Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Sausio » 18

Ateiviai egzistuoja – taip prieš mirtį pareiškė mokslininkas

2014 m. Rugpjūčio 7 d. mirė mokslininkas Boydas Bushmanas (Boyd Bushman), daugelį metų dirbęs bendrovėje „Lockheed Martin“ vyriausiuoju tyrėju. Čia ne vieną dešimtmetį kuriama ir gaminama pažangiausia karinės aviacijos technika. Yra vaizdo įrašas, kuriame Boydas Bushmanas prieš mirtį pasakojo apie darbą 51-me padalinyje, apie ateivius Žemėje bei NSO ir parodė ateivių nuotraukas, kurios, pasak jo, buvo padarytos vienkartiniu fotoaparatu Nevados karinėje bazėje, praneša METRO.co.uk. Vaizdo medžiagoje B. Bushmanas pasakoja, kad JAV yra asmenų, kurie ateiviams dirba 24 val. per parą.

Galima drąsiai manyti, kad tai seno žmogaus kliedesiai, tačiau kyla klausimas, kodėl aukšto lygio mokslininkas pradėtų viešai skleisti tokią neįtikėtiną istoriją? Boydas Bushmanas daugelį metų dirbo studijuodamas Stealth technologiją (žemo pastebimumo technologija). Jis buvo kelių patentuotų išradimų (objektus aptinkantis šviesos spindulys, šiluminis elektros energijos šaltinis, infraraudonųjų spindulių aptikimo sistema, magnetinio judėjimo priemonė) autorius, kuriuos įsigijo bendrovė „Lockheed Martin“, taip pat ilgametis kompanijos mokslinis darbuotojas.

Vaizdo medžiagoje Boydas Bushmanas pasakoja, kad ateiviai atvyko iš planetos, esančios už 68 šviesmečių. Ji vadinama Kvintumnija (Quintumnia). Ateiviai neva turį technologijų, kuriomis jie savo planetą iš Žemės pasiekia per 45 min., o 51-ojo padalinio teritorijoje yra specialus nusileidimo iš kosmoso portalas. Ateiviai yra maždaug 1,5 metro ūgio ir apie 200 metų amžiaus. Visi jie turi penkiapirštes plaštakas, pirštai yra ilgi. Pėdos turi taip pat po penkis pirštus, tačiau pėdų pirštai yra plėvėti. Bendrauja ateiviai telepatijos būdu.

Boydas Bushmanas taip pat pasakoja, kad 51-ojo padalinio amerikiečiai mokslininkai dirba kartu su kolegomis iš Rusijos ir Kinijos, tobulina jau žinomas antigravitacijos technologijas, tačiau visa tai nuo visuomenės yra slepiama. NSO ekspertu prisistatantis Nigelas Watsonas šią istoriją komentuoja taip: ,,Dirbdamas antigravitacinių technologijų projekto grupėje Boydas Bushmanas matė ateivių technologijas ir net susipažinęs su jais. Jis taip pat pasakojo, kad sulaukęs grasinimų susidoroti, o saugumo darbuotojai mėgino jį kompromituoti ir užkirsti kelią jo viešiems pareiškimams“. Jis sako, kad dar 2008 m. Boydas Bushmanas buvo testuojamas poligrafu.

Ir nors visus šiuos teiginius skeptiškai traktuoja net ir NSO besidominti bendruomenė, tačiau ši istorija išties keista. Ar B. Bushmanas kliedi ar sako tiesą? Nigelas Watsonas pabrėžia, kad akivaizdu tik tai, jog mokslininkas absoliučiai tiki tuo, ką sako.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau