- 20.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 753 Peržiūros
- Aptarti
(Paranormal) Labai skanios salotos su šviežiomis daržovėmis, traškiais vištienos gabaliukais bei aštriais jalapeno pipirais. Šias salotas užpilkite mėgiamu majonezu ir turėsite nuostabų patiekalą!
Ingredientai
Salotoms su traškia vištiena:
- aštrios raudonos Jalapeno paprikos: 2 valgomųjų šaukštų (naudoju "Santa Maria")
- prieskonių mišinys aštriai vištienai: 1 pakelio (naudoju "Santa Maria")
- vištienos filė: 500 gramų
- aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- špinatai: 300 gramų
- slyviniai pomidorai: 8
- geltonos saldžiosios paprikos: 2
- raudonieji svogūnai: 1.
Patiekimui:
- mėgstamas majonezas (aš naudoju "Hellman's").
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia supjaustome vištienos filė gabaliukais ir kepame su prieskonių mišiniu pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
2. Tada supjaustome pomidorus perpus, papriką juostelėmis, o raudonuosius svogūnus tiesiog žiedais.
3. Tuomet paskleidžiame daržoves bei likusius ingredientus ant didelės lėkštės ir sudedame gražiai apskrudusius iškeptus vištienos gabaliukus.
4. Patiekiame vištienos salotas su mėgiamu majonezu ir lepinamės!
5. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Recepto Autorius Santa Maria
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau