nepaminėta).

Skamba pažįstamai, tiesa? Basdenas neabejotinai yra tame pačiame puslapyje kaip ir Thunbergas bei Gatesas.

Toliau jis teigė, kad "Europos civilizacija" kalta dėl to, kad per pastaruosius 600 metų visame pasaulyje išplito "žiaurumas" ir "smurtas", o "kankinimai, genocidas, žudynės ir kančios pasiekė žemės pakraščius".

Po to Basdenas išvardijo daugybę "iliuzijų", kurios kaltos dėl tokios padėties, įskaitant "baltųjų viršenybę", "patriarchatą" ir "klasių hierarchiją" (keista, turint omenyje, kad dauguma "Išnykimo sukilimo" protestuotojų yra aukštesniosios viduriniosios klasės snobai, kurie nedaug ką daro, tik sukelia nepatogumų ir kenkia dirbančiųjų klasei).

"Heteroseksualumo ir heteronormatyvumo iliuzijos propaguoja idėją, kad heteroseksualumas yra "normalus", o kitos lytiškumo apraiškos yra iškrypimas", - rašo Basdenas.

Taigi, štai jums ir viskas, iš žirgo lūpų. Kalbama ne apie klimatą, o apie Vakarų sugriovimą ir visko, ką jie simbolizuoja, pakeitimą košmarišku kraštutinių kairiųjų autoritariniu totalitarizmu, suderintu su WEF.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.05.2024 laikas 08:17 Niekada neužmegzkite naujų santykių, jei nesate išsprendę visų ankstesnių santykių problemų
Labai dažnai girdime posakį: "pleištą galima išmušti pleištu". Sakoma, kad išsiskyrėte, susiraskite naują partnerį ir viskas bus gerai. Visa sena bus pamiršta, o jūs gyvensite ir klestėsite. Deja, taip nebūna.

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 07:22 2024 m. gegužės 16 d. horoskopas: žvaigždės atskleidžia visų Zodiako ženklų ateities paslaptis
Šiandien puiki diena bet kokiam verslui. Gali kilti laipsniškų vidinių baimių ir nerimo, kad neturėsite pakankamai laiko visiems darbams atlikti. Tai Juodojo Mėnulio "darbas", kuris ir sukelia tokį nepagrįstą nerimą ir susirūpinimą....

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 10:00 Daugiau nei 1600 metų senumo paslaptinga geležies kolona glumino mokslininkus: atsirado versija
Ši paslaptinga geležies kolona Indijoje buvo veikiama gamtos stichijų daugiau nei 1 600 metų. Tad kodėl ji niekada nerūdijo? Ar gali geležinė konstrukcija stovėti 1 600 metų ir nerūdyti, nors buvo veikiama gamtos stichijų?...

Skaityti daugiau