Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 24

Gerkite šį gėrimą ir atsikratysite opą, gastritą, cukrinį diabetą, hemorojų, cistitą ir ne tik...


Gijimo gėrimas susideda iš vienos sudedamosios dalies, bet jos poveikis organizmui labai didelis!

Šis gėrimas turi naudingas sveikatai, padeda palaikyti tinkamą svorį, turi didelį poveikį odai.

Sėmenys turi daug naudingų medžiagų, vitaminų, mineralų ir omega-3 riebalų rūgščių ir ląstelienos, kuri normalizuoja žarnyno veiklą.

Linų sėmenys efektyviai valo toksinus ir kūno, normalizuoja medžiagų apykaitą, mažina cukraus kiekį kraujyje ir reguliuoja apetitą.

Linų sėmenų gėrimas

Šios sėklos sugeria organizme esančias kenksmingas medžiagas, valo žarnyną, o taip pat tiekia lecitiną į organizmą, kuris stimuliuoja medžiagų apykaitą. Omega-3 riebalų rūgštys, kurios yra linų sėmenų sudėtyje, aktyvuoja organizmo prakaito liaukas, padeda tirpinti riebalų perteklių, todėl jos idealiai tinka numetantiems svorį. Puikiai tinka išlaikyti norimą kūno svorį.

Šis natūralus gėrimas rekomenduojamas nuo gastrito, skrandžio opos, lėtinio vidurių užkietėjimo ir hemorojaus. Padeda gydant cistitą ir pielonefritą.

Paruošimas gydomojo gėrimo iš linų sėmenų:

Prieš miegą ant 3 šaukštelių linų sėklų užpilti litrą verdančio vandens ir palikti jį per naktį. Tam geriausia naudoti termosą.

Rekomenduojama naudoti 3-4 kartus per dieną, maždaug 150 ml, pusvalandį prieš valgį. Gėrimas turi būti ruošiamas iš naujo kiekvieną dieną.

Gėrimas iš linų sėmenų naudojamas 10 dienų, paskui daroma 10 dienų pertrauką ir pakartojamas kursas vėl iš naujo, norint pasiekti norimą rezultatą. Tai padės sureguliuoti svorį, o svarbiausia, jus galėsite mesti svorį sveiku ir saugiu būdu.

Efektas individualus, tačiau tam, kad sumažinti kūno svorį iki pageidaujamo turi būti 3-5 gydymo kursai, tuo pačiu reikia teisingai maitintis ir nepersivalgyti.

Jūs galite šį gėrimą naudoti vietoj pusryčių ir vakarienės. Jūs galite įdėti medaus.

Reguliariai vartojant, jūs pastebėsite teigiamus odos pokyčius, bus sveikesnė, elastingesnė ir lygesnė.

Nepaisant linų naudos, yra ir kontraindikacijų. Nerekomenduojama žmonėms, turintiems sunkią kepenų ligą. Jeigu tai rimta liga, galite vartoti mažesnį kiekį.

Be to, atkreipkite dėmesį, kad linai aktyviai valo smėlį ir akmenis iš inkstų, šis procesas turėtu būti griežtai prižiūrimas gydytojo, kad išvengtumėte rimtų komplikacijų.


Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 20:33 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos suktinukai
Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils. Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas.

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau