Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 30

Buvusi "Disney" vaikų žvaigždė Bella Thorne prabilo apie pedofilų užkrėstą Holivudo sistemą

Buvusi "Disney" vaikų žvaigždė Bella Thorne prabilo apie Holivudo pedofilų tinklą, teigdama, kad būdama vaikų žvaigždė buvo prievartaujama ir išnaudojama, ir atskleidė, kad Holivudo režisierius seksualiai prie jos priekabiavo, kai jai buvo vos 10 metų, sakydamas, kad kaltino ją bandant su juo "flirtuoti".

Bella Thorne atskleidė tariamą incidentą, tačiau režisieriaus neįvardijo, duodama interviu kolegės garsenybės Emily Ratajkowski podkaste.

"Kartą režisierius man davė pastabų, o man buvo dešimt metų, ir jie paskambino kastingo direktoriui, kuris paskambino mano agentui, o agentas paskambino mano mamai. Ir jie sako: "Taigi, ji nejuda į priekį, nes režisieriui atrodė, kad ji su juo flirtuoja ir jam dėl to labai nepatogu", - prisiminė Thorne. Įspėjimas: atviri žodžiai.

 Thorne sakė, kad jai būtų buvę neįmanoma flirtuoti su režisieriumi.

"Kai esi režisieriaus sesijoje, nelabai ką gali pasakyti ar padaryti. Atlieki sceną, pasisveikini, išeini - nėra laiko sakyti: "Leisk man atsisėsti tau ant kelių ar priversti tave jaustis nepatogiai".

Ratajkowski atsakė: "Tai, kad tai užkraunama 10 metų vaikui ir daroma taip, tarsi jis būtų privertęs suaugusį vyrą jaustis nepatogiai, yra beprotybė. Ir tada tai buvo perduota atrankos režisieriui, kuris mielai tai perdavė tavo mamai. Jei jums reikia labiau sušiktos istorijos apie Holivudą, pedofiliją ir vaikų seksualizavimą, aš nežinau, ar tokia yra."

Kaip jau pranešta, Bella Thorne teigė, kad būdama vaikų aktorė pramogų industrijoje nuo 6 iki 14 metų buvo "prievartaujama" ir "fiziškai išnaudojama", ir sakė, kad aplinkiniai dėl to "nieko nedarė".

Buvusi vaikų žvaigždė neseniai duotame interviu taip pat kalbėjo, kad nuo 6 iki 14 metų dirbdama "Disney" buvo prievartaujama

Interviu metu žvaigždė Thorne buvo paklausta auditorijos nario apie tai, kaip jai sekėsi pereiti nuo to, kai ją griežtai kontroliavo "Disney", iki to, kad dabar ji gali laisvai reikšti savo nuomonę.

Thorne pareiškė:

"Perėjimas, be abejo, sunkus. Bet yra taip, kaip yra. Tai kaip ir bet kas mano gyvenime. Jei perskaitysite knygą, sakysite: "Haha, pereiti nuo "Disney" prie šito buvo f****** lengva". Aš nežinau. Priekabiavimas prie f****** nuo šešerių iki keturiolikos metų atrodo kur kas sunkesnės aplinkybės. Visą laiką esi fiziškai išnaudojamas. Atrodo, kad tai daug sunkesnė situacija nei tai, kad tave nuo dvylikos metų seka paparacai. Nežinau. Mane vis dar prievartavo, kai paparacai vis dar f****** sekė mane. Todėl man gana sunku galvoti apie tas dideles nuotraukas su žibintuvėliu, kai visi galvoja, kad mane pažįsta ir apie mane kalba, bet net neįsivaizduoja, su kokiu žiauriu elgesiu tuo metu vis dar susidūriau. Kad visi aplink mane matė ir nieko nedarė. Taigi, nežinau, tu man pasakyk, kas čia tokio sunkaus. Nes man tai, kur kas sunkiau nei bet koks kitas šūdas, su kuriuo susiduriu kasdien".

Bella Throne ne tik teigė, kad dirbdama "Disney" buvo seksualiai išnaudojama labai jauname amžiuje. Tačiau savo pareiškime ji taip pat teigia, kad žmonės žinojo, kas vyksta, ir nieko nedarė, kad sustabdytų prievartą.

Pastaraisiais metais B. Thorne įsiamžino "OnlyFans" ir režisavo pornografinį filmą tinklalapiui "Pornhub".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai migrenos gydymui

Migrena liaudies medicinoje, migrena, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo migrenos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 12:35 Receptai – Patiekalai Stulbinančios spurgos iš stebuklingos tešlos! Minkštos, lengvos ir beprotiškai skanios!
Gaminame namuose. Spurgų receptas. Išsamią informacija apie paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše.

Skaityti daugiau

09.09.2019 laikas 17:35 Receptai – Patiekalai Smėliniai sausainiai su riešutais
Pagaminti skanius sausainius iš smėlinės tešlos gana paprasta. Patiekalo paruošimui reikia nedidelio kiekio ingredientų ir laiko. Tokie sausainiai taps puikia bet kokio stalo puošmena, o svarbiausia – kiekvienas, kuris jų paragaus...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau