- 21.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 962 Peržiūros
- Aptarti
(Paranormal) Ir dar vieną kartą burokėlis ir su juo susiję receptai. Tikrai anksčiau niekada su juo negaminau. Bet paskutiniu metu visa šeima labai jį pamėgo.
Tokiai mišrainei pagaminti galima rinktis ir virtus burokėlius, bet man asmeniškai gaunasi skaniau su keptais, jame daug sodraus skonio. Galite pamėginti ir abu variantus ir nuspręsti, kuris Jums yra priimtinesnis.
Ingredientai
- kepti burokėliai: 2 (tinka ir virti)
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- aliejus: 1 valgomojo šaukšto
- druska: žiupsnio
- juodieji pipirai: žiupsnio
- konservuoti avinžirniai: 1 skardinės
- rauginti agurkai: 2-3.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia morką sutrakuokite, o svogūną supjaustykite smulkiais gabaliukais.
2. Tada keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite daržoves. Palikite jas atvėsti.
3. Keptus burokėlius nulupkite.
4. Raugintus agurkus ir burokėlius supjaustykite kubeliais.
5. Nuo konservuotų avinžirnių nupilkite skystį.
6. Sumaišykite daržoves. Pagardinkite druska bei pipirais. Apšlakstykite mišrainę likusiu aliejumi. Patiekite ir skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau avinžirnių mišrainių receptų rasite: Avinžirnių mišrainės.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau