Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 12

PSO, Billas Gatesas ir Johnas Hopkinsas atliko dar vieną pandemijos simuliaciją su mirtinu virusu, nukreiptu prieš vaikus

Bendradarbiaudamas su Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) ir Bilo ir Melindos Geitsų fondu, Johnso Hopkinso sveikatos saugumo centras surengė dar vienas pandemijos stalo pratybas "Katastrofinis užkratas".

Taip, tie patys žmonės, kurie prieš trejus metus surengė renginį Nr. 201, ką tik užbaigė naujos išgalvotos pandemijos, šį kartą kilusios Brazilijoje, stalo simuliaciją.

Tuo pačiu metu vykusios pandemijos pratybos vyko 2022 m. spalio 23 d. Briuselyje, Belgijoje.

Apie tai praneša "InfoWars": Pratybose, pavadintose "Katastrofiškas užkratas" /„Casastrophic Contagion“ , buvo imituojami PSO skubios pagalbos sveikatai patariamosios tarybos posėdžiai, kuriuose buvo sprendžiamas išgalvotos pandemijos, plintančios iš Brazilijos į visą likusį pasaulį, klausimas.

Be Billo Gateso, simuliacijoje, kurioje dalyvavo iš anksto įrašytos naujienų laidos, tiesioginiai "darbuotojų" instruktažai ir moderuotos diskusijos, dalyvavo 10 dabartinių ir buvusių sveikatos apsaugos ministrų ir vyresniųjų visuomenės sveikatos pareigūnų iš Senegalo, Ruandos, Nigerijos, Angolos, Liberijos, Singapūro, Indijos, Vokietijos.

Šioje simuliacijoje naudotas virusas, vadinamas enterovirusu, pasižymi didesniu mirštamumu nei COVID-19 ir nuo jo neproporcingai dažnai nukenčia vaikai ir jaunimas.

Šis reiškinys pavadintas SEERS (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025).

Enterovirusai - tai bet kuris iš RNR virusų grupės (įskaitant poliomielitą ir hepatitą A sukeliančius virusus), kurie paprastai pasireiškia virškinimo trakte, kartais išplinta į centrinę nervų sistemą ar kitas kūno dalis.

201 renginys buvo imitacinis modeliavimas, apimantis koordinuotą pasaulinį atsaką į koronavirusą, kuris buvo atliktas likus vos keliems mėnesiams iki COVID-19 paskelbimo pasauline pandemija 2020 m. pradžioje.

Iš Johnso Hopkinso interneto svetainės:

Renginys 201 buvo 3,5 valandos trukusios pandemijos stalo pratybos, kurių metu buvo imituojamos kelios dramatiškos, scenarijais pagrįstos palengvintos diskusijos, kuriose buvo sprendžiamos sudėtingos, tikrovėje egzistuojančios dilemos, susijusios su reagavimu į hipotetinę, bet moksliškai tikėtiną pandemiją. Simuliacinėse pratybose dalyvavo 15 pasaulio verslo, valdžios ir visuomenės sveikatos lyderių, kurie išryškino neišspręstas realias politines ir ekonomines problemas, kurias būtų galima išspręsti turint pakankamai politinės valios, finansinių investicijų ir dėmesio dabar ir ateityje.

Todėl faktas, kad už Katastrofinio užkrato simuliacijos yra atsakingos tos pačios globalistų organizacijos, kurios vykdė šias pratybas, kelia nerimą ir yra grėsmingas, ypač dėl to, kad į simuliaciją įtraukti konkretūs 2025 m. kaip pradžios data.

O, čia prie to pačio: Ar Billas Gatesas planuoja "katastrofišką užkratą", kuris pražudys vaikus ir jaunuolius?

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.06.2019 laikas 12:56 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną! Ingredientai: 400 g bulvių; 150 g miltų; 1 a. š. druskos; 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

31.08.2018 laikas 09:26 Receptai – Patiekalai Plaukų slinkimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui
Plaukų slinkimas liaudies medicinoje, Plaukų slinkimas, receptai nuo plaukų slinkimo, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau