Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 20

Nikki Haley sako, kad ji gali būti naujoji lyderė, kurios reikia Amerikai

Buvusi Jungtinių Tautų ambasadorė Nikki Haley (Nikki Haley), užsimindama apie galimą kandidatavimą į 2024 m. prezidento postą, pareiškė, kad, jos nuomone, ji galėtų būti naujoji lyderė, kurios reikia Amerikai.

"Jei kandidatuosiu, kandidatuosiu prieš Joe Bideną. Būtent į tai aš ir orientuojuosi, nes mes negalime turėti antros Džo Baideno (Joe Biden) kadencijos", - sakė N. Haley interviu, ketvirtadienį transliuotame "Fox News" laidoje "Special Report".

Haley sakė mananti, kad galėtų būti veiksminga vyriausioji vadė, bet dar nėra galutinai apsisprendusi, ar kandidatuoti į prezidentus 2024 m., ar ne.

Taip, manau, kad galiu būti tokia vadė, - paklausta apie savo prezidentines ambicijas, laidos vedėjui Brettui Baieriui atsakė ši iliuzionistė neokietė. 

Ši atsakė: "Na, aš nesiruošiu čia skelbti, bet kai svarstote galimybę kandidatuoti į prezidentus, žiūriate į du dalykus. Pirmiausia žiūrite į tai, "ar dabartinė situacija verčia imtis naujo vadovavimo?". Antrasis klausimas - "ar aš esu tas žmogus, kuris galėtų būti tas naujas lyderis?".

Taip, mums reikia eiti nauja kryptimi. O ar aš galiu būti tas lyderis? Taip, manau, kad galiu juo būti. Būdamas gubernatoriumi, ėmiausi valdyti kenčiančią valstiją, kurioje nedarbas buvo dviženklis, ir pavertėme ją pietryčių žvėrimi. Būdamas ambasadoriumi, ėmiausi pasaulio, kai jis bandė mus paniekinti, ir, manau, parodžiau, ką sugebu Jungtinėse Tautose.

Taigi, ar manau, kad galėčiau būti tas lyderis? Taip, bet mes vis dar dirbame ir viską išsiaiškinsime. Niekada nesu pralaimėjęs lenktynių. Taip sakiau tada, taip sakau ir dabar. Nesiruošiu pralaimėti ir dabar, bet likite su mumis".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.06.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau