Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Sausio » 15

Kodėl daugelis žmonių senatvėje apriboja savo socialinį ratą ir atsisako santykių

Palaikome ryšį, šypsomės kaimynams, kviečiame giminaičius į šventes, aplankome. Tik sulaukę 40-ies galime be baimės atsisakyti nenaudingo bendravimo...

Mus su artimaisiais sieja tokie glaudūs santykiai, kad kai jie jaučiasi blogai, mes taip pat jaučiamės blogai, o kai jie džiaugiasi, mums pasidaro šilčiau širdyje. Mano draugas vaikystėje kentėjo dėl to, kad jo motina negalėjo susitvarkyti asmeninio gyvenimo. Jie nuolat kraustėsi iš vienos vietos į kitą, iš buto į butą, vis keitėsi jo naujų tėvų vardai: Sergejus, Lubenas, Paša, vėl Sergejus.

Jo motina taip pat mėgo nakvoti su draugais. Iki vėlyvo vakaro. O jei užsibūtumėte per ilgai, galėtumėte net praleisti naktį. Mano draugas vis dar nemėgsta svečių ir pats stengiasi nesilankyti svetimoje nuosavybėje be rimtos priežasties.

Jis nesupranta, kaip galima valandų valandas sėdėti ankštoje patalpoje ir kramtyti nereikšmingas tiesas. Geriau eikite į žygį arba skaitykite knygą.

Psichologai teigia, kad kaimų ir kaimelių gyventojai yra daug laimingesni nei miesto gyventojai. Jie turi mažiau kontaktų. Kuo mažiau kontaktų ir kuo jie gilesni, tuo geriau.

Žmonės, vengiantys susitikimų su bendraklasiais, įmonių vakarėlių, pasilinksminimų, vadinami namisėdomis ir kaupikais. Moteris, kuri karštligiškai neieško vyro po to, kai išsiskyrė su ankstesniuoju, yra keista moteris.

Tai visiškai suprantama: pirmykščiai žmonės jautėsi saugūs tik artimame bendraminčių rate, jie bijojo laukinių gyvūnų pasaulio. Turėjai būti arti gaujos ir palaikyti gerus santykius su visais, kad nebūtum išmestas iš to perimetro.

Dabar esame atsakingi už savo saugumą ir kitus pagrindinius poreikius, tačiau pasąmonė ima viršų. Jei kas nors atsitiks, žmonės padės, jie mūsų nepaliks.

Palaikome ryšį, šypsomės kaimynams, skambiname giminaičiams švenčių proga, aplankome. Tik sulaukę 40 metų galime be baimės atsisakyti beprasmiško bendravimo. Nustokite į vyrą žiūrėti kaip į gynėją, gelbėtoją, patrauklumo ženklą.

Specialistai priėjo prie įdomios išvados: kuo aukštesnis žmogaus intelektas, tuo mažiau jis priklauso nuo išorinių santykių. Štai situacija, kai "visas pasaulis nuo jo nusigręžė, o jis nė piršto nepajudino", - ne apie stiprų žmogų, bet apie protingą žmogų.

Pirma, kuo protingesnis žmogus, tuo sunkiau jam rasti jam tinkantį pašnekovą. Viena įdomi diskusija nėra draugystė.

Antra, kuo protingesnis žmogus, tuo turtingesnis ir sudėtingesnis jo vidinis pasaulis. Vienatvė nuramina ir sutvarko mintis, bet veidai, vardai, pokalbiai, gandai, apkalbos - vargina ir erzina.

Genialūs ir puikūs žmonės nekentė ceremonijų, apdovanojimų, raudonų kilimų ir spaudos fotosesijų. Jie norėjo skubėti atgal į savo laboratoriją, kabinetą ar studiją, kad galėtų tęsti darbą, o ne tik virpinti orą žodžių virpesiais.

Iliustracija: Gary Bun

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 09:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas

Batams nutrynus kojas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas, kojų nutrynimas, receptai kojoms, nutrintos, kojos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui

Organizmo stiprinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo stiprinimui, receptai organizmui stiprinti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau