Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Rugpjūčio » 21

Žmogaus gebėjimas pagal Zodiako ženklą

Pasak astrologų, kiekvienas Zodiako ženklas turi įgimtų magiškų gebėjimų, kurie leidžia atsiskleisti kokioje nors gyvenimo srityje geriau nei kiti.

Žmoagaus galios

Avinai geba daiktus įkrauti gera arba bloga energija, todėl gali tapti puikiais kerėtojais, kuriančiais talismanus. Dėl stiprios energetikos lengviau pildosi svajonės. Be to, šio ženklo atstovams pavyksta iššifruoti slaptą informaciją vien pažiūrėjus į žmogaus nuotrauką.

Jaučiai geba pritraukti pinigus net neįdedami didelių pastangų. Jiems puikiai sekasi kopti karjeros laiptais, kurti sėkmingą verslą, pelningai investuoti ir kt.

Dvyniai skleidžia ypatingas vibracijas, kurios padeda įtikinti žmones ir jais manipuliuoti. Svarbu šių jėgų nenaudoti blogiems tikslams, antraip jos atsigręš prieš jus pačius.

Vėžiai pasižymi stipria intuicija, todėl puikiai numato ateitį ir geba apsisaugoti nuo tykančių pavojų.

Liūtai skleidžia meilės kerus, todėl gali pavergti bet kurio patikusio žmogaus širdį. Priversdami savimi žavėtis, šio ženklo atstovai gali paskatinti aplinkinius pritarti jų tikslams ir nuomonei.

Mergelėms sekasi loterijose, ypač atspėti reikiamus skaičius arba jų kombinaciją, net jeigu į tai žiūrima kaip į žaidimą.

Svarstyklės geba įkrauti daiktus įvairia energija. Taip pat jaučia stiprų ryšį su gamta ir perpranta paslaptingus reiškinius.

Skorpionai geba atspėti ateitį. Be to, skleidžia stiprią energiją, kuri saugo namus nuo blogio.

Šauliai moka atsidurti tinkamoje vietoje tinkamu metu. Taip pat skleidžia gydančią energiją.

Ožiaragiai gali tapti puikiais chiromantais, tarologais arba numerologais. Svarbu neignoruoti gebėjimų, dažniau domėtis magija ir būti arčiau gamtos.

Vandeniai – puikūs patarėjai. Jie intuityviai žino, kuris sprendimas geriausias.

Žuvys geba pašalinti iš žmonių, namų arba daiktų blogą energiją.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.11.2019 laikas 23:04 Receptai – Patiekalai Lašišos Šašlykas Orkaitėje
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, supjaustome gabaliukais, apipilame aliejumi ir išmaišome. Visus prieskonius sumaišome dubenėlyje ir apibarstome jais paruoštą lašišos filė, išmaišome, pamaigome pirštais, kad prieskoniai gerai...

Skaityti daugiau

02.06.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 14:33 Receptai – Patiekalai Skanūs avižiniai sausainiai su razinomis

Avižinių sausainių su razinomis ir riešutais receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 07:37 Astronomai pirmą kartą užfiksavo trapią žvaigždžių šviesą

Masačusetso technologijos instituto (JAV) mokslininkai pirmą kartą užfiksavo anksčiau sunkiai pastebimą žvaigždžių šviesą, supančią seniausius Visatoje kvazarus.

Skaityti daugiau