Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Balandžio » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.04.2019, 20:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3849)
Dėka savo savybių burnos skalavimo skystis tinka gydyti žaizdas. Be to, jis netgi neleidžia susidaryti mėlynėms. Be to, galite išsigydyti nagų ir kojų grybelį. Štai keletas variantų, kaip naudoti burnos skalavimo skystį, apie kuriuos jūs tikriausiai nežinojote.
Sužinok daugiau ...
29.04.2019, 14:10
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1816)

Rankos paspaudimas reiškia daug daugiau nei tiesiog paimti ir paspausti kitam ranką. Rankos paspaudimas nemažai išduoda apie mūsų pasitikėjimą savimi, intencijas, kontrolę, baimes, nedrąsumą ir net pagarbos trūkumą. Reikia tik žinoti, kaip perskaityti šį paprastą, bet informatyvų kūno kalbos ženklą.

Sužinok daugiau ...
29.04.2019, 10:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2489)
Lengva išvalyti vonią nuo grybelio, peroksidas nepaves. Prieš valymą užpilk peroksido ant probleminių vietų ir palik kurį laiką. Grybelį tu pamirši ilgam.
Sužinok daugiau ...
29.04.2019, 08:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6492)

2 arbatiniai šaukšteliai per dieną, ir jūs pamiršite kolitus, opas, gastritus, vidurių užkietėjimą ir inkstų akmenis! Į jo sudėtį įeina 3 komponentai, kurie turi unikalias gydomąsias savybes, o jų kombinacija yra natūralus daugelio sveikatos problemų sprendimas. Alijošius yra vienas geriausių gydomųjų augalų mūsų sveikatai, todėl jis padeda kovoti su daugeliu susirgimų. Ši unikali priemonė padeda kovoti su:

Sužinok daugiau ...
29.04.2019, 07:47
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1003)

Apie VU Gyvybės mokslų centre dirbančio Rapolo Žilionio darbus išgirstame jau ne pirmą kartą. R. Žilionis prisidėjo prie naujo kvėpavimo takų ląstelių tipo atradimo, o šį kartą straipsnyje, publikuotame žurnale „Immunity”, mokslininkas kartu su kolegomis pristatė itin aktualios plaučių vėžio tyrimų srities darbo rezultatus. Šio straipsnio atgarsių pasirodė ir pasauliniuose mokslo populiarinimo tinklalapiuose bei Harvardo universiteto apžvalgoje. Biochemikas papasakojo LRT.lt apie savo tyrimus, ląstelių elgseną ir vėžio gydymo ateitį.

Sužinok daugiau ...