Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 7

Tiesa skaudina: Pfizer, Moderna COVID vakcinos sukelia širdies sutrikimų

(Paranormal) Naujo tyrimo duomenimis, beveik 600 pacientų, gavusių "Pfizer" arba "Moderna Wuhan" koronaviruso (COVID-19) vakcinas, pasireiškė širdies ir kraujagyslių sistemos pažeidimo požymių, dėl kurių padidėjo širdies priepuolio ir kitų sunkių koronarinių problemų rizika.

Tyrimo rezultatus lapkričio mėnesį Amerikos širdies asociacijos metinėje konferencijoje Bostone pristatė Nebraskos gydytojas, į pensiją išėjęs kardiochirurgas daktaras Stevenas Gundry (Steven Gundry).

S. Gundry reguliariai tiria pacientus, ieškodamas ankstyvųjų širdies problemų požymių, tokių kaip širdies uždegimas ir ląstelių žūtis. Pacientams nustatomas balas, skirtas numatyti jų riziką per ateinančius penkerius metus susirgti ūminiu koronariniu sindromu.

Ūminis koronarinis sindromas - tai įvairios būklės, susijusios su staiga sumažėjusia kraujo tėkme į širdį, kuri dėl pažeisto širdies audinio gali sukelti širdies priepuolį (miokardo infarktą).

Gundry nustatė, kad jo pacientų širdies ligų rizika padidėjo nuo 11 iki 25 procentų, ir ši rizika išliko mažiausiai 2,5 mėnesio po antrosios dozės.

"Darome išvadą, kad mRNA [vakcinos] smarkiai padidina endotelio uždegimą ir T ląstelių infiltraciją širdies raumenyje ir gali paaiškinti pastebėjimus, kad po vakcinacijos padaugėja trombozės, kardiomiopatijos ir kitų kraujagyslių reiškinių", - sakė Gundry.

Tai padeda paaiškinti, kodėl kardiologai visame pasaulyje susiduria su tokiais atvejais, kaip nutiko 38 metų moteriai, kuri po povakcininio miokardito yra prijungta prie širdies ir plaučių šuntavimo aparato.

Pietų Afrikos gydytojas vakcinas pavadino nuodingomis

Pietų Afrikos daktaras Šankara Četis (Shankara Chetty), kuriam priskiriamas 7 000 COVID 19 pacientų gydymas be nė vienos hospitalizacijos ar mirties, teigė, kad vakcinų perdavimo kampanijos tikslas - kontroliuoti ir nužudyti didelę dalį gyventojų, niekam neįtariant, kad jau esame "nuodijami".

"Mirties atvejų, kurie turėtų įvykti po skiepų, niekada nebus galima priskirti nuodams. Jos bus per daug įvairios, jų bus per daug ir jos vyks per plačiu laiko tarpu, kad suprastume, jog buvome nuodijami", - sakė Chetty GreatGameIndia.com paskelbtame straipsnyje.

Per konferenciją Chetty sakė: "Manau, kad perspektyva, susijusi su tuo, kas vyksta, yra gyvybiškai svarbi. Turime suprasti, koks yra tikslas. Visi žino, kad yra neatitikimų, kad yra prievartos, tačiau turime suprasti, kodėl. Kodėl tai vyksta?"

Jis nurodė, kad visus COVID mirties atvejus sukėlė tiek vakcinai, tiek virusui būdingi spyglių baltymai. (Susiję: Neišgalvotos mintys apie COVID ir spyglių baltymus).

"Mano nuomone, atsižvelgiant į tai, kas vyksta pasaulyje, dygliuotasis baltymas yra vienas [pavojingiausių] žmogaus sukurtų toksinų. Ir šio toksino tikslas - niekam nepastebint nužudyti milijardus žmonių. Atrodo, kad jie sukūrė virusą ir į jį įdėjo ginklams skirtą pakuotę, vadinamą "spike" baltymu", - sakė Chetty.

Pietų Afrikos gydytojas pažymėjo, kad alerginė reakcija, iš pradžių išleidus sudėtingiausiai sukurtą toksinį, "pasireiškia nedideliam skaičiui žmonių, o suleidus vakciną, pasireiškia sunkesni atvejai ir mirtis". Tai paprastai įvyksta praėjus aštuonioms dienoms nuo simptomų atsiradimo, sakė jis.

Chetty pridūrė, kad vėžiu sergantiems žmonėms vėžys paūmėja dėl sukonstruoto smailiojo baltymo. "Jie sakys, kad mirė nuo vėžio".

Jis tęsė: "Žmonės, turintys kraujagyslių pažeidimų ar polinkį, pavyzdžiui, mūsų diabetikai ir [sergantieji] hipertenzija, patirs insultą, infarktą ir visa kita įvairiu laiku, ir mes tai priskirsime jų anksčiau buvusioms būklėms. Ilgainiui žmonėms išsivystys autoimuninės būklės, kurių įvairovės niekada nepavyks išspręsti jokia farmacine intervencija, nes jos yra pernelyg tikslingos."

Chetty taip pat kalbėjo apie didesnį didžiųjų farmacijos kompanijų planą. Jis padarė išvadą, kad veikia bendras vaizdas, nes priešingu atveju vakcinos visiškai neturi prasmės.

"Manau, kad jei žmonės supras, koks yra ketinimas, jie supras, kodėl įvyko tai, kas įvyko. Bloga logika, prievarta, slopinimas - visa tai pateisinama, jei suprantate, kad yra didesnis planas", - sakė Chetty. "Nuo pat pradžių mums buvo parduota vakcina kaip mūsų gelbėtoja, o jei pažvelgsime į mokslinius duomenis, jie nepasitvirtins."

Daugiau naujienų, susijusių su vakcinomis nuo koronavirusų, sekite Immunization.news.

Šaltiniai:

AlexBerenson.substack.com

GreatGameIndia.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.06.2019 laikas 18:06 Receptai – Patiekalai Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.

Skaityti daugiau

12.08.2019 laikas 17:46 Receptai – Patiekalai Kopūstų kotletai norintiems lieknėti be mėsos

Kopūstų kotletai receptas. Smulkia tarka sutarkuokite svogūną ir česnaką. Krapus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su maltais kopūstais, pagardinkite druska, pipirais. Pridėkite miltų, manų krupų ir gerai permaišykite. ...

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau