Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 29

Sukčiavimo aukos

Sukčiavimo klausimas žmonijai visais laikais kėlė didelį susirūpinimą. Neištikimybė yra tada, kai turiu žmoną (vyrą) ir ją (jį) apgaudinėju. Neištikimybė yra išdavystė ir ištikimybės meilėje pažeidimas. Tai reiškia norėti kito sieloje.

Neištikimybės priežasčių gali būti labai daug - tiek buitinių, tiek meilės. Tačiau apgaudinėja ne visi, ne visi.  Jei poroje yra pasitikėjimas, meilė, pagarba, artumas, neištikimybė mažai tikėtina. Daugelis nusprendžia likti santykiuose.

Kas yra apgaudinėjamas: Paprastai apgaudinėjama būna aukos. Dėl vienos paprastos priežasties, nes šie žmonės apgaudinėja patys save. Dažnai jie neturi žodžio, nuomonės, balso. Jie gali perkelti savo norus, poreikius, tylėti, prisitaikyti. Jie sąmoningai ramiai lauks, tikės savo pačių sukurta iliuzija ir atleis.

Statistiškai vyrai apgaudinėja daugiau nei moterys. Juos dažnai apsėda noras įtikti, pakelti ir sustiprinti savo savivertę. Kai kurie patiria narcizišką pasitenkinimą dėl apgaulės.

Neištikimybė turi pasekmes: melas, sugadinti santykiai su partneriu, skyrybos, nesantuokinis vaikas, nuosavos šeimos apiplėšimas, rizikos, susijusios su karjera ir reputacija kolektyve, palikti vaikai, kaltės jausmas.

Užkirsti kelią neištikimybei – reiškia būti suaugusiu ir subrendusiu žmogumi ir priimti konkretų sprendimą.

Svarbu:

– Būti sąžiningu su partneriu – gerbti jį santykiuose, jei kitas to nori, informuoti: kad jausmai jai (jam) išblėso, padėti tašką. Priimti naują sprendimą ir mėgautis juo. Jei išduodate esamą partnerį, tai turės pasekmių, už kurias anksčiau ar vėliau teks prisiimti atsakomybę.

– Kad netaptumėte auka, pirmiausia išmokite gerbti save, susiraskite savo prarastą ir sužeistą „Aš“, vadovaukitės savimi ir savo norais, neištirpdami partneryje. Susiradę savo vidinį pasaulį ir savo pomėgius, tampate įdomiais žmonėmis. Nepainiokite seksualumo ir provokacijos sąvokų. Seksualumas – viduje, jis kyla iš nuosavo balso ir troškimo. Nebūkite neištikimi sau ir nesusidursite su partnerių neištikimybe.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Nekeptas skanumėlis per 15 min.

Viskas labai paprasta, greita ir gardu. O ir prireiks vos 2 sudedamųjų dalių. Pažiūrėkite patys. Paprasta, ekonomiška, greita ir labai skanu. Saldainiai gaunasi neįkyriai saldaus skonio.

Skaityti daugiau

10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau