Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Gruodžio » 24

Kaliningrade neatpažintas anomalinis biologinis objektas NABO

Jau keletą metų virš Kaliningrado miesto stebi neatpažintą skraidantį objektą. Gruodžio 16d. ji nufotografavo Jevgenijus Krivcovas (Евгений Кривцов) netoli Moskoskiy prospekto (Московского проспекта) - ul. Lotovskiy Val (Литовского Вала) sankryžos. Kaip sako Jevgenijus, NSO buvo panaši į jūros kriauklę, vidus baltas.

Kitas kaliningradietis - Olegas Cholodenko (Олег Холоденко), keletą metų stebintis ir studijuojantis neatpažintus skraidančius objektus, mano, kad tai buvo - NABO. Terminas atsirado Ispanijoje, kur žodžio trumpinys skamba nelabai gražiai - EBANI, kas šifruojama "Entidad Biological Anomalous No Identificadan UFO " kažkas panašaus į neatpažintą biologinį objektą kurio negalimą identifikuoti NSO arba "anomalinį nenustatytą biologinį objektą".

Kaip pasakoja Olegas ir jo draugas Sergejus Nikitinas (Сергеем Никитиным) seniai domisi šia tema.
"Kreipėsi pagalbos pas ufologus, Pasaulio vandenynų muziejų. Mes galime vadintis, kaip iniciatyvinė grupė nustatant šį fenomeną NABO, - paaiškino Cholodenko. Nuotraukas galima pažiūrėti jo socialiniame puslapyje Facebooke.

Kas iš tikro yra NABO ir kuo jis skiriasi nuo NSO? Kaip pasakoja Olegas Cholodenko, NSO tai judantys erdvėje neatpažinti skraidantys objektai.

NABO - tai skraidantys objektai, neturintys jokios struktūros ir technologinių įrenginių, - paaiškino stebėtojas. Tai lyg aglomeracija iš permatomų arba pusiau permatomų sferų, skleidžiantys monochrominias įvairias šviesas.

Įvairių spalvų ir atspalvių šviesos persikelia į skirtingas vietas sinchroniškai ir tobulai, keičiasi jų formą nežinoma mums energija, kuri primena nežinomą kūną. Todėl, ir kilo šis pavadinimas - neatpažinti anomaliniai biologiniai dariniai (NABO), arba anomaliniai nenustatyti biologiniai objektai kurių ilgis siekia nuo 10 iki 20 metrų.

Mes manome, kad jie turi plazmos apvalkalą, kurio pagalbą jie gali judėti, bet kuria kryptimi, atmosferoje, sklandžiai, nepriklausomai vėjo greičio ir krypties.

Pasak, stebėtojų, jei NSO galima stebėti visame pasaulyje, tai - tik keliose šalyse, dažniausiai Meksikoje, kur yra daug anomalinių zonų ir Kaliningrade.

"Moskoskiy prospekte, buvo senovės pagonių šventykla, kur dabar stovi sovietų sąjungos namai, ir jai tikėti anomalių zonų Kaliningrade žemėlapiu, šį vieta yra neigiamos bioenergetikos fonas, - sako Olegas Cholodenko.

2011 metais Sergejus Nikitinas stebėjo panašų objektą Kuybyshevo gatvėje (ул. Куйбышева), Olegas ir jo draugai iš Kaliningrado taip pat matė tai, buvo pranešta socialiniame tinkle.

Pasak Cholodenko, nuotraukos darytos Jevgenijaus Krivcovo yra unikalios tuo, kad buvo darytos ryte. "Prieš tai mes manėme, kad NABO pasirodo tik vėlų vakarą", - paaiškino tyrinėtojas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 11:38 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (mėlynės, šalpusnis, raudonėlis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: mėlynės, šalpusnio lapai, raudonėlis

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai skrandžio negalavimams gydyti
Skrandžio negalavimai liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai Skrandžio negalavimams gydyti, receptai nuo skrandžio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau