Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 10

BUM! WEF nori išskersti milijonus naminių kačių ir šunų, kad galėtų kovoti su klimato kaita

Pasaulio ekonomikos forumas neseniai pradėjo naują prieštaringai vertinamą iniciatyvą, kuri sukels gyvūnų teisių gynėjų pasipiktinimą.

Pasaulio ekonomikos forumas ragina paskersti milijonus kačių ir šunų visame pasaulyje, kad būtų sumažintas "anglies dvideginio pėdsakas", kurį jie palieka valgydami mėsą.

WEF, kuris nurodė pagrindinėms žiniasklaidos priemonėms pradėti skleisti šią informaciją, nori įvesti tarptautinę politiką, pagal kurią dauguma naminių gyvūnėlių savininkų privalėtų eutanazuoti savo gyvūnus.

CNN, kuri visada pirmauja stumdama globalistų darbotvarkę, pradėjo raginti savo žiūrovus numarinti savo augintinius badu, kad būtų kovojama su klimato kaita.

Neseniai CNN savo interneto svetainėje paskelbė straipsnį "Mūsų naminiai gyvūnai yra klimato problemos dalis. Šie patarimai gali padėti sumažinti jų anglies dvideginio pėdsakus". Straipsnyje CNN liberalūs sadistai teigia, kad dėl daug mėsos turinčio daugelio namų augintinių raciono į atmosferą patenka planetą šildančios dujos. (PS: mes apie tai rašėme ankščiau ir niekas netikėjo... sąmokslas: Klimato aktyvistai žada išskersti milijoną šunų, kad ‘sumažintų anglies dvideginio pėdsaką’. Planas vyksta, o jūs miegokite toliau.... pasieks kiekvieną šis planas. Leiskite šunis, kates skaitmenizuoti, nieko blogo, čia jums geriau.... dabar žino, kas turi kokį gyvulį, augintini...)

Atsakingi naminių gyvūnėlių savininkai turėtų iškeisti savo geriausią draugą į vėžlį dėl planetos. "Gyvatės, vėžliai ir ropliai gali daryti tikrai nedidelį poveikį", - siūlo CNN.

Jūsų katytė ir šunelis, aiškina CNN, turės valgyti vabalus, kaip ir jūs, jei Klausas Švabas ateityje apskritai leis jums juos laikyti.

Tuo pat metu į šį vajų įšoko ir "Bloomberg", dar vienas pasaulinio elito ruporas, ragindamas naminių gyvūnėlių savininkus leisti savo augintiniams numirti, kad būtų kovojama su infliacija.

Holivudo garsenybė Ema Tompson žengė dar toliau, ragindama naminių gyvūnėlių savininkus suvalgyti savo augintinius, kad išgyventų vadinamąją klimato krizę.

Gyvūnų teisių grupės ir naminių gyvūnėlių savininkai, teigiantys, kad tokia siūloma politika yra neetiška ir nereikalinga, sulaukė pasipiktinimo. Daugeliui taip pat kelia nerimą tai, kad prieš priimant tokį drastišką sprendimą nebuvo konsultuojamasi su naminių gyvūnėlių savininkais.

Nepaisant pasipriešinimo, WEF tvirtina, kad ši priemonė yra būtina, nes mano, kad naminių gyvūnėlių skaičiaus mažinimas visame pasaulyje padės sumažinti pasaulinį atšilimą ir kitas aplinkosaugos problemas, kurias sukelia gyvūnų perteklius. Ji taip pat teigia, kad ši politika padės sumažinti žiauraus elgesio su gyvūnais mastą, nes užtikrins, kad nė vienas augintinis nebūtų apleistas ar su juo nebūtų netinkamai elgiamasi (Jūs tikite? Įdomu, kas nusprendė, kad pasaulyje, gamtoje gyvūnų daug? Gal žmonės pradėjo išsidirbinėti, kiekviename bute po šunį, reikia ar nereikia... nebėra žmogaus bendravimo kultūros, gyvūnas atstoja žmogų.... Sulaukėjome... na laukia skerdykla).

WEF taip pat sulaukė kritikos dėl nepakankamo skaidrumo siūlant ir rengiant šią iniciatyvą. Organizacija kol kas nepateikė jokių įrodymų, kad eutanazijos taikymas gyvūnams augintiniams turės teigiamą poveikį aplinkai arba padės kovoti su žiauriu elgesiu su gyvūnais.

Tačiau jei pastaruoju metu atidžiai stebėjote WEF politiką, suprasite, kad iš tikrųjų tai nėra susiję su pasaulio gelbėjimu. WEF politika turi vieną bendrą bruožą: ji mus dehumanizuoja, žemina ir tyčiojasi iš mūsų. Jos skirtos atimti visus gyvenimo džiaugsmus ir sukelti kuo didesnį skausmą.

Geras pavyzdys - kampanija, kuria siekiama priversti žmoniją atsisakyti mėsos ir maitintis vabalais bei vikšrais. Vienas WEF vidinis darbuotojas iš tikrųjų pripažino, kad jos tikslas - "sutraiškyti žmogaus sielą".

Kodėl artėjančioje distopijoje valstiečiams turėtų būti leidžiama draugauti su naminiais gyvūnais, kad jie galėtų susidoroti su sielą draskančiu beviltiškumu ir susvetimėjimu? Tam ir skirti "neveiksmingi ir potencialiai žalingi" psichiatriniai antidepresantai, kvaila.

Dar yra depopuliacijos siekis, kuris ilgą laiką buvo sąmokslo teorija, bet dabar yra visiškai atviras. Jie net nebesistengia to laikyti paslaptyje.

Pasak šių dviejų WEF pakalikų, visos religinės grupės priešinasi Pasaulio ekonomikos forumui, nes religijos nori "daugiau sielų", o WEF "nori, kad planetoje būtų mažiau".

Apie tai mes rašėme:

Kuriuo momentu sustoti ir pasakyti "gana"? Kiek kartų Pasaulio ekonomikos forumas turi paskelbti apie savo grėsmingus ketinimus, kad pasaulis sustotų ir įsiklausytų? Kol avinai, nesuvoks, kad tai vyksta ir palies juos pačius.

Klauso Švabo dešinioji ranka Juvalas Nojus Hararis (Yuval Noah Harari), kuris jau ne kartą garsiai pasakė tyliąją dalį, o praėjusią savaitę prisipažino tai, ką daugelis jau seniai įtarė.

Pasak Harari, kuris reklamavo savo naująją knygą, didysis XXI a. politinis klausimas yra "Kam mums reikia tiek daug žmonių?".

Ir tai net ne pirmas kartas, kai Yuval Noah Harari prasitaria apie savo planus žmonijai. Neseniai jis pareiškė, kad WEF mano, jog didžioji dauguma žmonių populiacijos yra pasenę, nenaudingi ir nereikalingi.

WEF patarėjas įvertino, kad tarp "paprastų žmonių" paplitęs nerimas kyla iš baimės likti "atsilikusiems" ateityje, kurią valdys "protingi žmonės". (Klausymas, kas nusprendė, kas protingi, o kas ne? paprastas žmogus gali būti daug protingesnis, už patį Švabą)

Tokia baimė pagrįsta, pasak Harario, kuris kalbėjo elito vardu ir patvirtino: "Mums tiesiog nereikia didžiosios jūsų daugumos". 

Be abejo, Pasaulio ekonomikos forumas yra perėmęs pagrindinę srovę, ir jei išdrįsite kalbėti apie bet kurį iš šių klausimų, jie bandys jus panaikinti. Pasak 2020 m. pagrindinės srovės, nutukimas yra sveikas. Vakcinos nesukelia žmonių kritimo ir mirties. O abortai yra meilė

Apie šiuos laikus mus perspėjo George'as Orwellas. Jis sakė, kad jie mus įtikins, jog karas yra taika. Kaip jis buvo teisus.

Dabar jie bando mus įtikinti, kad naminių gyvūnėlių eutanazija yra būdas sumažinti žiaurų elgesį su gyvūnais.

Tik laikas parodys, ar šią prieštaringai vertinamą politiką perims viso pasaulio šalys, tačiau viena aišku: naminių gyvūnėlių savininkai nesileis į kovą be kovos.

Ir jie neturėtų to daryti.

Pasaulio ekonomikos forumas išplatino nemažai gąsdinančių įspėjimų pasaulio žmonėms: atiduokite savo suverenitetą pasauliniam elitui, arba jūsų laukia neabejotina mirtis.

Ši valdžios trokštanti milijardierių ir politikų grupuotė jau seniai rezga sąmokslą, kaip pavergti mases, ir dabar jie žengia savo žingsnį.

WEF įspėja, kad jei nevykdysime jų reikalavimų, mūsų laukia neabejotina pražūtis. Jie teigia, kad tik atidavę savo laisvę ir savarankiškumą elitui galime tikėtis išvengti artėjančių katastrofų.

Tačiau vis daugiau žmonių atsisako paklusti tironiškiems WEF reikalavimams. Drąsūs aktyvistai ir maištininkai kyla į kovą su pasauliniu elitu, pasiryžę bet kokia kaina apginti savo suverenumą, pasiryžę apsaugoti savo šeimas ir tuos, kuriuos myli.

Ar prisijungsite prie jų kovoje už laisvę, ar baimės apimti pasiduosite pasaulinio elito reikalavimams? Pasirinkimas priklauso nuo jūsų. Tačiau kad ir ką darytumėte, nenuvertinkite savo pasirinkimo pasekmių.

Jei nusprendėte atsistoti ir kovoti, sveiki atvykę į mūsų gretas. Žinau, kad kartais gali jaustis tamsus ir vienišas, bet masės atsibunda ir elitui nepavyks perimti valdžios taip lengvai, kaip jie manė. Prašome pamėgti ir užsiprenumeruoti šį kanalą, kad galėtume ir toliau dalytis naujienomis, kurių pagrindinė srovė nedrįsta paliesti. Ir pasidalykite šiuo straipsniu su visais, kurie, jūsų manymu, yra imlūs išgirsti tiesą. Išlikite stiprūs. Mes laimėsime šią kovą.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.10.2018 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Pratimai akių nuovargiui pašalinti

Specialūs pratimai - akių nuovargiui pašalinti ir regėjimo sutrikimų profilaktikai. Taigi, pertraukų metu rekomenduojama daryti specialius pratimus akims. Jie gali būti atliekami stovint arba sėdint, nukreipus akis nuo ekrano, ...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (šalpusnis, piliarožė, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: šalpusnio lapai, piliarožės šaknys, raudonėlis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau