
- 20.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 951 Peržiūr
- Aptarti
(Paranormal) Ar tu turi tokių patiekalų, be kurių negali įsivaizduoti įvairiausių švenčių? Tokių, kurie kurie privalo būti ant šventinio stalo. Pvz., mano vyrui privaloma balta mišrainė ir naminis karkos vyniotinis, o man pačiai šaltiena. O koks maistas tau yra šventinis? Pasidalink komentaruose.
Nors dabar ir nėra šventės, bet taip užsinorėjau skaniosios šaltienos, kad ėmiau ir pasigaminau. Noriu pasidalinti savo geriausiu receptu.
Ingredientai
- kalakuto kojos: 4
- kalakuto kaklai: 2
- kalakuto kumpeliai: 1
- česnakas: 4 skiltelių
- lauro lapai: 4
- kvapieji pipirai: 4-6
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- druska: 1 saujelės
- vanduo: ~3 litrų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia morkas nulupkite ir supjaustykite stambiais gabaliukais.
2. Svogūnui pašalinkite tik viršutinius lukštus ir sudėkite į puodą, kuriame virsite šaltieną.
3. Kalakutieną taip pat dėkite į puodą, ten pat berkite druską lauro lapus ir pipirus.
4. Užpilkite vandeniu ir užkaiskite virti. Virkite ant silpnos kaitros maždaug 3 valandas arba pasinaudokite greitpuodžiu ir virkite iki 1 valandos.
5. Po to sultinį perkoškite. Mėsą supjaustykite gabaliukais, morkas, kurios virė griežinėliais.
6. Sudėkite į indus, kuriuose patieksite šaltieną ir užpilkite sultiniu. Dėkite į šaldytuvą ir palikite stingti.
7. Šaltieną labai skanu patiekti su majonezo ir krienų padažu.
8. Rekomendacija: Daugiau šaltienos receptų rasite: Šaltienos receptai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau