Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 13

Ar monokloniniai antikūnai yra gyvatės pagrindu sukurto kovido sudedamoji dalis?

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Plandemijos pradžioje oficiali versija buvo tokia, kad Vuchano koronavirusas (Covid-19) pateko nuo šikšnosparnių Kinijos drėgname turguje. Tačiau paaiškėjo, kad pačiame pirmajame teiginyje virusas iš tikrųjų buvo siejamas su gyvatėmis.

Dr. Bryanas Ardis (Bryan Ardis) interviu Mike'ui Adamsui (Mike Adams), "Sveikatos reindžeriui", kurį žiūrėkite toliau, atskleidė naujus faktus, kurie nėra visiškai nauji, bet apie kuriuos niekada nebuvo plačiai pranešta. Dėl šios priežasties dauguma žmonių net nežino apie gyvatės ryšį.

ĮSPĖJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti daktarą Ardį ir gyvatės nuodų teoriją, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. 

2021 m. gruodžio 1 d., kelis mėnesius vaikščiojęs ir įspėjęs apie galimą monokloninių antikūnų, kaip ankstyvojo Fauci gripo gydymo būdo, pavojų, daktaras Ardis gavo iš gydytojo tekstą, kuris iš pradžių atrodė atsitiktinis.

"Jei jums įkandusi žiurkėnas, ar eitumėte į ligoninę ir gautumėte priešnuodžių?" - buvo rašoma tekste.

Dr. Ardis iš tikrųjų pažvelgė į tekstą tik po kelių savaičių, gruodžio 18 d., ir iš pradžių jį atmetė kaip nesusijusį su kovidu. Tačiau įsigilinęs į šį klausimą jis atrado, kad monokloniniai antikūnai gali būti vaistas nuo Vuchano gripo, kuris, atrodo, genetiškai iš tikrųjų kilo iš šikšnosparnių, kurie buvo suklastoti laboratorijoje.

Daugelis žmonių to nepastebėjo, tačiau pirmuosiuose korporatyvinės žiniasklaidos straipsniuose apie SARS-CoV-2 kaip tikėtinas viruso šaltinis buvo nurodytos gyvatės, nes jo koduojami baltymai labiausiai panašūs į gyvatėse randamus baltymus.

"Remiantis viruso kodonų ir jo potencialių gyvūnų šeimininkų kodonų panašumu, "gyvatė yra labiausiai tikėtinas 2019-nCoV laukinių gyvūnų rezervuaras", - 2020 m. pradžioje paskelbtame tyrime apie virusą rašė viena tyrėjų grupė.

Ta pati tyrėjų grupė rašė, kad virusas galėjo patekti iš daugialąsčio kraito (Bungarus multicinctus) arba kininės kobros (Naja atra) ir galėjo susijungti su šikšnosparnių virusu, kad sukeltų naują protrūkį."

2020 m. sausio 22 d. "SciTechDaily" paskelbė straipsnį, kuriame Kinijos virusas vadinamas "gyvatės pneumonija", nors dauguma žmonių ir vėl jo nepastebėjo, kai dėl protrūkio buvo kaltinami šikšnosparniai.

Ar kovidų virusas atsirado iš gyvatės, kuri buvo suklastota naudojant "gain-of-function" splicing?

Atlikus genetinę analizę nustatyta, kad "pirmą kartą... gyvatė yra labiausiai tikėtinas 2019-nCoV laukinių gyvūnų rezervuaras.

"Nauja informacija, gauta atlikus mūsų evoliucinę analizę, yra labai reikšminga veiksmingai 2019-nCoV sukeltos pneumonijos protrūkio kontrolei", - nustatyta toje analizėje.

Taigi, ar funkcijos įgijimo tyrimai paėmė kažką iš gyvatės ir ją papildė? To niekam nebuvo pasakyta, tačiau, pasak Dr. Ardis, atrodo, kad būtent taip ir įvyko.

"Kodonų naudojimo paklaida atspindi rūšies ar genų kilmę, mutacijų modelius ir evoliuciją", - rašoma kitame mokslinių tyrimų dokumente šia tema.

Dr. Ardis jau seniai nerimavo, kad žmonėms, vartojantiems monokloninius ar net polikloninius antikūnus kaip ankstyvą Fauci gripo gydymo priemonę, turėtų kilti ilgalaikių sveikatos sutrikimų pavojus, mat kai kurie iš jų buvo gauti iš kiaulių blužnies vėžinių ląstelių.

Pasirodo, kad ši priemonė, kurią federalinės vyriausybės plačiai smerkė, nors ir gavo skubaus naudojimo leidimą (EUA), iš tiesų gali turėti priešnuodžių savybių, todėl daugeliui ji gerai veikia.

"Skirtingos rūšys turi skirtingą tendenciją, kaip jos sutvarko savo genetinį kodą - štai kas yra kodonai", - toliau per segmentą apie tai, kaip SARS-CoV-2 bent jau negalėjo kilti iš žmonių, aiškino Adamsas.

"Taigi genetiškai tuos pačius tikslus galima pasiekti naudojant daugybę skirtingų kodonų taškų. Taigi tai, ką jūs čia nurodote, yra kodonų naudojimo paklaida, rodanti gyvatę kaip kilmę - noriu pasakyti žmonėms, kad tai yra pirštų atspaudas, nes tos kodonų sekos negali būti kilusios iš žmonių, nes žmogaus DNR koduojama ne taip pat, ji labai nutolusi nuo gyvatės DNR, nes ropliai prieš žinduolius."

Naujausias naujienas apie plandemiją galite rasti svetainėje Pandemic.news.

Šio straipsnio šaltiniai:

Brighteon.com

Healthline.com

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
29.04.2024 laikas 14:44 Užgesusi moteris: vieną dieną ji nusprendė, kad nebenori „degti“
Užgesusi moteris - tai moteris, kuri kartą dėl kažkokių priežasčių nusprendė, kad nebenori „degti“. Tiesiog taip ji užgeso. Tiksliau, ji prisuko savo „vidinę dagtį“ ir įjungė režimą, mažiausią leistiną, kad galėtų pakenčiamai išgyventi, ir dabar ji n...

Skaityti daugiau

29.04.2024 laikas 07:04 Tikroji Medūzos Gorgonės istorija
Medūza Gorgonė yra vienas lengviausiai atpažįstamų graikų mitologijos personažų. Su savo unikaliais gyvatės plaukais ir gebėjimu paversti akmeniu kiekvieną, kuris į ją pažvelgia, ji yra viena populiariausių senovės istorijų pabaisų....

Skaityti daugiau

29.04.2024 laikas 06:51 2024 m. balandžio 29 d. horoskopas: prognozės visiems zodiako ženklams

Tie, kurie šiandien dirba, būkite itin atidūs darbe. Marsas (darbo planeta) yra susijungęs su Neptūnu (klaidų, miglų planeta). Artimiausiomis dienomis darbo reikaluose vyraus sumaištis, netikrumas ir chaosas.

...

Skaityti daugiau