Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Balandžio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.04.2019, 21:27
Burtai, Magija Peržiūrų (7831)

Žinote jūs? Triukas, kaip prisišaukti finasinę sėkmė ir gerovę į savo namus. Šiandiena pasidalinsiu namų gamybos triuku, kuris yra labai efektyvus ir susideda tik iš dviejų ingredientų: lauro lapų ir česnako skiltelių. Šiuo papročiu žmonės naudojosi nuo senų laikų, kurie gyveno labai blogai ir toliau nuo technologijų.

Sužinok daugiau ...
22.04.2019, 20:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3128)

Atsisveikinkite su šiomis problemomis! Gliukozės, trigliceridų ir cholesterolio kiekis kelia didelių problemų žmogaus sveikatai. Kai jų kiekis keičiasi, mes patiriame rimtų problemų. Todėl turime juos kontroliuoti. Tai kokteilis be vaistų, kuris gaminamas moliūgų pagrindu. Be to, moliūguose gausu vitaminų ir mineralų, kurie padeda reguliuoti gliukozės kiekį, trigliceridus ir cholesterolį.

Sužinok daugiau ...
22.04.2019, 19:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2222)

Paprastas triukas gali parodyti labai svarbų dalyką apie jūsų sveikatą. Dėl reikšmingo temperatūros pokyčio (arba streso) gali atsirasti kraujagyslių problemos iki pirštų, nosies ar ausų. Kraujotakos sutrikimus gali sukelti kraujo krešuliai, kurie gali būti labai pavojingi, jie gali pasiekti širdį ar plaučius ir tapti potencialiai mirtinais.

Sužinok daugiau ...
22.04.2019, 16:44
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3491)

Medičiai, tapę Florencijos šlove ir per keletą amžių susigiminiavę su daugelio Europos šalių valdovais, savo karjerą pradėjo gana kukliai. Jie buvo kilę iš Mugelos, nedidelio kaimelio Toskanos šiaurėje. Iš pradžių jie buvo smulkūs žemės savininkai, o po to persikėlė į miestą, kur pradėjo užsiimti prekyba.

Sužinok daugiau ...
22.04.2019, 16:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5381)
Dažniausiai nervinis išsekimas juntamas derinyje su trumpesnėmis ar ilgesnėmis psichinėmis traumomis, įtemptu darbu, poilsio ir miego trūkumu bei kt. Tinkamai gydantis nervinį išsekimą galima pagydyti gana greitai ir žmogus sėkmingai pasveiksta. Deja, dažnai nerviškai išsekę žmonės kreipiasi ne į psichoterapeutus, o į gydytojus, kurie gydo ne neurozės priežastis, o tik pasekmes: nusilpusią imuninę sistemą, paūmėjusias lėtines ligas ir t.t. Kadangi šie gydytojai priežasties nepašalina, todėl nerviškai išsekę žmonės negali pilnai pasveikti.
Sužinok daugiau ...
22.04.2019, 08:51
Mokslo Afiša Peržiūrų (1103)
Klausimas, kodėl gyvybiškai svarbus vanduo yra toks pigus, kai tuo tarpu praktikoje mažai naudingi deimantai yra tokie brangūs, kildavo filosofams, o ir šiaip įvairiems tyrinėtojams nuo pačių seniausių laikų.
Sužinok daugiau ...
22.04.2019, 08:44
Kosmosas Peržiūrų (1061)
Dauguma žvaigždžių Galaktikoje yra mažesnės ir blausesnės už Saulę raudonosios nykštukės, tad jų gyvybinės zonos yra daug arčiau pačių žvaigždžių. Tačiau šių žvaigždžių ultravioletinė ir rentgeno spinduliuotė yra panašaus stiprumo, kaip Saulės, tad gyvybinėje zonoje esančios planetos gauna daug daugiau jonizuojančios spinduliuotės, nei Žemė. Tokia situacija pesimistiškai nuteikia Žemės analogų ieškotojus – net jei tokios planetos ir turi skysto vandens, gyvybei ten išlikti būtų sudėtinga dėl nesiliaujančios kenksmingos spinduliuotės.
Sužinok daugiau ...