Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 19

Augalas kuris žudo vėžines ląsteles per 48 valandas

Nauji tyrimai, kurie buvo atlikti Kanados Vindzoro universitete, Chemijos ir biochemijos katedroje, parodė, kad kiaulpienės arbata veikia vėžines ląsteles. Kanados mokslininkai teigia, kad arbata iš kiaulpienės gali nužudyti vėžines ląsteles vos per 2 dienas.

Kiaulpienė yra labai naudinga. Labiau buvo tyrinėjamos pienės šaknys, kurios tyrimo metu, parodė, kad jos gali nužudyti dauguma vėžio ląstelių.

Kiaulpienės šaknys turi diuretiko savybių, kurios skatina tulžies išsiskyrimą, valo kepenis, padeda alergijos susirgimams ir sumažina cholesterolio kiekį. Kiaulpienėse yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų, tai tik keletas iš jų: vitaminas B6, tiamino, riboflavino, vitamino C, geležies, kalio, kalcio, folio rūgšties ir magnio.

Kanados mokslininkai aptiko augalą kuris žudo vėžines ląsteles per 48 valandas. Tai galinga natūrali priemonė.

Iš žmogaus, kuris laukė mirties, bet nugyveno garbaus amžiaus.

72-metų John di Carlo atliko "agresyvią" chemoterapija 3 metus. Dėl nesėkmingo gydymo, gydytojai išsiuntė namo, kad galėtų praleisti paskutines savo gyvenimo dienas. Žmogus nusprendė gerti pienės šaknų arbatą iš nevilties. Po keturių mėnesių, jis pastebėjo vėžio remisija.

Kaip laikyti pienės šaknis?

Kiaulpienės šaknys gali būti naudojamos tiek šviežios, tiek džiovintos. Prieš sudžiovinus šaknis reikėtų kruopščiai jas nuvalyti ir supjaustyti į lygias dalis. Džiovintų kiaulpienių šaknis reikia laikyti gerai vėdinamoje vietoje. Paguldykite pienes šaknis ant lygaus paviršiaus ir laikykite vėsioje, sausoje vietoje, su gera ventiliacija.

Šis džiovinimas trunka nuo 3 iki 14 dienų, tada jūs pastebėsite, kad džiovintos kiaulpienės tampa trapios. Tokiu būdu, džiovintos kiaulpienės šaknys išlaikys visas gydomąsias savybes iki 1 metų.

Perinkite šaknis, sudėkite į stiklainį ir saugokite vėsioje, tamsioje vietoje.

Tikimės, kad ši informacija buvo naudinga jums ir jūs pasidalinsite su kitais, kad nerauti kiaulpienes su šaknimis, kaip piktžolės. Geriau panaudokite, kovojant su vėžiu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
5
Apie kiaulpienes tikrai daug kas kalba panasia tema. Jei nera kur pasirauti ju buna pirkti vaistinese as pirkau bet. labai isdziuvusuos negalima net sykramtyti. bet pavirinusi geriau kaip arbata
avatar
0
4
Šaknų nekasiau. Tingėjau. Neišsiskledusius arba dar tik  pradedančius skleistis pienių žiedus, nuplovęs sūriame vandenyje,  susmulkinu ir dedu į mišrainę:  obuolys (iai), agurkas ((ai), žali laiškai arba kitokie svogūnai, krapai, petražolės, pomidoras (ai) -(tinka, morka, raudonas virtas (arba nevirtas) įtarkuotas burokėlis. Būtinai užpilu didelį šaukštą nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus (jei patinka galima pagal skonį). Jogurto dedu pagal nuotaiką, kad nebūtų sausa. Ir labai skanu ir sveika. Atrodytų - daug nesuderinamų dalykų, bet nuostabus derinukas. Majonezas - cheminė bomba - nenaudoju. Druskos nededu. Rūgštelę duoda obuoliai. Liuks ir prie žuvies, ir prie mėsos, ir šiaip su bulvėm ar duona.
avatar
0
3
Zoles nekenks niekam as taip galvoju .
avatar
0
2
Idomu kiek tu saknu det i arbata ir kaip daznai ja gerti?
avatar
0
1
Nėra vieno augalo nėra tokios pačios situacijos ...kas padėjo Jums nebutinai tinka man.
Tačiau bendrų bruožų būna ..
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

22.10.2019 laikas 21:23 Receptai – Patiekalai Magišką Desertas Jorkšyro Keksas. Receptas

Šį magišką desertą verta pradėti gaminti jau iš vakaro. Pradžiai dėk arbatžoles į gilų indą ir užpilk verdančiu vandeniu. Palaikyk 20 min, paskui perkošk ir palik tik skystį. Paskui įpilk viskio, uždenk maistine plėvele ir pali...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
29.04.2024 laikas 07:04 Tikroji Medūzos Gorgonės istorija
Medūza Gorgonė yra vienas lengviausiai atpažįstamų graikų mitologijos personažų. Su savo unikaliais gyvatės plaukais ir gebėjimu paversti akmeniu kiekvieną, kuris į ją pažvelgia, ji yra viena populiariausių senovės istorijų pabaisų....

Skaityti daugiau

29.04.2024 laikas 06:51 2024 m. balandžio 29 d. horoskopas: prognozės visiems zodiako ženklams

Tie, kurie šiandien dirba, būkite itin atidūs darbe. Marsas (darbo planeta) yra susijungęs su Neptūnu (klaidų, miglų planeta). Artimiausiomis dienomis darbo reikaluose vyraus sumaištis, netikrumas ir chaosas.

...

Skaityti daugiau

28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau