Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 12

Ar Billas Gatesas planuoja "katastrofišką užkratą", kuris pražudys vaikus ir jaunuolius?

Billas Gatesas (Bill Gates) prisipažino savo artimiesiems, kad rengia naują "katastrofišką užkratą", kuris užkrės ir nužudys milijonus vaikų ir jaunuolių.

B. Gateso nepaprastas gebėjimas "nuspėti" būsimas pandemijas yra gerai pastebėtas. Jis ne tik rengėsi Kovid-19 pandemijai per "Event 201", bet ir 2021 m. surengė "pasiruošimo beždžionių raupams pratybas", kuriose numatė beždžionių raupų atsiradimą iki tikslaus mėnesio, kada jie atsiras.

Be to, Gatesas įsigijo biotechnologijų startuolio "BioNTech" akcijų likus vos dviem mėnesiams iki "Covid-19" pandemijos pradžios ir gavo daugiau nei milijardą dolerių pelno. Bendrovė "BioNTech" tiekia "Pfizer" vakciną "Covid", nors iki pandemijos niekada nedirbo su vakcinomis.

Billas Gatesas planuoja

Igorio naujienlaiškis rašo: Taigi, rekomenduoju atidžiai klausytis, kai Bilas Geitsas (Bill Gates) prognozuoja būsimą pandemiją. Jis žino tai, ko mes galbūt nežinome.

Išklausykite šį 19 sekundžių trukmės vaizdo įrašą, kuriame Billas sako: "Mes sulauksime dėmesio DĖMESIO DABAR"!

Meldžiuosi už jaunuolius, kuriems gresia "Katastrofiško užkrato" pratybos, ir tikiuosi, kad jie bus kaip nors išgelbėti!

Ar manote, kad "kita pandemija jau visai netoli"?

Čia prie to pačio: PSO, Billas Gatesas ir Johnas Hopkinsas atliko dar vieną pandemijos simuliaciją su mirtinu virusu, nukreiptu prieš vaikus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. Na, jis nesislepia, galite patys paklausyti. Žinoma, čia pradės aiškinti, kad tai paimta iš konteksto... Tačiau, jis tą pasakė. Ir duoda žinute. Klausymas, o kuo jūs tikite?

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 10:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui
Rūkymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui, receptai nuo rūkymo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau