Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 8

Pilvo skausmas - skirtingas simptomas, reikalauja nedelsti

Pilvo skausmas yra labai paplitęs ir gana dažnas.

Tačiau, jo visiškai skirtingi simptomai. Ir jei, dėl kai kurių galima pakentėti, tai kiti reikalauja nedelsti.

1. Skausmas pilvo centre ir viršuje - rodo gastritą, Bet tai gali būti širdies priepuolis, ypač jei skausmas eina į dešinę ranką ar apendicito simptomas.

2. Skausmas viršutiniame dešiniajame kvadrate.
Aštrus skausmas einantis į dešinį petį lydimas pykinimo - greičiausiai tai tulžies (kepenų) diegliai . Jis gali rodyti tulžies akmenų buvimą.
Bukas skausmas, lydimas apetito praradimo - tai tikriausiai tulžies uždegimas. Tačiau jis gali atsirasti paūmėjus hepatitui C arba hepatitui A arba B, kepenų cirozei.

Pilvo skausmas

3. Skausmas dešinėje pusėje ties juosmeniu gali būti inkstų akmenligė ar šlapimtakių uždegimo priežastis. Tai gali reikšti uždegimą kiaušidėse, osteochondrozę arba apendicitą.

4. Skausmas kairiajame viršutiniame kvadrate - greičiausiai rodo pankreatitą. Taip pat gali būti skrandžio opos kraujavimas ar dvylikapirštės žarnos opa.

5. Skausmas pilvo viduryje - dažnai atsitinka dėl persivalgymo, tačiau gali reikšti žarnyno problemas.

6. Skausmas žemiau bambos - gali rodyti dirgliosios žarnos sindromą. Kartais tai yra virusinės infekcijos pasekmė.

7. Skausmas apatinėje pilvo dalyje - yra gimdos priedų uždegimas. Taip pat tai gali būti cistitas, endomentriozė, negimdyvinis nėštumas arba tiesiog vidurių užkietėjimas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

06.10.2019 laikas 20:59 Receptai – Patiekalai Skanus Varškės Ir Uogų Vyniotinis

Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau