Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Lapkričio » 18

Runos – sėkmės pranašai Zodiako ženklams

Visata kupina magijos ir paslapčių, todėl visada atsiras daiktų bei ritualų, kurie leis praskleisti paslapties šydą – bent viena akimi pažvelgti, kas laukia ateityje. Sakoma, kad runos – žmogaus gyvenimo impulsų personifikacija. Šie funkciniai atributai, vaizduojami ant metalo, medžio gabalėlių ar net ant kristalų ir brangakmenių, leidžia nuspėti ateitį, o pasinaudojus gautomis prognozėmis galima pasigerinti gyvenimą.

Iš runų istorijos

Vyresnysis Futarkas, taip pat žinomas kaip Senasis Futharkas arba germanų Futarkas, yra seniausia runų abėcėlės forma. Runų abėcėlė galėjo būti grįsta ankstyvuoju graikų alfabetu. Kai kurios raidės panašios į ankstyvosios graikų abėcėlės. Taip pat ją galėjo sukurti remiantis viena senovinių abėcėlių, Italijoje naudotų etruskų ar kitų kalbų pagrindu. Senasis Futharkas yra piktografinė kalba, todėl kiekviena runa iš pradžių reiškė konkretų dalyką. Abėcėlės pavadinimas sudarytas iš pirmų šešių jų abėcėlės runų: Fehu, Uruz, Thurisaz, Ansuz, Raidho ir Kenaz. Iš pradžių tai buvo piktografinė kalba, todėl kiekviena runa buvo tiesioginė nuoroda į realų daiktą. Pavyzdžiui, Beorc yra gimimo ir šeimos runa, kuri atrodo kaip nėščios moters profilis. Ankstyviausi žinomi runų užrašai datuojami I a., tačiau dauguma runų užrašų datuojami XI a. Runų užrašų rasta visoje Europoje – nuo Balkanų iki Vokietijos, Skandinavijos ir Britų salų.

Šiandien runos naudojamos būrimams, talismanams ir kerams. Runų metimas ir jų aiškinimas panašus į Taro kortas, nes runų išdėstymas ir tvarka keičia jų interpretavimą. Šis aiškinimas gali būti naudingas kuriant talismaną pagal savo Zodiako ženklą.

Avinas

Šis ugningas ženklas susijęs su Fehu ir Uruz runomis. Šie galingi simboliai siejami su valdančia planeta Marsu ir Plutonu. Fehu siejama su galia ir didžiule energija, kuri leidžia įveikti visas kliūtis. Fehu taip pat susijusi su finansine gerove ir viskuo, kas susiję su materialiniais rūpesčiais, tikslais, savireklama, savigarba, ambicijomis ir karma. Ji veikia siekiant ekonominės gerovės, verslumo, sėkmės darbe, svajonių įgyvendinimo, verslo laimėjimų. Antroji runa, Uruz, rodo neprijaukintą potencialą. Atstovauja ugniai ir energijai, kuri Avinams itin reikalinga. Runa suteikia galių pradėti reikalus ir pasiekti norimą tikslą. Uruz siejama su aistra, energija, instinktyviomis situacijomis, seksualiniu potraukiu, vaisingumu, pasąmone, primityvumu.

Jautis

Jautį reprezentuoja Thurisaz. Šio ženklo valdančioji planeta Venera taip pat susijusi su runa Ansuz. Thurisaz skleidžia galingą energiją, kuri puikiai apibūdina šio ženklo esmę. Kaip ir Jautis, ši galinga runa simbolizuoja instinktus, jausmingumą. Abiejų runų ir Jaučio sąjunga dar labiau sustiprina žemiškąją energiją. Be to, Ansuz susijusi su gera sveikata, įkvėpimu ir produktyvumu. Būdama glaudžiai susijusi su Venera, ši runa gali suteikti trokštamą kūrybinį polėkį – naudojant ir pajutus šios runos energiją, seksis lengviau atlikti užduotis.

Dvyniai

Valdančios runos yra Raidhō ir Kenaz. Susijusios su Merkurijumi ir Chironu, kariu, žinomu iš graikų mitologijos. Pirmoji ženklo runa Raidho simbolizuoja judėjimą, kelionę ir evoliuciją. Nenuostabu, nes Dvyniai garsėja, kaip judėjimą mėgstantis ženklas. Šios runos magija padeda keliautojams, suteikia ar paskatina pokyčiams, atkuria ryšį. Jei norite, kad kelionė būtų sėkminga ir sklandi, būtent su šia runa reikia atlikti magiškas apeigas. Merkurijus asocijuojasi su šiuo Zodiako ženklu, nes tiek šis ženklas, tiek planeta turi stiprią komunikacinę ir intelektualinę vibraciją. Dvyniai visada ieško iššūkių ir intelektualinio stimulo. Kenaz, antroji runa, irgi skatina intelektualinį, dvasinį augimą. Jos pranašiškos reikšmės yra išmintis, įžvalgumas, problemų sprendimas, kūrybiškumas, mūza, nušvitimas. Šios runos magija tarnauja kūrybingai mūzai, mokymuisi, vaisingumui, kančioms ir nerimui išvaikyti.

Vėžys

Gebo ir Wunjo – pagrindinės runos, o Saulė ir Mėnulis – šį ženklą valdantys dangaus kūnai. Gebo yra dosnumo, įvairių rūšių dovanų, kartais net aukos runa. Jos tikslas yra duoti ką nors kitam, įskaitant emocijas ir patirtį. Gebo simbolizuoja asmeninius santykius. Antroji runa, Wunjo, susijusi su džiaugsmu, komfortu, gyvybingumu, priežiūra, ryšiu ir klestėjimu. Tai dalykai, kurie šiam ženklui itin rūpi. Vėžys sulaukia daug energijos iš šios galingos runos, nes Wunjo asocijuojasi su reikšmingo dvasinio atlygio gavimu.

Liūtas

Valdančios runos – Hagalaz ir Nauthiz. Jų ryšys su Saule ir Mėnuliu itin stiprus. Hagalaz susijusi su griaunančiomis jėgomis, kurias dažnai galima pamatyti gamtoje. Ši runa susijusi su savęs ir savo sugebėjimų išbandymu ir dvasiniu augimu, kuris pasiekiamas po kovos. Antroji runa, Nauthiz, susijusi su pasipriešinimu ir stiprybės įgijimu per įtampą. Šis ryšys atitinka iššūkius, su kuriais dažnai susiduria Liūtas. Nauthiz suteikia stiprybės ir drąsos, kad galėtų keistis, kurti naujoves ir net išgyventi sunkiais momentais.

Mergelė

Runos Isa ir Jera geriausiai veikia Mergeles. Isa susijusi su sustojimu ir atsakymų ieškojimu. Runos tikslas – siekti aiškumo ir suprasti, kas vyksta. Kaip ir runos, šis ženklas susijęs su kritiniu suvokimu, intelektu, sąmoju, detaliu mąstymu ir augimu. Jera – derliaus, mąstymo, analizės ir ramybės runa. Su Jera energija gali įgyti harmonijos ir kantrybės. Runa artima ženklo esmei: Mergelė daro pažangą atkreipdama dėmesį į kiekvieną smulkmeną.

Svarstyklės

Perthro ir Ehwaz – pagrindinės ženklo runos. Susijusios su Venera, viena galingiausių planetų. Ehwaz asocijuojasi su sąžiningumu, atkaklumu ir drąsa. Tai padrąsinanti runa, suteikianti jėgų tęsti kovą siekiant harmonijos. Perthro runa simbolizuoja viską, kas moteriška. Taip pat turi gilų ryšį su istorija, žiniomis ir tradicijomis. Ši galinga runa padeda sukurti pusiausvyrą ir jaukią atmosferą namuose. Naudinga, kai reikia artimųjų, antrosios pusės palaikymo.

Skorpionas

Sėkmės runos – Algiz ir Sowilo. Susijusios su dviem galingais dangaus kūnais: Marsu ir Plutonu. Pirmoji runa yra apie apsauginę, saugančią energiją, kuri aplink ženklo atstovą sukuria skydą. Sykiu tai kanalas, sukuriantis stiprų ryšį tarp Zodiako ženklo atstovo ir jo dvasinio pasaulio. Runa Sowilo siejama su sėkme ir pergale. Ši palaikomoji runa padeda siekti tikslų – gali būti itin naudinga, nes Skorpionai dažnai siekia įgyvendinti svajones.

Šaulys

Sėkmę šio Zodiako ženklo atstovams, kuriuos valdo Jupiteris ir Neptūnas, neša Berkan ir Tiwaz runos. Tiwaz moko išlikti savimi, būti racionaliems. Galinga runos energija suteikia galimybę tyrinėti pasaulį ir geriau suprasti dvasinį pasaulį. Šio Zodiako ženklo atstovai yra keliautojai, trokštantys tyrinėti naujas vietas, megzti pažintis bei išmokti ko nors naujo. Berkan – gimimo ir atsinaujinimo runa. Jos energija puikiai veikia su stipriu ženklo noru transformuotis, keistis, mokytis ir tyrinėti naujus dalykus.

Ožiaragis

Stiprios Ehwaz ir Mannaz runos, siejamos su Uranu ir Saturnu, taip pat susijusios su Ožiaragio gyvenimu. Ehwaz siunčia palaikymo virpesius, nes runa neša stiprią sąmoningo augimo energiją. Ožiaragis sutelkia dėmesį į tikslų siekimą, todėl runos energija puikiai veikia su šiuo ženklu. Mannaz ir Ožiaragis labiausiai už viską vertina tvarką ir harmoniją. Svarbu laikytis nustatytų taisyklių ir suformuoti tam tikras ribas. Mannaz energija panaši į Ožiaragio: linkusi palaikyti esamas taisykles ir tvarką. Runos magiška galia pagerina socialinius santykius, harmonizuoja santykius šeimoje, naikina viską, kas gali turėti neigiamos įtakos socialiniam bendravimui.

Vandenis

Laguz ir Ingwaz runos neša sėkmę Vandeniams, valdomiems stipriausių dangaus kūnų Urano ir Saturno. Laguz ragina išlikti atviriems ir pasiruošusiems tyrinėti naujus dalykus, kad ir kas nutiktų. Taip pat runa susijusi su dvasiniu augimu. Ingwaz simbolizuoja tinkamą laiką atokvėpiui ir įsikrovimui. Jos energija susijusi su harmonija, ramybe ir neišblėstančia meile tarp romantinių partnerių. Dar runa simbolizuoja baigtumą ir gebėjimą pasiekti trokštamų dalykų. Suteikia saugių ir ramių namų jausmą.

Žuvys

Othala ir Dagaz – pagrindinės Žuvų runos. Othala energija atitinka ženklo dvasinį pasaulį. Ši runa valdo viską, kas susiję su žemės nuosavybe, infrastruktūra, būstu, ilgaamžiškumu, paveldimumu, priklausymu. Runa suteikia stiprią apsauginę energiją, skatindama dvasines keliones ir transformacijas. Dagaz simbolizuoja pokyčius, kuriuos sukelia konkretaus žmogaus valia, o ne išorinės jėgos. Šios runos energija susijusi su aiškumu ir pabudusia sąmone. Ženklas sutelkia dėmesį į astrologinį idealo ieškojimą – ši tema taip pat yra šios runos esmės ir energijos dalis.

Rašo priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:57 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (gyvatžolės, kraujalankės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: paprastosios gyvatžolės šaknų, vaistinės kraujalankės.

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau