Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 26

Klimato aktyvistai žada išskersti milijoną šunų, kad ‘sumažintų anglies dvideginio pėdsaką’

Klimato aktyvistai ragina paskersti milijonus šunų visame pasaulyje, kad būtų sumažintas anglies dvideginio pėdsakas, kurį jie palieka valgydami mėsą.

Taip, tikrai.

Naujausioje CNN skiltyje rašoma, kad šunys, katės ir kiti naminiai gyvūnai, valgantys mėsą, niokoja Žemės klimatą. (Įdomu, kas nusprendė, kad jie "žmonės" gali spręsti gamtos likimą?)

Per pastaruosius kelerius metus iš didžiosios žiniasklaidos ir globalistinio elito sklindanti skuba "gelbėti planetą" išaugo iki svaiginančių aukštumų. Nuo ankstyvųjų perspėjimų "nesimaudykite duše kiekvieną dieną" iki šiandieninių atvirų diskusijų apie eugeniką. Bandymas išniekinti ikoninius meno kūrinius, deja, yra tik pradžia, dabar jie bando atvirai žudyti mūsų naminius gyvūnus, o galiausiai pereis ir prie žmonių.

Wnd.com praneša: Mokslininkai, kurie rašo ekoideologų finansuojamus straipsnius, kuriuose pateikia išvadas, kad galėtų parašyti kitą ekoideologų finansuojamą straipsnį, naudoja bet kokias priemones žmonėms įbauginti. Dešimtmečiai, kai dangus nesugriuvo, reiškia, kad tik nedidelė visuomenės dalis tiki gandais, todėl palaiko kraštutines pozicijas dėl populiacijos kontrolės, o dabar net ir dėl gyvūnų kontrolės.

Prieš kelerius metus karvių pūtimai turėjo sutrukdyti pasauliui pasiekti klimato tikslus, todėl Bessie buvo nukreipta prieš jos anglies dvideginio pėdsaką.

Tai buvo vaikų žaidimas, palyginti su CNN skiltimi, kurioje apibendrinamas tyrimas, kuriame teigiama, kad norint sustabdyti artėjančią klimato katastrofą būtina imtis skubių veiksmų. Jų sprendimai? Neįsileiskite į namus stambių veislių gyvūnų ir, kad ir kokio dydžio jie būtų, šerkite Fido ar Fluffy tik vabzdžių maistu.

CNN skiltyje rašoma: "Jų (naminių gyvūnėlių) mityba, kuriai pagaminti reikia daug energijos, žemės ir vandens, labiausiai prisideda prie jų anglies dioksido pėdsakų susidarymo. O gaminant gyvūnų augintinių maistą išmetami didžiuliai planetą šildančių dujų kiekiai... Jei mūsų kailiniai draugai sudarytų atskirą valstybę, ji užimtų penktą vietą pagal mėsos suvartojimą pasaulyje po Kinijos, JAV, Brazilijos ir Rusijos."

Man, kaip naminių gyvūnėlių savininkui, mintis, kad paaukosiu kurį nors iš savo šešių šunų - tris mažų veislių ir tris, kurių kiekvieno svoris viršija 45 kg - yra juokinga ir erzinanti. Mano mergaičių priežiūra, šėrimas, sveikata ir fizinis aktyvumas yra aukščiausio lygio, o jų svarba mano šeimai viršija viską, ko pasaulis nepasiektų, jei atsisakytų trijų didesnių šunų arba retkarčiais jautienos ar vištienos skanėstus pakeistų gruzdintuve, žiogeliu ar žibuokle.

Amerikos veterinarijos gydytojų asociacijos duomenimis, JAV yra 80 milijonų šeimų, kuriose gyvena daugiau kaip 135 milijonai šunų ir kačių. Besąlygiška gyvūnų meilė šioms šeimoms yra neišmatuojama, o pamokos, kurias vaikai išmoksta rūpindamiesi naminiais gyvūnais, yra pagrindas tiems, kurie vėliau gyvenime taps vaikų tėvais.

Didesnių veislių šunys teikia emocinę paramą, saugo kitus gyvūnus, naudojami transportui ir prekybai plėsti mano gimtojoje Aliaskos valstijoje, įskaitant legendines Iditarodo šunų kinkinių lenktynes, vykstančias kiekvieną kovą.

Amerika turėtų atmesti prieš šunis nukreiptą kraštutinių ekologinių judėjimų darbotvarkę. Juk stambių veislių šunims taip pat reikia meilės.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
2
Žudyti šunis?.Kodel ne žmones ? Ne gyvunai ,o žmones naikina žeme ,tersia ,žudo ,...Gal pradekit nuo saves , Išsigimliai !!!
avatar
-1
1
Man, tik įdomu, ką jie patys valgys viską sunaikinę? Patys save.... kaip manote ar jie turi dar proto... ar čia jau tampa liga? Štai jums ir elitas...
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau