Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Spalio » 29

Dr. Richardas Flemingas aptaria neigiamą "Pfizer" vakcinos poveikį raudonosioms kraujo ląstelėms

(Paranormal) Mokslininkas daktaras Richardas Flemingas (Richard Fleming) prisijungė prie laidos "Health Ranger Report", kad aptartų neigiamą "Pfizer" vakcinos nuo Wuhan koronaviruso (COVID-19) poveikį. Spalio 26 d. laidos "Sveikatos reindžeris" (Health Ranger Mike Adams) metu per Brighteon.TV jis papasakojo, kad vakcina stipriai veikia raudonuosius kraujo kūnelius ir jų gebėjimą pernešti deguonį.

Flemingas teigė: "Tai, kad kraujas, kurį sukelia virusas, yra labai pavojinga: "Socialiniuose tinkluose sklandė įvairi informacija, nes žmonės, žiūrėdami į įvairias [COVID-19] vakcinas, tikrino, ką, jų manymu, mato po mikroskopu".

"Mes pažvelgėme į pačias vakcinas. Įprastas fiziologinis tirpalas atrodo taip, kaip turėtų: Tai švarus, traškus, geras produktas. Tačiau kai pažvelgėme į "Pfizer" vakciną, tai, ką pamatėme, buvo kristalai, plaukai, pluoštas ir šiukšlės. Ten yra šiukšlių, kurios niekada nepraeitų kokybės kontrolės".

Flemingas sakė, kad Maisto ir vaistų administracija (FDA) yra tvirtai įsitikinusi, kad "viskas su vakcina yra gerai".

"[COVID-19 vakcinos] yra nepriekaištingos, jos yra būtent tokios, kokios turi būti. Ne visai priimtina išvada, nes aš esu žmogus, kuris mėgsta eiti tikrinti [dalykus]", - sakė Flemingas.

Flemingas atkreipė dėmesį į kontrastą tarp savo išvadų ir to, ką palaiko FDA. "Jie nagrinėjo šias vakcinas, sakydami, kad šios vakcinos išlaikė visus testus ir kad jos yra tinkamos naudoti žmonėms. Bet niekas sveiku protu nesugalvotų šių šiukšlių dėti į žmogų".

Straipsnyje "Vision Times" išsamiai aprašytas šis Flemingo atradimas. Jis ir Okinavos mokslo ir technologijų instituto mokslininkas Kevinas McCairnas (Kevin McCairn) vakciną palygino su standartiniu fiziologiniu tirpalu. Mikroskopu stebint fiziologinį tirpalą nematyti jokių dalelių, o vakcinoje yra svetimkūnių.

Panašu, kad "šiukšlės", kurias abu rado "Pfizer" vakcinoje, atsirado dėl aplaidaus ir nekokybiško gamybos ir kokybės kontrolės proceso.

Flemingas sakė: "Tai rodo, kad FDA visiškai nevykdė savo pareigų. Jei juos tenkina esamas produktas, vadinasi, jie arba nesigilino į produktą, arba nusprendė, kad vakcinose leidžiama naudoti naują šiukšlių standartą, kuris neleidžiamas jokiose kitose vakcinose."

Flemingas: Pfizer COVID-19 vakcina suardo raudonuosius kraujo kūnelius.

Mokslininkas taip pat apibūdino, kaip "Pfizer" vakcina veikia raudonuosius kraujo kūnelius. Jis ir McCairn paėmė asmens kraujo mėginius, į vieną mėginį įpylė įprasto fiziologinio tirpalo, o į kitą - "Pfizer" vakcinos tirpalo. Po to jie abu mėginius stebėjo per mikroskopą.

"Deja, nustatėme, kad įpylus "Pfizer" vakcinos raudonieji kraujo kūneliai praranda raudoną spalvą. Tai reiškia, kad arba deguonis ištraukiamas iš ląstelių, arba ląstelėse suardomas pats hemoglobinas", - sakė Flemingas.

"Ten, kur kraujas sąveikauja su "Pfizer" vakcina, raudonųjų kraujo kūnelių spalva pasikeičia, jie tampa blyškūs. Raudona kraujo spalva yra deguonies ir [jį] pernešančio hemoglobino derinys. Taigi vieną iš šių dviejų dalykų, jei ne abu, pakeitė "Pfizer" vakcina. Ir tada ląstelės iš tikrųjų pradeda krešėti tiesiai prieš jūsų akis. Galite matyti ląstelių judėjimą "Pfizer" vakcinos tirpale. Kai tai dariau pirmą kartą, mano reakcija buvo tokia: "Tai labai nemalonu". (Susiję: Izraelio tyrimas sieja "Pfizer" vakciną su mirtina kraujo liga, sukeliančia kraujo krešulius).

Tuomet "Sveikatos reindžeris" paklausė, ar Flemingas ir McCairnas, atlikdami tyrimą, naudojo specialius metodus, pavyzdžiui, tamsaus lauko mikroskopiją ir kitas procedūras. Flemingas atsakė, kad ne.

"Tai buvo tiesiog venų punkcija, [kraujo] paėmimas, kuris vėliau buvo padėtas ant objektinio stiklelio, kad galėtume pradėti procesą. Druskos tirpalas ir vakcina buvo tiesiog užlašinti ant kraujo mėginių ir palikti ramybėje - daugiau nieko", - sakė Flemingas.

Vakcinos sukelia lėtą mirtį dėl deguonies trūkumo

Adamsas uždavė papildomą klausimą: "Vadinasi, norite pasakyti, kad "Pfizer" vakcina keičia raudonųjų kraujo kūnelių viduje esančių hemoglobino molekulių morfologiją? Ar tai teisingas vertinimas?" Flemingas atsakė teigiamai ir pridūrė: "Jis arba tiesiogiai pašalina deguonį, arba pakeičia hemoglobiną, arba ir viena, ir kita. Tokio poveikio kraujui neturėtų daryti joks "Pfizer" vakcinos kiekis, ir taškas".

Tyrėjas tęsė: "Pvz: "Tikrovė yra tokia, kad kraujas, tiesiog veikiamas oro, pasisotina deguonimi. Jis nebeprisotino deguonimi, taigi įvyko kažkas, dėl ko raudonuosiuose kraujo kūneliuose įvyko negrįžtamas pokytis. [Reikėtų daryti prielaidą, kad šio proceso metu tai turėjo paveikti hemoglobiną, nes jis negalėjo iš naujo pasisavinti deguonies.

"Raudonieji kraujo kūneliai yra vienintelės žmogaus kūno ląstelės, neturinčios branduolių. Jie gaunami iš kaulų čiulpų, todėl patekę į kraują, priklausomai nuo įvairių veiksnių, gyvena apie 90-120 dienų. Pažeisti raudonieji kraujo kūneliai ir toliau plūduriuos aplinkui ir neduos jokios naudos žmogaus organizmui.

"Kadangi [pažeisti raudonieji kraujo kūneliai] nėra pašalinami iš žmogaus organizmo, [jis] neatpažins [jų] kaip trūkumo. Tai paaiškina labai daug neurologinių apraiškų, kurias matome paskiepytiems žmonėms." (Susiję: Nuo injekcijų iki krešulių: daug medicininių įrodymų apie COVID vakcinos sukeltus kraujo krešulius).

Visą spalio 26 d. laidos "Health Ranger Report" epizodą žiūrėkite toliau. "Health Ranger Report" su Mike'u Adamsu transliuojama nuo pirmadienio iki penktadienio 15-15.30 val. per Brighteon.TV.

VaccineDamage.news yra daugiau straipsnių apie neigiamą "Pfizer" vakcinos poveikį organizmui.

Tarp šaltinių yra ir šie:

Brighteon.com

VisionTimes.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:59 Receptai – Patiekalai Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas

Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sult...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau