Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dvasios, Vaiduokliai » 2021 » Spalio » 25

Vyras nufilmavo, kaip kažkas nematomas vaikšto ant lovos užvalkalo

Vartotojai komentaruose siūlė, kad tai gali būti kažkoks ventiliatoriaus triukas arba kažkas paslėpta pačioje lovatiesėje. Tačiau daugelis tikėjo, kad tai buvo "katės vaiduoklis".

Vienas "Reddit" svetainės naudotojas šiandien paskelbė keistą vaizdo įrašą. Jame ant grindų jo namuose guli mėlyna lovatiesė. 

Lovos užtiesalo paviršius keistai juda, tarsi per jį judėtų kažkas nematomas.  

Vaizdo įraše taip pat matyti, kad po lovos užklotu nėra jokių daiktų, tik lygi kiliminė danga.

Katė, vaiduoklis, vaizdo įrašai

"Tai nutiko vakar, prieš pat man išeinant į darbą. Norėčiau manyti, kad tai buvo mano dukros mirusio katino vaiduoklis, nes katino pelenai laikomi urnoje mūsų namuose", - paaiškino vaizdo įrašo autorius. 

Mergina atsisėda ant tos pačios lovos užtiesalo šiek tiek aukščiau, o vyrui apvertus lovos užtiesalą ir numetus jį ant grindų, ant užtiesalo vėl vyksta judesiai. Šį kartą jie atrodo taip, tarsi katė prieitų prie lovos užtiesalo krašto ir nueitų. 

Komentaruose vartotojai spėliojo, kad tai gali būti koks nors ventiliatoriaus triukas arba kažkas paslėpta pačioje lovatiesėje. Tačiau daugelis tikėjo "katės vaiduokliu", o kai kurie pasakojo savo istorijas apie tai, kad juos aplankė mirusio augintinio vaiduoklis.

Pasak vaizdo įrašo autoriaus, "vaiduoklio atėjimo" metu kambaryje iš tiesų buvo nedidelis ventiliatorius, tačiau jis stovėjo šone, ant virtuvės stalo, ir oras iš jo sklido visai kita kryptimi. 

Jis taip pat teigė, kad jei tai iš tiesų buvo virtuvės ventiliatoriaus poveikis, tai būtų buvę dažnai, nes tas ventiliatorius pas juos buvo visą vasarą, o "vaiduoklį" jis pastebėjo tik vakar.  

Jam pritarė vienas komentatorius, parašęs, kad ventiliatoriaus versija yra keista, nes jis niekada nematė, kad ventiliatoriai sukurtų tokį oro srautą, kuris sudarytų įspūdį, kad po antklode šliaužia koks nors gyvūnas, pavyzdžiui, pelė.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 16:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo laringito
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Laringitas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo laringito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaista...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau