Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Lapkričio » 9

Naujas tyrimas rodo, kad per kelis mėnesius vakcinų veiksmingumas nuo kovidų infekcijų sumažėjo nuo 88 proc. iki vos 13 proc.

(Paranormal) Naujame žurnale "Science" paskelbtame tyrime teigiama, kad realių vakcinų nuo kovid-19 veiksmingumas vos per kelis mėnesius sumažėjo nuo 88 proc. iki vos 13 proc. Tyrimas "SARS-CoV-2 vakcinos apsauga ir mirtys tarp JAV veteranų 2021 m." rodo, kad vakcinų veiksmingumo tyrimai yra apgaulingi ir neatspindi realaus pasaulio rezultatų. Informatorius, dirbęs su "Pfizer" covid-19 vakcinos tyrimais, "British Medical Journal" net prisipažino apie duomenų vientisumo problemas.

Naujausias tyrimas įrodo, kad dėl skiepų įpareigojimų veteranams ir kariams gresia nuolatinė biologinių atakų injekcijų sistema, kuri kenkia bendram karių pasirengimui. Įgaliojimai ne tik kelia grėsmę veteranų kūno autonomijos teisėms, asmeniniams įsitikinimams ir medicininiams pasirinkimams, bet jų fizinei sveikatai kėsinasi ir pats ydingas vakcinų mokslas. Įgaliojimai ne tik pakenkė kariuomenės pasirengimui - dešimtys tūkstančių karių buvo priverstinai atleisti iš tarnybos dėl jų nesilaikymo - bet ir daugybė kitų karinės tarnybos narių kenčia nuo alinančių šalutinių poveikių, nes buvo priversti pasiskiepyti.

Covid-19 vakcinos - tai nuolatinė rizika be ilgalaikės naudos

Tyrime buvo nagrinėjami Veteranų sveikatos administracijos su infekcijomis susiję duomenys nuo 2021 m. vasario mėn. iki 2021 m. spalio mėn. Duomenys apima maždaug 2,7 proc. visų JAV gyventojų. Tyrime buvo lyginamas vakcinos nuo kovido veiksmingumas pagal vakcinos tipą. Paaiškėjo, kad mažiausiai veiksminga vakcina yra "Johnson & Johnson" vakcina. Tyrimo duomenimis, pastebėtas nerimą keliantis "proveržio infekcijų" po vakcinacijos skaičius. Labiausiai šokiruoja tai, kad dėl šių proveržio infekcijų padidėjo vakcinos gavėjų mirties rizika!

Nuo 2021 m. vasario 1 d. iki spalio 1 d. vakcinos veiksmingumas nuo kovidų infekcijos sumažėjo visų tipų vakcinoms, net ir pritaikius pagal amžių, lytį ir gretutines ligas. Kovo mėn. vakcinos veiksmingumas jau buvo sumažėjęs iki 86,4 % "Johnson & Johnson", 89,2 % "Moderna" ir 86,9 % "Pfizer" vakcinos. Vos prieš kelis mėnesius farmacijos bendrovės žadėjo 95 % veiksmingumą. Iki 2021 m. ketvirtojo ketvirčio veiksmingumas sumažėjo iki 58 % "Moderna", 43,3 % "Pfizer" ir beprasmiškų 13,1 % "Johnson & Johnson".

Šioje eksperimentinėje "Johnson & Johnson" vakcinoje naudojamas adenoviruso vektorius, kuriuo į žmogaus ląsteles perduodamos mRNA instrukcijos. Šios mRNA instrukcijos užprogramuoja ląsteles replikuoti sukurtus spyglių baltymus, taip priverčiant dirbtinį imuninį atsaką. Šia eksperimentine genetine intervencija bandoma apeiti įgimtą imuninį atsaką įvedant naujas genetines instrukcijas į ląstelių ribosomas. Kovid-19 vakcinos kelia daug pavojų sveikatai ir lemia nuolatinę priklausomybę nuo mRNA programavimo, nesuteikdamos ilgalaikės naudos. Šis eksperimentas virsta sunkia masinio masto jatrogenine nesėkme, istorinio masto medicinine klaida.

Vyriausybės ir reguliavimo agentūros atsidūrė istorinėje situacijoje.

Svarbiausia, kad laikina šių covid-19 vakcinų "apsauga" suteikiama staigios mirties, traukulių, Zvonkaus paralyžiaus, akių sutrikimų, smegenų uždegimų, kraujo krešulių, širdies uždegimų ir visiško imuninės sistemos nualinimo kaina - tai tik kelios problemos, apie kurias dabar dažniausiai pranešama CDC, FDA, vakcinų gamintojams ir jų duomenų analizės bendrovėms. Dėl išmatuojamo ilgalaikio B ląstelių imuniteto praradimo, citotoksinių T ląstelių aktyvumo sumažėjimo ir T-helper 1 bei T-helper 2 funkcijų sumažėjimo šios mRNA ir virusinių vektorių vakcinos padaro žmones jautresnius įprastoms infekcijoms, kartu sudarydamos sąlygas organizme vystytis vėžinėms ląstelėms.

Dėl šių vakcinų nesėkmingumo duomenų vyriausybės ir reguliavimo agentūros visame pasaulyje yra atsidūrusios kryžkelėje. Ar visuomenės sveikatos priežiūros institucijos ir toliau didins riziką ir ragins skiepytis dažniau ir kasmet skiepytis, ar nusižemins ir atsisveikins su šiuo nesąžiningu mokslu, su šiuo nykstančiu imuniteto silpninimo modeliu? Reikia spręsti visų kančių ir mirčių, kurias sukėlė ši pasaulinė baimės ir prievartos kampanija, problemą. Visos šios kenksmingos kovid-19 vakcinų programos turi būti nutrauktos.

Šaltiniai:

Science.org

BMJ.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 20:45 Receptai – Patiekalai Varškės bandelės – labai minkštos!
Pasigaminkite skanias bandeles su varške! Senų laikų bandelių receptas, primins vaikystę. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:24 Receptai – Patiekalai Trupininis obuolių pyragas
Labai gardus ir paprastai pagaminamas trupininis obuolių pyragas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau