- 22.08.2023
- 0.0 Reitingas
- 1049 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Įdarui reikės:
- Kiaulienos faršas - 400 g;
- Svogūnas - 2 vnt.;
- Vanduo - ~50 ml;
- Petražolės (nebūtinai);
- Druska, malti juodieji pipirai.
Tešlai reikės:
- Miltai - ~500 g;
- Karštas vanduo - 200 ml;
- Augalinis aliejus - 40 ml;
- Druska - 1 arbatinis šaukštelis.
Gaminame. Naminiai čeburekai
Gaminame čeburekų tešlą. Į dubenį pilame karštą vandenį, augalinį aliejų, beriame druską ir išmaišome. Tada dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų. Dedame tešlą į dubenį, uždengiame ir paliekame pastovėti apie valandą.
Gaminame čeburekų įdarą. Svogūnus pjaustome labai smulkiai, arba tarkuojame burokine tarka. Dedame druską, prieskonius, kapotas petražoles, pilame vandenį ir viską gerai išmaišome, paminkome rankomis.
Tešlą dar paminkome, suformuojame pailgą volelį ir supjaustome lygiomis dalimis. Tešlos gabalėlius iškočiojame plonai į didoką apvalų lakštą, vienoje pusėje uždedame įdaro, kita lakšto puse uždengiame ir pirštais arba šakute užspaudžiame kraštus.
Į keptuvę pilame aliejaus tiek, kad beveik apsemtų čeburekus, įkaitiname. Sumažiname ugnį ir kepame čeburekus maždaug po 2-2,5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau