Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 21

Dr. Stevenas Hotze įspėja apie pavojingas COVID-19 vakcinų sudedamąsias dalis, įskaitant grafeno oksidą

(Paranormal) Dr. Stevenas Hotze'as (Steven Hotze) iš "The Dr. Hotze Report" nagrinėja pavojingas sudedamąsias dalis, esančias kiekviename Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinų buteliuke. Autorius ir mokslininkas daktaras Robertas Youngas (Robert Young ) prisijungė prie Hotze'o spalio 18 d. laidoje, kurią pastarasis transliavo per Brighteon.TV. R. Youngas pateikia savo išvadas apie keturias plačiai naudojamas COVID-19 vakcinas ir atskleidžia šokiruojantį atradimą.

Hotzė paliečia Youngo "specialų tyrimą" apie "Pfizer/BioNTech", "Moderna", "AstraZeneca" ir "Johnson & Johnson" COVID-19 vakcinų sudedamąsias dalis. "Daktaras Youngas ne tik analizavo, kas yra injekcijose, bet ir tai, ką jos daro su krauju po injekcijos", - sako Hotze'as.

Youngas mini metodus, kuriuos jis ir jo komanda taikė kruopščiai tirdami atskiras COVID-19 vakcinose esančias sudedamąsias dalis. Tai "labai pažangūs" optiniai mikroskopai, elektronų perdavimo ir skenavimo mikroskopija bei energinės dispersijos rentgeno spindulių spektroskopija. Pasak Youngo, jie leido jam ir jo komandai pažvelgti į organinių ir neorganinių medžiagų - įskaitant vandens medžiagas - vidų.

"Vadinu jas "vadinamosiomis vakcinomis", nes buvau šokiruotas to, kas jose [buvo] - tai iš tikrųjų išstumtų iš žaidimo, taip sakant, jei kalbame apie sportą. Mes jau nebekalbame apie vakcinas, mes kalbame apie organinių ir neorganinių medžiagų skiepus, kurie kelia nerimą - tiesą sakant, siaubą", - sako Young.

Mokslininkas taip pat daug dėmesio skiria "Pfizer/BioNTech" ir "Moderna" vakcinoms ir jose naudojamai mRNA technologijai. "Priežastis, kodėl jie genetiškai modifikuoja, yra ta, kad galėtų užpatentuoti šį savo sugalvotą mikstūrą, o paskui ją paženklinti vakcina, tarsi ji suteiktų kažkokį imunitetą. Sakyčiau, pseudoimunitetą", - sako Young Hotze.

Youngas įspėja apie grafeno oksido keliamus pavojus

Hotze giria Youngą už tai, kad jis atliko "plačiausią darbą" vertindamas keturias COVID-19 vakcinas. Tada jis klausia: "Ką jūs manote apie tai? "Kas joje yra, apie ką jie mums nepasakojo? Ar joje yra kas nors, kas jums kelia nerimą arba dėl ko turėtume susirūpinti?"

Young atsako: "Visose šiose vakcinose yra grafeno oksido ir skirtingu kiekiu. Pavyzdžiui, [Pfizer] [vakcinoje], kuri teigė, kad joje nėra grafeno oksido ar geležies oksido, yra maždaug 98 proc. grafeno oksido", - sako jis Hotze'ui. Youngas tęsia, kad "Moderna mRNA" vakcinoje taip pat yra toks pat grafeno oksido kiekis. (Susiję: Grafeno oksidas, naudojamas koronaviruso vakcinose, susijęs su nepageidaujamais reiškiniais ir net mirtimi).

Youngo pastebėjimas atitinka buvusios "Pfizer" darbuotojos, tapusios demaskuotoja, Karen Kingston atskleidimą. Interviu su podkasto vedėju Stew Petersu metu ji atskleidė, kad "Pfizer" ir "BioNTech" mRNA vakcinos sudėtyje yra grafeno oksido. "Šimtu procentų taip ir yra, ir tai nenuginčijama", - sako Kingston Petersui.

Pranešėjas tęsia, kad grafeno oksidas nenurodytas kaip sudedamoji dalis todėl, kad "gerai žinoma, jog jis nuodingas žmonėms".

Mokslininkas taip pat išsamiai paaiškina, kodėl grafeno oksido vakcinose reikėtų saugotis. Youngas aiškina: "Jis nėra elektronų donoras. Jis yra protonų donoras ir tiesiogine to žodžio prasme atima elektronus, taigi atima iš jūsų gyvybinę energiją. Kiti mokslininkai nustatė, kad jis yra citotoksiškas, t. y. ardo ląstelių membraną. Jis yra genotoksiškas, o tai reiškia, kad jis sunaikina arba mutuoja ląstelės genetiką arba gali tai padaryti."

Jis tęsia: "Dėl geležies derinio ji tapo magnetotoksiška, todėl tai yra biologinio jutiklio tipo medžiaga. Taigi ji yra elektrinė ir kartu magnetinė, nes dėl šių dviejų metalų derinio nanostate ji patenka į konkrečias kūno vietas, pavyzdžiui, moterų ir vyrų lytinius organus, kaulų čiulpus ir širdį, ir sukelia miokarditą, perikarditą ir labai, labai rimtus simptomus." (Susiję: FDA pripažįsta, kad "Pfizer" ir "Moderna" kovido injekcijos sukelia širdies uždegimą).

Young peikia vakcinų gamintojus už atsisakymą atskleisti sudedamąsias dalis

Youngas peikia vakcinų gamintojus už atsisakymą atskleisti visą COVID-19 vakcinų sudedamųjų dalių sąrašą. Jis pažymi, kad vakcinų buteliukai paprastai būna su saugos ir sudedamųjų dalių lapeliu, kaip to reikalauja įstatymai. Tačiau Youngas sako, kad ne visi vakcinų gamintojai yra teisingi, nes kai kurie jų neatskleidžia kitų sudedamųjų dalių, naudojamų skiepuose.

Hotze komentuoja: "Mes žinome, kad jie turi patentuotų medžiagų, kurių neatskleidė patente. Jie nemano, kad turi jas atskleisti, ir jūs tai ištyrėte".

Youngas sako, kad būtent tai ir paskatino jį atidžiau pažvelgti į COVID-19 vakcinas.

Jis pažymi, kad mRNA vakcinų atveju modifikuota mRNA, padengta polietilenglikoliu, perduoda konkrečias instrukcijas į konkrečias kūno vietas. "Tai tampa labai svarbu, nes savo pareiškimuose šios farmacijos kompanijos teigė, kad skiepas lieka skiepijimo vietoje [ir] neišsisklaido. Taip nėra", - pabrėžia Young.

Visą spalio 18 d. laidos "The Dr. Hotze Report" epizodą žiūrėkite toliau. Įsijunkite "The Dr. Hotze Report" kiekvieną pirmadienį 17-18 val. per Brighteon.TV.

DangerousMedicine.com yra daugiau straipsnių apie toksiškas sudedamąsias dalis, naudojamas COVID-19 vakcinose.

Tarp šaltinių yra ir šie:

Brighteon.com

Principia-Scientific.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Nekeptas skanumėlis per 15 min.

Viskas labai paprasta, greita ir gardu. O ir prireiks vos 2 sudedamųjų dalių. Pažiūrėkite patys. Paprasta, ekonomiška, greita ir labai skanu. Saldainiai gaunasi neįkyriai saldaus skonio.

Skaityti daugiau

08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau