Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Sausio » 27

CŽV išslaptino ir paskelbė šimtus nuotraukų su NSO

Centrinės žvalgybos agentūra patalpino savo interneto svetainėje, archyvo 1978 metų tyrimą.
Netikėtas sąmokslo teorijų gerbėjams, CŽV teigia ne tik istorinius faktus apie NSO ir ateivius, bet ir pilną dokumentų rinkinį, klasifikuojama anomalinių reiškinių. Žinoma, kad specialioji žvalgybos agentūra, kartu su savo vykdomomis užduotimis, taip pat stebėjo įvykius, susijusiomis su "skraidančiomis lėkštėmis", visame pasaulyje, pradedant nuo 1947 metų. Dauguma paskelbtos nuotraukos yra 40 ir 50 metų, praėjusio šimtmečio, paimtos iš saugumo tarnybos elektroninės bibliotekos «Elektroninė skaitykla».

Dokumentuose pateikiama informacija apie skraidančias lėkštes, kurios šaltojo karo metu, buvo vienas iš tarpusavio pretenzijų priežastimi tarp JAV ir tuometinės SSRS, kurių teritorijoje buvo pastebimi neatpažinti skraidantys objektai. Taip skatindami technologinio ginklavimosi varžybas. Pasak žvalgybos dokumentų, susijusiais su vadinamais «skraidančiais diskais», šie reiškiniai - "realūs ir tikroviški, tai ne iliuzija ar prasimanymas", "objektai turi disko formą ir atitinka objekto dydžiams, padarytų žmonių" ir tik "kai kurie atvejai prilyginami gamtos reiškiniams".

Pasak dokumentais bylose užfiksuotais NSO, kaip "lėkštės" pasižymi neįprastu dideliu pakilimo ir manevringumo greičiu. Be to, kai kurie pranešimuose buvo nurodomi skraidančių aparatų tikslų skridimo metu išsidėstymą, susidedančių iš kelių neatpažintų objektų.

Savo ruoštu CŽV atstovas spaudai sakė, kad dalis didžiulio duomenų archyvo susijusio su NSO buvo paskelbta pagal įstatymą, laisvos informacijos skelbimas apie NSO.

- Mes nusprendėm paskelbti kelis dokumentus, kurie gali būti įdomūs tiek skeptikams, tiek tikintiems nežemišką gyvybę, - sakė atstovas spaudai.

Beje, vienas buvęs CŽV darbuotojas pareiškė, nors visi dokumentai yra tikri, jie buvo redaguoti, kai kurios detalės buvo ištrintos.

Manoma, kad toks dokumentų paskelbimas yra susijęs su kandidatu į JAV prezidentus Hillary Clinton sensacingu pareiškimu. Ji žadėjo pateikti ką vyriausybė žino apie ateivius ir NSO.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Naudinga Halva Per 10 Minučių! Jokio Cukraus Ir Miltų!
Jei norite pagaminti naminės chalvos, jums neprireiks daug laiko ir ingredientų gausos. Reikia paimti gliaudytų saulėgrąžų, arachiso ir medaus – ir jūsų sveikuoliška chalva beveik paruošta.

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau