Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Rugsėjo » 8

Valianto Toro mįslė

Priekiniame fotografijos plane esantis žmogus, vardu Valiantas Toras, manoma, buvo ateivis iš Veneros ir dirbo JAV vyriausybei. Fotografiją pirmą kartą 1995-ais metasi parodė Filas Šnaideris. Jis tvirtino, kad su Toru susitiko, kai vykdė slaptas vyriausybes užduotis.

Vieni jį vadino NSO demaskuotoju, kiti atvirai juokėsi iš šių teiginių. Kad ir kaip ten buvo, tačiau savo pasisakymais Filas Šnaideris sukėlė didžiulį susidomėjimą. Ypač įdomi informacija, kurią papasakojo apie Valiantą Torą.

Valiantas Toras atrodė kaip žmogus, tačiau jo fiziologija gama smarkiai skyrėsi nuo paprastų žmonių. Jis teigė, kad į Žemę atvyko iš Veneros. Yra manoma, kad XX amžiaus 6-ame dešimtmetyje kurį laiką dirbo JAV vyriausybei. Bent jau tokią informaciją Šnaideriui perdavė geologas-inžinierius, dirbęs slaptuose vyriausybiniuose projektuose. Jis dalyvavo požeminių karinių bazių statybose. Taip pat jam teko dirbti garsiojoje bazėje „Zona 51“.

Valiantas Toras ateivis iš Veneros

Mažai kas iš kariškių taip atvirai kalbėjo apie ateivius. Dauguma jo pasisakymų sukėlė tik pašaipas. Tačiau yra žmonių, kurie tiki Šnaiderio žodžiais. Vienas jų yra Gordonas Dafas, žurnalo „Veterans Today" vyriausiasis redaktorius, kuris jį pavadino „NSO liudininku".

1996 m. sausio 17 d. Šnaideris buvo rastas negyvas savo bute. Daugelis mano, kad jis buvo nužudytas, nors oficialiai jo mirties priežastimi buvo paskelbta savižudybė.

Šnaideris tvirtino, kad jam teko ne kartą susitikti su Toru, ir jis nebuvo vienintelis, kuris darė tokius pareiškimus. Daktaras Frankas Strendžesas parašė knygą „Svetimasis Pentagone", kurioje aprašė savo susitikimą su Toru.

Šnaideris nuotrauką su Toru parodė 1995-ais metais, skaitydamas paskaitą. Nuotrauka buvo daryta 1943-iais metais. Šnaideris teigė, kad Toras amerikiečių armijai dirbo nuo 1937-ųjų metų.

Toras turėjo po šešis pirštus ant kiekvienos rankos, padidintą širdį, vieną didelį plautį, kraujyje buvo vario oksido, kaip pas aštuonkojį. Jo intelekto koeficientui įvertinti nepakako žmonėms naudojamos lentelės. Manoma, kad Toro IQ galėjo siekti 1200. Jis laisvai galėjo kalbėti maždaug 100 kalbų, tarp jų - ir įvairiomis ateivių kalbomis, ir teigė, kad jo amžius - 490 metų.

Kaip teigia daktaras Strendžesas, Toro ūgis buvo apie 180 cm, svoris - 84 kg. Jis turėjo kaštoninius banguotus plaukus ir rudas akis. Strendžesas tvirtina, kad su Toru susitiko JAV prezidentai Dvaitas Eizenhaueris ir Ričardas Niksonas. Buvęs JAV vyriausybės konsultantas Timotis Gudas taip pat kalbėjo, kad Eizenhaueris susitiko su ateiviais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://ufospace.net/news/zagadka_valianta_tora/2014-04-13-2062

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau