- 08.01.2024
- 0.0 Reitingas
- 629 Peržiūrų
- Aptarti
Čeburekų įdarui reikės:
- 700 g kiaulienos faršo;
- 5 svogūnai;
- 60 ml vandens;
- Petražolių (nebūtinai);
- Druskos, maltų juodųjų pipirų.
Čeburekų tešlai reikės:
- 600 g kvietinių miltų;
- 1 arbatinio šaukštelio druskos;
- 3 valgomųjų šaukštų augalinio aliejaus;
- 250 ml karšto vandens;
Gaminame. Naminiai čeburekai su mėsos įdaru
Vandenį užkaitiname, kad būtų karštas, bet neužviriname. Į dubenį beriame miltus, šaukštelį druskos, pilame augalinį aliejų, karštą vandenį ir užminkome čeburekų tešlą. Dedame tešlą į dubenį, uždengiame ir paliekame valandai pastovėti.
Į dubenį dedame kiaulienos faršą, tarkuotą svogūną, druską, maltus pipirus, kapotas petražoles, pilame vandenį ir viską išmaišome, paminkome.
Iš tešlos suformuojame pailgą volelį ir supjaustome lygiomis dalimis (turi gautis apie 12 dalių). Imame tešlos gabalėlį, iškočiojame plonai į didoką apvalų lakštą, vienoje pusėje uždedame įdaro, kita lakšto puse uždengiame ir pirštais arba šakute užspaudžiame kraštus.
Keptuvėje arba puode įkaitiname augalinį aliejų (jo turi būti tiek, kad apsemtu čeburekus), sumažiname ugnį ir kepame čeburekus maždaug po 2-2,5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau