Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Balandžio » 5

Prancūzijoje užfiksuota šalčiausia balandžio naktis nuo 1947 m. -9C

Prancūzijos meteorologijos tarnyba "Météo France" sekmadienio naktį užfiksavo -9C temperatūrą - šalčiausią balandžio naktį nuo 1947 m.

Nakties šalnos buvo pastebėtos beveik visoje Prancūzijoje, išskyrus Paryžių, šiaurę ir Viduržemio jūros pakrantę, o žemiausia temperatūra užfiksuota Šampanėje.

Šampanėje temperatūra nukrito iki -9C, o kai kuriose pietvakarių vietovėse buvo užfiksuota ir -5C temperatūra, todėl vyno gamintojai labai susirūpinę, kad jų vynmedžiai gali nukentėti nuo šalnų.

Prancūzijos orų prognozių tarnybos "Météo France" duomenimis, sekmadienio naktį oro temperatūra buvo -9C - šalčiausia balandžio naktis, užfiksuota nuo 1947 m.

Naktį šalnos buvo pastebėtos beveik visoje Prancūzijoje, išskyrus Paryžiaus rajoną, šiaurinę ir Viduržemio jūros pakrantę, o žemiausia temperatūra užfiksuota Šampanės regione.

Šampanėje temperatūra nukrito iki -9 °C, o kai kuriose pietvakarių vietovėse buvo užfiksuota -5 °C. Vyno gamintojai labai susirūpinę, kad jų vynuogynai gali nukentėti nuo šalnų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Chačapuri su sūriu pusryčiams per 15 minučių
Chačapuri su sūriu, tradicinis gruzinų virtuvės patiekalas, jau seniai yra mėgstamas daugelyje šalių. Traški plutelė su gardžiu sūrio įdaru viduje … Taip, tai nuostabu!

Skaityti daugiau

12.11.2019 laikas 09:23 Receptai – Patiekalai Orinis Apkepas Be Miltų Ir Manų
Suplak varškę, trynius, cukrų, grietinę, krakmolą ir vanilę viename dubenyje. Paimk antrą dubenį ir jame gerai išplak baltymus. Sumaišyk varškės masę su baltymais. Jei mėgstate, įdėkite razinų, ar kitokių džiovintų vaisių. Sud...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau