Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 19

Tuckeris Carlsonas: ‘WEF nori sunaikinti nacionalinę ekonomiką’

"Fox News" laidų vedėjas Tuckeris Carlsonas (Tucker Carlson) perspėjo, kad Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) slapta bando "sunaikinti nacionalines ekonomikas", kad galėtų pradėti Didįjį žmonijos persitvarkymą.

"Jei pastaruosius penkerius ar šešerius metus buvote atidūs, o mes žinome, kad buvote, tikriausiai pastebėjote apverktiną šiuolaikinės kalbos pobūdį. Beveik viskas yra visiškai priešinga tam, ką jie tvirtina", - trečiadienio laidoje sakė Karlsonas.

"Taigi žmonės, kurie jums sako, kad gina demokratiją, propaguoja autoritarizmą, kuris nėra demokratija, - tęsė Karlsonas. "Tuomet judėjimas "Black Lives Matter" baigia žudyti juodaodžius, kas galėjo tai numatyti? Tada mūsų visuomenės sveikatos priežiūros institucijos padaro gyventojus dar ligotesnius. O štai mūsų naujasis mėgstamiausias, vadinamasis Pasaulio ekonomikos forumas, regis, egzistuoja tam, kad naikintų šalių ekonomiką."

Žiūrėkite:

Dailycaller.com praneša: Pirmadienį prasidėjo WEF, į Davosą (Šveicarija) atvyko daug pasaulio lyderių ir aukščiausio lygio verslo vadovų, kurie dalyvaus diskusijose ir sakys kalbas.

Davose kalbėtojai gyrė miestus, kuriuose žmonėms nereikia automobilių, teigė, kad pasauliui nereikia "augimo ar vystymosi", ragino cenzūruoti ir reikalavo, kad vyriausybės ir verslas įsipareigotų pasiekti "nulinį" anglies dioksido išmetimą.

"Tai nėra perdėtas teiginys. Nepamirškite, kad būtent WEF liepė Šri Lankos vyriausybei atsisakyti modernių trąšų", - tęsė Karlsonas. "O, geras planas, vaikinai. Išbandykite jį. Rezultatas - šalis žlugo, o žmonės mirė iš bado."

Šri Lanka buvo laikoma vieta, kurioje ekologinis ūkininkavimas galėtų būti sėkmingas, teigiama 2016 m. paskelbtame Kolumbijos universiteto profesoriaus Josepho E. Stiglitzo (Joseph E. Stiglitz) straipsnyje, kurį paskelbė WEF. 2018 m. WEF paskelbtame straipsnyje laikinai Šri Lankos prezidento pareigas einantis Ranilas Wickremesinghe (Ranil Wickremesinghe), tuometinis šalies ministras pirmininkas, gyrėsi, kad žalioji energija padės šaliai praturtėti iki 2025 m.

Tuometinis Šri Lankos prezidentas Gotabaya Rajapaksa (Gotabaya Rajapaksa) 2021 m. uždraudė chemines trąšas, pranešė "Reuters", o tų pačių metų gegužės mėn. praktiškai kreipėsi į 2022 m. WEF metinį susitikimą. Liepos mėn. po to, kai uždraudus trąšas Šri Lankoje 50 proc. sumažėjo pasėlių derlius, Šri Lankoje kilo protestai, o dėl demonstracijų atsistatydino šalies prezidentas ir ministras pirmininkas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau