Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Balandžio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.04.2019, 21:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5145)

Saldus dėka stevijos, augalo, kuris padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje, pašalina 2 tipo diabeto simptomus ir aktyvina svorio netekimą. Gaivus citrinos ir mėtų dėka, turi detoksikacijos ir diuretikų savybes. Taip pat citrina šarmina kūną ir didina imuninės sistemos efektyvumą. Jis turi valymo savybių, nes obuolys padeda pašalinti toksinus ir kepenų. Jis taip pat turi diuretinių savybių ir pašalina skysčių perteklių iš organizmo. Didelis ląstelienos kiekis kovoja su diabetu ir nutukimu.

Sužinok daugiau ...
17.04.2019, 18:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1390)

Vaikų sveikata. Mano dvimetei dukrytei ant rankų ir kojų susiformavusi egzema. Nelabai norėčiau naudoti kremų, kurie sukurti cheminių medžiagų pagrindu. Ar galite rekomenduoti natūralių priemonių nuo egzemos? Jau perėjau prie natūralesnių skalbiklių ir valiklių, o dabar bandome atsisakyti pieno ir išbraukti kitus galimus alergenus iš jos maisto raciono. Vis dėlto noriu sužinoti, ar esama efektyvių, natūralių ant odos tepamų priemonių ar maisto papildų, ką galėčiau jai panaudoti?

Sužinok daugiau ...
17.04.2019, 13:26
Burtai, Magija Peržiūrų (2151)

Kaip kraujo grupė gali atsiliepti žmogaus charakteriui ir asmenybei? Daug mokslininkų mano, kad tai susiję su evoliucijos procesais. Ypač Japonijoje ir kitose Tolimosios Azijos šalyse tikima, kad kraujo grupė lemia temperamentą, asmenines savybes ir net socialinį statusą.

Sužinok daugiau ...
17.04.2019, 13:04
Burtai, Magija Peržiūrų (2001)
Nuo seno žmogų domina klausimas ne tik „kas aš esu?“, bet ir „kuo buvau?“ arba „kas laukia ateityje?“ Padėti suprasti savo gyvenimo kelią gali karminiai Mėnulio mazgai. Jie atskleidžia, koks žmogus buvo praeitame gyvenime, ką turi išmokti šiame ir kokia jo gyvenimo misija.
Sužinok daugiau ...
17.04.2019, 12:43
Hipotezės Peržiūrų (2817)
Jeigu mokslininkų prognozės pasitvirtins ir Saulė pasiųs galingą plazmos debesį, Žemės gyventojų laukia apokaliptinis scenarijus, teigia Europos kosmoso agentūros Kosmoso oro stebėjimo departamento vadovas Jussi Luntama. „Visame pasaulyje sutriktų telekomunikacijos, palydovinė navigacija, elektros tiekimas ištisuose regionuose. Labiausiai baiminamės dėl to, kad viena pažeista transformatorinė gali sukelti grandininę reakciją“, – pasakoja jis.
Sužinok daugiau ...
17.04.2019, 07:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (19177)
Norint palengvinti žmogaus būklę, pakanka tik padaryti jodo tinklelį. Jodo tinklelis esant jodo trūkumui organizme. Pagal statistiką daugiau nei trečdalis žemės rutulio populiacijos kenčia nuo jodo trūkumo organizme, kuris tampa skydliaukės patologijų priežastimi, o nėščioms moterims gali grėsti pagimdyti vaikus su fizine ar protine negalia.
Sužinok daugiau ...
17.04.2019, 07:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2855)
Razinos buvo atrastos visai netyčia, kai maždaug 2000 m. pr. Kr. žmonės ant vynuogių medžių rado sudžiūvusių vynuogių. Tai buvo vienas svarbiausių maisto atradimų žmonijos istorijoje. Dėl jo sudėtyje esančių vitaminų, skaidulų ir mineralų šis džiovintas vaisius yra tiesiog stebuklingas supermaistas, kurį gydytojai ir mitybos specialistai labai rekomenduoja savo pacientams.
Sužinok daugiau ...