- 05.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1264 Peržiūros
- Aptarti
Su šiuo vištienos troškiniu, jeigu norisi galima ir improvizuoti, panaudojant vis kitas daržoves. Tai labai gelbėja, jeigu norisi "sunaikinti" šaldytuvo likučius.
Taip pat šis patiekalas labai patiks tiems, kas nenori ilgai užsibūti prie puodų.
Šis troškinys jau pilnas daržovių, bet jeigu norisi dar sočiau, tai šalia patiekite ryžių arba bulvių.
Ingredientai:
- vištienos filė: 500 gramų;
- briuselio kopūstai: 250 gramų;
- morkos: 1 didelės;
- svogūnai: 1;
- paprikos: 1;
- vanduo arba sultinys: 150 mililitrų;
- aliejus: 3 valgomųjų šaukštų;
- česnakas: 2 skiltelių;
- druska: pagal skonį;
- Provanso žolelės: pagal skonį.
Recepto paruošimas:
1. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
2. Atidėkite į šoną.
3. Svogūną susmulkinkite, morką ir papriką supjaustykite šiaudeliais, kopūstus perpjaukite per pusę.
4. Svogūną apkepinkite keptuvėje, kurioje kepė vištiena, kol suminkštės.
5. Sudėkite morkas, papriką, pakepinkite dar kelias minutes.
6. Sudėkite kopūstus, smulkintą česnaką, sudėkite kepintą vištieną, gardinkite žolelėmis, druska, supilkite vandenį ir uždengus troškinkite 20 minučių ant nedidelės kaitros, vis pamaišydami. Skanaus.
Receptu pasidalino Samčio užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau