Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2015 » Rugsėjo » 27

Dokumentas, A. Hitlerį pastūmėjęs į savižudybę, uždirbo tūkstančius

Telegrama, kuri, kaip manoma, pastūmėjo nacistinės Vokietijos vadovą Adolfą Hitlerį į savižudybę, nenurodyto istorinių relikvijų kolelcionieriaus kišenę patuštino 55 tūkstančiais JAV dolerių. Būtent už tokią sumą Hermanno Goringo telegrama, adresuota Adolfui Hitleriui, buvo parduota Amerikoje surengtame „Alexander Historical Auctions“.

Trečiojo Reicho maršalas Hermannas Goringas telegramą Adolfui Hitleriui atsiuntė balandžio 23-iąją. Iš visų pusių sovietų ir jų sąjungininkų užspausta Vokietija buvo atsidūrusi beviltiškoje padėtyje, tačiau
dalis Trečiojo Recho aukštas pareigas užimančių karininkų tikėjo, kad paliaubos dar galimos tuo atveju, jei A. Hitleris neteks šalies vadovo posto.
 
Savo telegramoje H.Goringas reikalavo A. Hitlerio atsisakyti valdžios ir savo įgaliojimus perduoti jam. Be to, H.Goringas fiureriui iškėlė sąlygą – jei jis negausiąs A.Hitlerio atsakymo iki tos pačios dienos dešimtos valandos vakaro, jis manysiąs, jog nacių lyderis nebesugeba priimti politinių sprendimų ir visą valdžią perimsiąs į savo rankas.
 
Gavęs šį savotišką ultimatumą A. Hitleris baisiausiai įniršo: H.Goringas netrukus atsidūrė kalėjime, o nuo mirties bausmės jį išgelbėjo tik ankstesni Liuftvafės vado nuopelnai.
 
Kai kurie istorikai mano, jog būtent ši telegrama galutinai palaužė A.Hitlerį, kuris balandžio 30 dieną kartu su savo žmona Eva Braun nusižudė Berlyno bunkeryje.
 
Istorinį dokumentą bunkeryje rado amerikiečių kareivis Benjaminas Bradinas, nutaręs jį išsaugoti kaip suvenyrą iš A. Hitlerio slaptavietės. Po B.Bradlino mirties telegrama atiteko jo sūnui, o vėliau – anūkui, kuris, būdamas istorijos profesoriumi, puikiai suvokė, jog šis popieriaus gabalėlis gali pelnyti neblogą uždarbį.
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 15:31 Receptai – Patiekalai Varškės kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Varškė, Alyvuogių aliejaus, Pienas , Morkų sultys.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau