Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paslaptys Suaugusiems » 2015 » Gegužės » 24

Striptizas mylimajam – subtilus viliojimo menas

Apie stirptizą galima išgirsti daug skirtingų nuomonių: vieniems tai vulgaru ir neskoninga, kitiems – subtilus viliojimo menas. Psichologų nuomone, striptizas gali pagerinti atvėsusius santykius bei įnešti naujų spalvų į rutina virstančius santykius. Tad galbūt išties meilės fronte verta išbandyti šį tą naujo?

Kodėl verta tai išmėginti?

Kiekvienas vyras svajoja turėti seksualią merginą, kuri džiugintų jį ne tik savo moterišku švelnumu bei žavesiu, bet kartais pabūtų ir tikra viliokle, pamaloninančia jį netikėtais žaidimais, o daugeliui moterų tai atrodo nesuprantama, jos per mažai pasitiki savimi, be to, neretai turi įvairių kompleksų dėl savo kūno. Tačiau santykių ekspertai tikina, kad tokie nekalti žaidimai, kaip viliotinis ar striptizas pagerina partnerių santykius. Striptizas mylimam žmogui suteikia naujų potyrių, paįvairina kasdienį gyvenimą, išskiria adrenalino bei laimės hormonus, išlaisvina užspaustas emocijas bei sukuria nepamirštamų prisiminimų. Be to, tai dar vienas būdas, kuriuo galima išreikšti savo jausmus, susižavėjimą bei potraukį mylimam žmogui.

Svarbiausia pasirūpinti detalėmis

Apsisprendus sušokti striptizą, visų pirma, reikia tinkamai jam pasiruošti. Jeigu tai nėra atliekama dažnai, o galbūt ketinama šokti pirmą kartą, tikėtina, kad jaudulio bus išties daug, o neapgalvotos detalės romantišką vakarą gali greitai paversti visišku fiasko. Todėl pirmiausia vertėtų apžvelgti patalpą, kurioje ketinama šokti. Įvertinti erdvę, baldų išdėstymą, galbūt gali prireikti atlaisvinti šiek tiek vietos, kad būtų galima laisvai judėti, o jei kambaryje yra pakankamai daug vietos, šiam išskirtiniam šokiui galima pasitelkti ir tokių papildomų elementų, kaip kėdė, lankas ar aerobikos kamuolys. Vertėtų priminti, jog detalės vaidina labai svarbų vaidmenį, todėl vertėtų atkreipti dėmesį ir į apšvietimą bei nuspręsti, koks tą vakarą bus reikalingas: pritemdytas, raudonų atspalvių, ryškių spalvų ar žvakių šviesa. Tiesa, šokant žvakių šviesoje, reikėtų turėti omenyje, kad darant staigius judesius jos gali užgesti ir kambarį paskandinti visiškoje tamsoje.Kitas, itin svarbus dalykas – muzika. Ja svarbu pasirūpinti iš anksto. Vertėtų apgalvoti, kokia ji turėtų būti, kiek laiko truks, nuolat kartosis viena daina, o galbūt skambės mylimojo mėgstamiausių dainų įrašai? Rekomenduojama, kad muzika būtų ritminga, ne itin greita, tačiau ir ne visiškai lėta. Galima ir net patariama, parepetuoti tam tikrus šokio judesius, pasisemti idėjų iš filmų ar internete laisvai prieinamų vaizdinių medžiagų. Juk šokant šį šokį labai svarbu jaustis užtikrintai dėl kiekvienos sekundės ir kiekvieno savo judesio arba, kitaip tariant, laikyti padėtį savo rankose.

Viliojanti apranga

Dailūs apatiniai viena svarbiausių striptizo detalių. Jei yra žinoma, kas patinka vyrui, patariama į tai ir atsižvelgti renkantis garderobą. Jeigu mylimajam patinka kelnaitės su juostele, verta atsisakyti kasdienių kelnaičių. Bent jau šiam kartui. Jei vis tik nėra žinoma, kas žavi antrąją pusę, visuomet patariama rinktis juodus nėrinukus. Daugeliui vyrui būtent toks apatinis trikotažas yra seksualiausias. Liemenėlė turėtų pakelti krūtinę, tačiau jos per daug nesuspausti, nes krūtinei veržiantis iš liemenelės tikrai nebus jaučiamąsi patogiai. Priblokšti mylimąjį galima pasitelkus šiek tiek vaizduotės ir aprangą paįvairinus prisegamomis nėriniuotomis kojinėmis, keliaraiščiu, korsetu, skrybėle, diržu, pirštinėmis ar boa, tačiau bene svarbiausias elementas – aukštakulniai. Juos apsiavus išryškėja kūno privalumai bei moteriškas siluetas. Tiesa, prieš šokį rekomenduojama pasimokyti su jais vaikščioti, pamėginti atlikti tam tikrus šokio judesius. Svarbu, kad aprangos detalių nebūtų per daug ir ją būtų paprasta dailiai nusimesti. Nepatariama rengtis per galvą apsivelkamų ar sudėtingai susagstomų drabužių. Norint sužavėti mylimąjį tikrai nėra būtina naudoti visų seksualių detalių. Juk seksualumą nuo vulgarumo skiria labai plonytė riba.

Tvirtas nusiteikimas – gera pradžia

Pasiryžus žengti šį žingsnį, vertėtų apgalvoti ir tai, kaip šią mintį pateikti mylimajam. Galima iki pat vakaro šią staigmeną išlaikyti paslaptyje arba pateikti ją kaip nors originaliai. Kuris pirmas palieka namus arba, kuris anksčiau sugrįžta? Jeigu vyras iš namų išeina vėliau, galima palikti raštelį, kuriame būtų parašyta, kad šį vakarą laukia staigmena ir šalia palikti kokią nors intriguojančią detalę, pavyzdžiui, plunksną ar boa. Jeigu mylimasis grįžta vėliau, galima jį pasitikti kiek kitaip nei įprastai, pavyzdžiui, plaukuose segint raudoną rožę ar paruošus išskirtinę vakarienę. Jei norima staigmeną parodyti iš karto, siūloma staiga, nieko neaiškinant išjungti televizorių ar kompiuterį, prigesinti šviesas, įjungti pasirinktą muziką ir pradėti šou. Norint nustebinti mylimąjį, galima jam palikti originalius nurodomuosiuos ženklus, kuriais sekdamas jis ateitų iki veiksmo vietos.

Gundymo paslaptys ir technikos

Pradėti šokį reikėtų palengva, leidžiant muzikai užvaldyti erdvę. Galima pasitaisyti plaukus bei drabužius, pasilenkti, kad tarsi visai netyčia pasimatytų gili iškirptė. Naudojant kėdę galima pakviesti mylimąjį ant jos prisėsti. Svarbu užmegzti akių kontaktą, judėti elegantiškai ir lėtai, žaisti žvilgsniu. Nusiėmus kiekvieną detalę, akcentuoti apnuogintą kūno vietą, pavyzdžiui, nusimetus švarkelį, lėtai paglostyti rankas. Nebijoti erzinti mylimojo, nes tai vienas maloniausių ir svarbiausių striptizo elementų. Patariama vaidinti pasiekiamą ranka, tačiau vis dėl to neprieinamą. Leisti mylimajam pasigėrėti gražiu mylimosios kūnu. Taip pat jį galima pavaišinti mėgstamu gėrimu, nors tai gali šiek tiek blaškyti jo dėmesį, todėl geriau to vengti, kad visas vyro dėmesys būtų skirtas tik moteriai. Paprasti, tačiau efektingi klasikiniai judesiai, pavyzdžiui, sėdmenų sukimas aštuonetais, nugaros rietimas, lėtas savo kūno glostymas, nugaros atsukimas ir žiūrėjimas per petį bei grakštus kojų kilnojimas. Jeigu yra galimybė pasinaudoti siena, patariama nugara prisispausti prie jos, rankas iškelti virš galvos ir lėtai, slenkant nugara per sieną, leistis ja žemyn.

Erzinančios vilionės

Viso šokio metu svarbu diktuoti žaidimo taisykles ir išlaikyti vyro susidomėjimą. Galima paprašyti mylimojo pagalbos nusirenginėjant, pavyzdžiui, leisti jam numauti prisegamas kojines ar keliaraištį. Tačiau vien draudimas liesti šokėjos kūną yra vienas seksualiausių kankinimų, galinčių kaip reikiant įaudrinti mylimojo kraują. Norint jį visiškai priblokšti, rekomenduojama sukiotis visiškai šalia jo, suvelti jam plaukus, šnibždėti į ausį, pirštu pakelti jam smakrą ar lenktis arčiau, tarsi ruošiantis bučiuoti, o tuomet švelniai nustumti jo galvą atgal. Erzinti, gundyti ir atrodyti nepasiekamai – vieni svarbiausių striptizo elementų. Jei mylimajam pavyksta tai iškentėti ir išlaikyti šį iššūkį, būtina apdovanoti jį užsitarnautu prizu.

Įdomu

  • Pirmą kartą žodis „striptizas“ paminėtas tik 1938 metais, nors įvairios jo apraiškos randamos dar Senovės Graikijos laikais.
  • Auletridės – pirmosios profesionalios šokėjos, siekiančios šokiu seksualiai sujaudinti vyrus.
  • „Šešių pėdų taisyklė“ – tai draudimas striptizo šokėjoms (šokėjams) prisiartinti prie žiūrovų arčiau negu 1,80 metro (galioja San Diege, JAV).
  • Islandijoje uždrausta šokti striptizą.
  • Tempest Storm – seniausia, profesionali striptizo šokėja, perkopusi aštuntą dešimtį. Šokusi tokioms garsenybėms, kaip E. Presley, F. Sinatra, D. Martin, M. Rooney, N. King Cole bei kt., ši garbaus amžiaus moteris vis dar šokiais džiugina klubo lankytojus.

Patarimai

  • Šukuosena ir makiažas: Rekomenduojama susisukti kuodelį, kurį vienu judesiu būtų patogu paleisti. Tam galima naudoti ploną medinį pagaliuką. Makiažo pasirinkimas priklauso nuo asmenybės, tačiau patariama lūpas pasidažyti raudonu lūpdažiu, o akis paryškinti juodai, sukurti vadinamąjį katės žvilgsnį.
  • Šokant striptizą patariama nebijoti improvizuoti ir susikurti seksualų įvaizdį: sekretorės, mokytojos, slaptos agentės, mokinukės, tarnaitės ar tokį, kuris patinka jūsų mylimajam.
  • Nusirenginėjant patariama aktreipti dėmesį, kur nukrenta drabužiai. Prieblandoje šokant su aukštakulniais reiktų saugotis išmėtytos aprangos, už kurios lengvai galima užkliūti, nugriūti ir susižeisti.
  • Rekomenduojama muzika: Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On, Nina Simone - Feeling Good, Vikki Carr – The Silencers, Red Prysock - Purple Wail, Billie Holiday - The Stormy Blues, Juliette Greco - Deshabillez-Moi, The WeekndEarned It“ ir kitos dainos iš filmo „50 pilkų atspalvių“, Bitter:sweet – Dirty Laundry, Amy Winehouse – Back To Black, Kings Of Leon – Sex on Fire, Aerosmith – Crazy, Depeche Mode – Personal Jesus, Madonna – Justify My Love, Gwen Stefani – Luxurious , Beyonce – Freakum Dress, Kylie Minogue – Chocolate, Kyuss – Gloria Lewis, Andre 3000 feat. Norah Jones – Take Off Your Cool.

Suaugusiems TV

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://priekavos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau