Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2021 » Gruodžio » 10

Audra ir gausus snygis užklupo rytinę ir vakarinę Turkijos dalį

Turkijos rytinėse ir vakarinėse provincijose gausiai sningant užpustyti keliai, o dėl laukiamos audros atšaukti kai kurie keltų reisai į Bozcaada ir Gökçeada salas Egėjo jūroje.

Sniego audros užklupo rytinius Turkijos regionus, kuriuose žiema dėl klimato ypatumų yra ypač atšiauri, palyginti su kitais regionais. Regione ir toliau protarpiais snigo, ypač kalnuotose vietovėse, ir buvo užpustyti keliai miestų centruose ir aplink juos. Dėl pūgos buvo uždaryta 11 kelių Digore, 8 keliai Arpačyje ir 3 kaimo keliai Akyake, Sarykamyše, Selime ir Susuzoje, o 31 kaimo kelias Erzindžane buvo užblokuotas.

Praėjusią naktį pradėjus snigti Baškalės rajono centre Vane sniego dangos aukštis siekė 30 centimetrų, o aukštesnėse vietose - iki 80 centimetrų. Sniegas sutrikdė kasdienį Baškalės gyvenimą, nes buvo uždaryti 43 keliai.

Savivaldybės tarnybos vis dar dirba, kad atkurtų kelius, kurie buvo uždaryti nuo ankstyvo ryto. Važiuojantys į darbą stengėsi atlaisvinti savo automobilius ir išvažiuoti į kelią.

Agroje gatvės ir prospektai buvo nukloti sniegu po to, kai naktį prasidėjo snygis, o ryte jis sulėtėjo.

12-osios regioninės meteorologijos tarnybos duomenimis, regione, kuriame orai bus labai debesuoti, Iğdır vietovėje bus kritulių, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Kars, Ardahan ir Tunceli vietovėse - sniego ir šlapdribos.

Regione, kuriame temperatūra bus aukštesnė už vidutinę sezono temperatūrą, vėjas pūs silpnai ir retai iš pietų, vidutinio stiprumo.

Žemiausia nakties temperatūra buvo minus 5 laipsniai Celsijaus (23 laipsniai Farenheito) Karse, 4 laipsniai Celsijaus Ardahane, 2 laipsniai Celsijaus Ağrı ir 1 laipsnis Celsijaus Erzurume.

Audra taip pat paveikė keltų paslaugas Dardanelų sąsiauryje, o vietos operatorius GESTAŞ atšaukė kelis skrydžius per sąsiaurį, taip pat skrydžius į Turkijos salas Gökçeada ir Bozcaada Egėjo jūroje dėl regione numatomos audros.

Taip pat buvo atšaukti 14.00 ir 18.00 val. vietos laiku vykstantys autobusai iš Bozcaada į Goyikli.

Kitais maršrutais paslaugos bus teikiamos įprastai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

12.09.2019 laikas 20:52 Receptai – Patiekalai Stulbinantis pyragas su švelniu kremo įdaru

Šio kepinio originalumas yra tame, kad į orkaitę dedama skysta tešla. Bet kepimo procese dėl ingredientų riebumo skirtumų pyragas savarankiškai išsisluoksniuos ir gausis stulbinantis pyragaitis su švelniu kremo įdaru.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau