Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 4

Dr. Hotze ataskaita: COVID vakcinose rasta grafeno oksido - Brighteon.TV

(Paranormal.lt) Lapkričio 1 d. laidos "The Dr. Hotze Report", transliuojamos Brighteon.TV, epizode Dr. Jane Ruby kalbėjo apie grafeno oksido buvimą Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinose. Ruby parodė laidos vedėjui daktarui Stevenui Hotze'ui (Steven Hotze) įrodymus apie nuodingą medžiagą, kurią rado skiepus tyręs gydytojas.

Ruby daugiau nei 20 metų dirbo su farmacijos bendrovėmis, keldama naujų vaistų patvirtinimo į reguliavimo procesą. "Ji buvo žvėries viduje, pažįsta jį kaip savo penkis pirštus ir šiandien jį atskleidžia", - sakė Hotze'as.

Liepos mėnesį Ruby atskleidė, kad COVID-19 vakcinose, konkrečiai "Pfizer" ir "Moderna" mRNA vakcinose, yra toksiškos medžiagos. Ji taip pat atskleidė, kad grupė mokslininkų anksčiau atskleidė šokiruojančią tiesą.

Ji pasakojo Hotze'ui: "Dar maždaug [2021 m.] pavasarį socialinėje žiniasklaidoje matėme daug įvairių vaizdo įrašų, kuriuose buvo užfiksuoti žmonės, prie kurių buvo prilipę įvairiausių į metalą panašių objektų. Iš pradžių daug to nesureikšminau, bet ilgainiui tai nutikdavo labai dažnai. Kai tai ėmė atsitikti žmonėms, kurie nesileido šių injekcijų - man pasidarė labai, labai smalsu.

"Pradėjau kasti... [ir] ieškodama radau Ispanijos tyrėjų grupę. Jie pasivadino "La Quinta Columna" - penktąja kolona - ir jiems į rankas pateko "Pfizer" [vakcinos] buteliukas su saugojimo grandine. Jie liepė anoniminiam policijos pareigūnui atnešti tai jiems ir patikrinti šaltinį.

"Tai, ką jie padarė, buvo tai, kad iš pradžių jie jį padėjo po įprastu šviesos mikroskopu. Jie pamatė kažką labai neįprasto - tai, kas atrodė, kaip rankšluosčio gabalėlis, ant kurio užlieti dažai, tarsi tokio storumo. Jie turėjo pramoninės chemijos ekspertą, kuris pasakė: "Žinote, taip atrodo grafeno oksidas per mikroskopą".

Tolesnis vakcinos tyrimas patvirtino, kad skiepuose yra grafeno oksido. La Quinta Columna mokslininkai nuvežė vakciną į Almerijos universitetą Ispanijoje, kad ištirtų jos sudėtį. Stebėdami elektroniniu mikroskopu, jie pamatė "labai piktai atrodančias" juodas dėmeles su per jas einančiu juodu tinkleliu. (Susiję: Ispanijos tyrime nustatyta, kad "Pfizer" vakcinos sudėtyje yra didelis kiekis toksiško grafeno oksido).

Pietų Afrikos gydytojas patvirtino grafeno oksido buvimą COVID vakcinose

Be "La Quinta Columna" mokslininkų, grafeno oksido buvimą vakcinose patvirtino ir kai kurie kiti gydytojai, ištyrę paskiepytų asmenų kraują - tarp jų ir Pietų Afrikos Respublikos daktaras Zandre Botha.

Pietų Afrikos Respublikos integruotos medicinos gydytojas ištyrė COVID-19 vakcinos buteliuką ir patvirtino, kad grafeno oksido iš tiesų yra skiepuose. "Tame buteliuke ji pamatė tuos didelius juodus diskus. Žmonės sakė, kad tai oro burbuliukai, o ji sakė, kad tikrai ne. Jie yra pernelyg vienodi, simetriški ir turi šias metalines jungtis, [kurios] savaime susirenka ir savaime išsiskiria", - apie Botos išvadas pasakojo Ruby.

Naujienų portalo "Cairns News" pranešime taip pat buvo paliesta tai, ką Pietų Afrikos gydytoja aptiko skiepytų žmonių kraujyje. "Raudonieji kraujo kūneliai buvo taip deformuoti, kad negalėjai suprasti nei kur galva, nei uodega", - sakė Bota (Botha). Ji taip pat atkreipė dėmesį į "juodas struktūras kraujyje", kurias rado paskiepytų asmenų mėginiuose.

"Šių grafeno oksido struktūrų radau kiekviename paskiepytame asmenyje, kuriam pasireiškė simptomai. Buvau labai sukrėsta, nes tai, ką pamačiau paciento kraujyje, pamačiau ir buteliuke", - pridūrė Botha. (Susiję: Dr. Stevenas Hotze įspėja apie pavojingas COVID-19 vakcinų sudedamąsias dalis, įskaitant grafeno oksidą - Brighteon.TV).

Ruby taip pat pasidalijo Hotze'ui apie savo mainus su Pietų Afrikos kolega. "Botha tiesiogiai susisiekė su manimi ir supažindino su savo radiniu. Kai pasirodė juodi diskai, nemiegojau dvi ar tris dienas".

Hotze's svečias tęsė: "Aš taip pat: "Man buvo taip bloga nuo to, kad tai vyksta šiame pasaulyje - ir kad tai gali patekti į vaikus, taip pat į nekaltus žmones visame pasaulyje. Bothai tai kėlė didžiulį nerimą. Ji niekada nebuvo mačiusi nieko panašaus".

Toliau žiūrėkite visą lapkričio 1 d. laidos "The Dr. Hotze Report" epizodą. Įsijunkite laidą "The Dr. Hotze Report" su daktaru Stevenu Hotze kiekvieną pirmadienį 17-18 val. per Brighteon.TV.

DangerousMedicine.com yra daugiau straipsnių apie grafeno oksidą COVID-19 vakcinose.

Šaltiniai:

Brighteon.com

CairnsNews.org

Norėdami gauti visas paranormal.lt pasaulio naujienas kitaip... pirmi ir tik ten (viskas, nebetalpinama dėl cenzūros), prisijunkite prie TELEGRAM (https://t.me/paranormalLT), arba sutikite gauti pranešimus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau