Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Birželio » 11

Tradiciniai virti varškėtukai

Tradiciniai virti varškėtukai

Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Porcijų skaičius: 4

Ingredientai:

  • Varškė, 200 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Miltai, 150 gr.
  • Cukrus, 50 gr.
  • Druska, 1 žiups.

Gaminimo instrukcija:

Varškę ištrinkite su cukrumi, druska, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir suminkykite lipnoką tešlą. Suformuokite rutulį.

Jį padalinkite į 4 dalis. Iš gautų ketvirčių ant miltuoto stalo suformuokite dešreles. Jas supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Varškėčius dėkite į pasūdytą, verdantį vandenį ir virkite iki kol pakils į viršų + dar 5 min.

Minkštučius varškėtukus patiekite su sviestu, grietine, uogiene ar šviežiomis, trintomis uogomis.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aistė

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar