Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 6

36 metų Brazilijos reporteris tiesioginės televizijos transliacijos metu patyrė širdies sustojimą (VIDEO)

Brazilijos televizijos "Alterosa Alerta Sul de Minas" reporteris buvo paguldytas į ligoninę po to, kai pirmadienį tiesioginės žinių transliacijos metu jam sustojo širdis. Incidentas įvyko praėjus savaitei po to, kai jam buvo suleista injekcija.

36 metų Rafaelis Silva (Rafael Silva), kuris yra laidos "Jornal das 7" vedėjas, pranešinėdamas apie naujienų reportažą apalpo ir nugriuvo. Jį greitai aptarnavo Mobilioji skubios pagalbos tarnyba (Samu) ir nuvežė į artimiausią ligoninę. Remiantis pranešimu, pakeliui į ligoninę jį ištiko penki širdies sustojimai.

Silva nuo pirmadienio paguldytas į Humanitas ligoninės intensyviosios terapijos skyrių Varginos mieste. Remiantis vietos naujienų svetainės pranešimu, žurnalistas buvo ekstubuotas, yra sąmoningas ir pradėjo kalbėti.

"Jis kalbėjo su motina, broliu, net paprašė nueiti į tualetą. Jo atsigavimas yra pats geriausias įmanomas. Mes labai džiaugiamės šia žinia", - antradienį per laidą "Alterosa Alerta" sakė Kadu Lopesas (Kadu Lope).

Praėjusių metų gruodžio 28 d. Silva socialiniame tinkle "Twitter" pasigyrė, kad pasiskiepijo, ir pareiškė, kad jam gaila žmonių, kurie nėra paskiepyti.

Štai vertimas: "Tegyvuoja trečioji dozė. Man gaila žmonių, kurie neturėjo šios galimybės. Vakcinos gelbsti gyvybes".

Pasak ekspertų, vertinančių staigią Silvos ligą, COVID-19 vakcina niekaip nesusijusi su jo širdies sustojimu. Jų kuklus įtarimas, kad Silva turi genetinę įgimtą širdies ligą, su kuria jis gimė ir kurios niekas nežino.

Daugiau iš Metropolio):

Vedėjas taip pat pakomentavo socialiniuose tinkluose pasirodžiusias netikras naujienas apie galimą reakciją į trečiąją Covid dozę. "Daugelis žmonių, darančių politiką apie skiepus, sakė, kad jis staiga susirgo šia liga dėl trečiosios dozės. Ekspertų teigimu, ji jau buvo atmesta. Pasak jį prižiūrinčio gydytojo, įtariama, kad Rafaelis turi įgimtą širdies ligą, įtariama, kad jis gimė su šia širdies yda, kurios niekas nežino ir niekas nenustatė. Nuo šiol jam teikiamos visos pasaulio paslaugos", - užbaigė jis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:17 STUDIJA: COVID-19 spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai
Naujame Brauno universiteto priešpremjeriniame ląstelių tyrime nustatyta, kad SARS-CoV-2 viruso, atsakingo už Wuhan koronavirusą (COVID-19), spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai....

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 07:34 „Unilever“ atšaukia ledus „Magnum“ Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje dėl galimo metalo ir plastiko užterštumo
Kelios populiaraus prekės ženklo „Magnum“ ledų partijos, išsiųstos į Jungtinę Karalystę ir Airiją, buvo atšauktos iš rinkos dėl susirūpinimo, kad jose gali būti metalo ir plastiko fragmentų.

Skaityti daugiau