Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2021 » Lapkričio » 4

Už ką neverta pykti ant vyrų

Moterys linkusios dažnai susierzinti, kaupti nuoskaudas. Vyrai ne visada supranta tokio elgesio priežastis, jie be jokių rezultatų mėgina surasti logikos moterų veiksmuose. Psichologų teigimu, esama aplinkybių, kai visiškai beprasmiška pykti ant priešingos lyties atstovų, veltui eikvoti nervus. Juk būna atvejų, kai net menkiausia nuoskauda gali nulemti santykių baigtį.

Pavyzdžiui, pykti ant vyrų absoliučiai beprasmiška štai tokiais atvejais:

Neprisimena svarbių datų. Vyrai turi savitą mąstymą, leidžiantį prisiminti daug svarbių faktų, bet pamiršti net savo tėvų ar draugų gimtadienius. Todėl geriau išmokti tartum netyčia iš anksto užsiminti apie artėjančias reikšmingas datas. Vyras tikrai bus už tai dėkingas.

Nekreipia dėmesio į užuominas. Vyrų mąstymas yra visiškai kitoks, nei moterų (tiesmukas, nuoseklus). Dėl to beprasmiška pykti, jei jis nereagavo į paslėptą moters žodžių prasmę. Kai vėliau sužinos, jog užuominą pražiopsojo, jam bus nemalonu. Todėl moterims geriau nestatyti vyro į idiotišką padėtį, o mintis reikšti aiškiau. Tada jos bus išklausytos, o į jų pageidavimus bus atsižvelgta.

Nesilaiko tvarkos. Tik dešimtadalis visų vyrų pasižymi pedantiškumu ir kruopštumu. Jei jūsų vyras šiai negausiai kategorijai nepriklauso, teks susitaikyti su šiuo ypatumu. Jokie pamokslai situacijos neištaisys, o tik pablogins situaciją. Moteris turėtų pati organizuoti savo namų tvarką.

Nedėmesingas ir „šaltas“. Vyrai koncentruojasi į visai kitas detales, nei moterys. Dailioji lytis toms detalėms apskritai abejinga. Iš čia seka išvada, kad neatidumas moteriai aktualioms detalėms visiškai nereiškia abejingumo pačiai moteriai. Mes labai dažnai ignoruojame pačios gamtos sukurtus skirtumus tarp lyčių, dėl ko kyla begalė konfliktų visiškai tuščioje vietoje. Geriau tiesiog pasijuokti iš eilinio nesusipratimo, nei duoti valią beprasmiškiems ir neproduktyviems barniams.

Aistra savo pomėgiui. Psichologai įsitikinę, kad asmeninės erdvės išsaugojimas vyrams yra žymiai svarbesnis, nei moterims. Šis principas galioja ir tais atvejais, kai vyras turi darnius, laimingus santykius. Turėdamas pomėgių, hobių, asmeninės erdvės, jis jaučiasi pasitikintis, stiprus ir nepriklausomas. Norint išlikti šalia vyro, reikia suteikti jam galimybę pabūti savo asmeninėje erdvėje, laikinai atsiriboti.

Galima aprašyti dar daugiau situacijų, kai pyktis ant kitos lyties atstovų yra visiškai beprasmiškas ir nepagrįstas. Prieš įsižeidžiant ant vyro, vertėtų pamėginti įsivaizduoti save jo vietoje. Moteriai būtų naudinga bent jau pamėginti išsiaiškinti, kas paskatino priimti vieną ar kitą sprendimą. Ir jokiu būdu nebrukti kitam žmogui savų patarimų ar išvadų.

Neįmanoma sukelti skandalo be realios priežasties. Užuot pykus, geriau aiškiai, suprantamai išreikšti savo nepasitenkinimą, tačiau tai neturėtų skambėti kaip kaltinimas. Tokiais atvejais moterį branginantys vyrai pakoreguoja savo elgesį tokiu būdu, kad nebesuteiktų nemalonių pergyvenimų. O jei jau taip atsitiko, kad užplūdo pyktis ir nuoskauda, geriau atsišaudyti juokeliais ir pasijuokti.

Šaltinis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

02.08.2019 laikas 12:10 Receptai – Patiekalai Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau