- 09.09.2022
- 0.0 Reitingas
- 688 Peržiūrų
- Aptarti
INGREDIENTAI:
- 450 g. miltų;
- 160 ml ml. šilto vandens;
- 80 g. graikiško jogurto;
- 7 g. sausų mielių;
- 1 a.š. cukraus;
- 1/4 a.š. druskos;
- 80 g. alyvuogių aliejaus;
- 100 g. sūrio;
- 2 skiltelės česnako;
- sauja prieskoninių žolelių.
GAMINIMAS:
1. Dubenyje 2 v.š. šilto vandens sumaišykite su mielėmis ir cukrumi. Atidėkite į šalį 10 minučių.
2. Atskirame dubenyje miltus sumaišykite su alyvuogių aliejumi, jogurtu, vandeniu, druska ir mielių ruošiniu.
3. Paruoštą tešlą gerai išminkykite, dėkite į dubenį, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite pastovėti bent valandą laiko.
4. Iškilusią tešlą padalinkite į aštuonias lygias dalis. Ant kiekvieno gabaliuko dėkite tarkuoto sūrio ir iškočiokite. Duoneles kepkite įkaitintoje keptuvėje be riebalų, iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
5. Iškepusias duoneles aptepkite aliejaus, česnakų ir prieskoninių žolelių mišiniu.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau