Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Balandžio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.04.2019, 21:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5740)
Spygliuočių aromatas - ypač naudingas sergantiems viršutiniųjų kvėpavimo takų ligomis. Gydytis galima pušų spygliais, pumpurais, sakais ir kankorėžiais. Iš jaunų žalių pušų kankorėžių paruošta uogienė veiksmingai malšina lėtinį nuovargį, padeda gydyti anginą, peršalimo ligas, nemigą. Vienas desertinis šaukštas pušų uogienės padeda stiprinti nusilpusią imuninę sistemą.
Sužinok daugiau ...
24.04.2019, 21:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4658)
Kiaulpienės ne tik sunkiai išnaikinamos piktžolės, bet ir labai naudingi vaistiniai augalai. Beje, naudingos visos kiaulpienių dalys: šaknys, lapai ir žiedai. Šviežiais dar ne karčiais kiaulpienių lapais galima skaninti salotas. Sausus kiaulpienių lapus galima uždegti ir kvėpuoti jų dūmais. Kiaulpienių šaknyse yra sveikatai naudingų sulčių. Iš džiovintų ir pakepintų kiaulpienių šaknų nuo seno virdavo kavą.
Sužinok daugiau ...
24.04.2019, 19:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4649)
Vaistas be chemijos! Kompresas su imbieru skatina kraujotaką ir audinių cirkuliaciją. Dėl to jis padeda pašalinti disperguotus toksinus. Karščio ir deginimo pojūtis odai, rodo imbiero anestetines savybes ir gebėjimą giliai įsiskverbti į skausmo susidarymo vietą. Gali būti sušvelninta daugybė ūminių ar lėtinių skausmo rūšių, pvz., reumatas, artritas, nugaros skausmas, mėšlungis, inkstų akmenų priepuoliai, dantų skausmas, standus kaklas, druskų susidarymas ir panašios problemos.
Sužinok daugiau ...
24.04.2019, 09:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1379)
Labai dažnai atsitinka taip, kad net brangūs dėmių išėmėjai nesusidoroja su dėmėmis ant jūsų mėgstamų drabužių. Bet išeitis visgi yra! Visa paslaptis – įdėti natūralius ingredientus, be chemijos, skalbimo procese, kas padės susidoroti su bet kokio sudėtingumo nešvarumais. Svarbiausi jų naudojimo privalumai – prieinamumas, efektyvumas, ir  maža rizika sugadinti audinį.
Sužinok daugiau ...
24.04.2019, 07:58
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1209)

Vakcinos ilgą laiką buvo apipintos įvairiais mitais. Dažnai baiminamasi ne ligos sukėlėjo, o sudėtinių vakcinos medžiagų, galimų šalutinių reakcijų. Praėjusią savaitę Vilniaus Universiteto Gyvybės mokslų centre vykusioje diskusijoje dalyvavę medikai atsakė į daugybę visuomenės keliamų klausimų.

Sužinok daugiau ...