Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Birželio » 24

Nusikaltimas žmonijai: 5G yra ginklų diegimo sistema, kuri maskuojama kaip ryšių patobulinimus

Ginklų eksperto Marko Stilo (Mark Steele) nuomone, 5G yra baisus nusikaltimas. Jis sakė, kad 5G yra kompartmentalizuota ginklų diegimo sistema, kuri maskuojama kaip nekenksmingas technologinis patobulinimas, skirtas pagerinti ryšius ir pagreitinti duomenų atsisiuntimą.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę. Tie, kurie ketins komentuoti, neigti, tikrinti Marko Stilo nuomonę, turėtu bent jau susipažinti su naujausiais ginklų, belaidžio ryšio technologijos pasiekimais.

M. Steele'as teigė, kad 5G gali būti nukreipta į paskiepytus asmenis, juos įsigyti ir užpulti per Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinose esančią nanometamedžiaginę anteną. Mirtinoms autonominėms ginklų sistemoms (LAWS) reikės 5G tinklų, kad galėtų išlaikyti geografinę padėtį ir orientuotis aplinkoje iki taikinio, nes šie ginklai negali pasikliauti vien tik palydoviniu ryšiu, kurį gali paveikti nepalankios oro sąlygos ir signalo vėlavimas.

Ginklas gali būti prietaisas, įrankis ar veiksmas, skirtas fizinei ar psichologinei žalai sukelti. Jungtinėje Karalystėje žmonės susirūpino dėl jo keliamo pavojaus, o "sąmokslo teoretikai", kaip bandė vaizduoti žiniasklaida, buvo kaltinami, kad puola mobiliojo ryšio bokštus, siekdami sustabdyti 5G diegimą.

"Ginkluotės sistemų kūrimo suskirstymas į atskiras grupes suvaidino lemiamą vaidmenį neperspėjant reguliavimo institucijų ir telekomunikacijų pramonės atstovų apie tikruosius tikslus ir ketinimus tų, kurie galiausiai skatina ir finansuoja 5G ir biologinių cheminių ginklų, maskuojamų kaip COVID-19 vakcinos, skirtų planuojamam kontrolės ir valdymo žudymo tinklui, diegimą", - savo ataskaitoje apie 5G rašė Stilas.

Jis taip pat teigė, kad pasaulis aklai vykdo technokratinio elito ir karinio-pramoninio-farmacinio komplekso planus sunaikinti daugybę žmonių visame pasaulyje.

Stilas sakė, kad 5G yra ginklų sistema ir nusikaltimas žmonijai. "Pirminiai šio globalistinio depopuliacijos plano įrodymai yra neabejotini ir turėtų būti patikrinti teismuose, kad šiame žudikiškame plane dalyvaujantys sąmokslininkai būtų patraukti baudžiamojon atsakomybėn."  (Susiję su šiuo straipsniu: Analitikai įspėja: 5G bokštų aktyvinimas gali ŽUDYTI žmones, kurie vartojo COVID-19 vakcinas).

Aviacijos pramonė susirūpinusi dėl 5G trukdžių skrydžių metu

Aviacijos pramonė, įskaitant "Boeing" ir "Airbus", išreiškė susirūpinimą dėl 5G naudojimo, nes jis gali kelti pavojų keleiviniams orlaiviams. Bendrovių "Airbus America" ir "Boeing" vadovai Džefas Knittelis ir Deividas Kalhounas (Jeff Knittel and David Calhoun) kartu pasirašė laišką JAV transporto sekretoriui Pitui Buttigiegui (Pete Buttigieg), kuriame išsamiai išdėstė savo susirūpinimą dėl 5G diegimo Jungtinėse Valstijose.

Jų laiškuose nurodyta, kad jie kartu su kitais JAV aviacijos pramonės suinteresuotaisiais subjektais siekė išsiaiškinti, ar 5G gali trukdyti radijo aukščiamačiams, kuriais matuojamas orlaivių aukštis virš žemės.

Pirmaujantys telekomunikacijų operatoriai "Verizon" ir "AT&T" atidėjo savo naujų dažnių juostų paleidimą po to, kai JAV aviacijos reguliavimo institucija išreiškė susirūpinimą dėl galimų 5G trukdžių aukščiamačiams.

Stilas paaiškino, kad 5G antenos konstrukcijoje naudojamas didesnis įėjimas, o išėjimas nukreipiamas taip, kad būtų teikiami sutelkti ir didelės galios duomenų suspaudimo signalai. Jis taip pat teigė, kad keleiviniuose orlaiviuose nėra karinių poveikio mažinimo technologijų civilinėje aplinkoje, kurios apsaugotų jų pilotus ar lėktuvo skrydžio valdymo sistemas nuo nukreiptos energijos spinduliuotės.

Bendrovė "Ceragon Networks", pirmaujanti 5G belaidžio transporto sistemos sprendimų teikėja, pareiškė, kad iki 2025 m. apie 38 proc. visų pasaulio telekomunikacijų objektų bus sujungti su likusiu tinklu belaidžiu atgaliniu ryšiu.

S. Steele'as savo ataskaitoje pabrėžė, kad šiuo metu dar svarbiau diferencijuoti galinio ryšio prieinamumą, nes modeliavimas parodė, kad belaidžio ryšio pajėgumų poreikis vis didėja. (Susiję su šiuo straipsniu: Mobiliųjų prietaisų belaidė spinduliuotė daro REALIĄ ŽALĄ žmonėms).

5G technologiją viso pasaulio vyriausybės jau diegia visuose miestuose ir miesteliuose be jokios privalomos išankstinės poveikio aplinkai analizės ar visuomenės apsidraudimo nuo žalos priemonių.

Elektromagnetiniai dažniai ir jų žalingas poveikis

Pasaulio sveikatos organizacija 2019 m. apskaičiavo, kad maždaug 30 proc. gyventojų pirmojo pasaulio šalyse yra veikiami aukšto lygio elektromagnetinių dažnių arba EML, todėl yra pažeidžiami jų žalingo poveikio.

Telekomunikacijų pramonė ir kitos reguliavimo institucijos nuolat neigė tikrąjį 5G technologijų diegimo keliamo radiacijos pavojaus tikslą ir egzistavimą ir aktyviai klaidino visuomenę, skelbdamos melagingus pranešimus žiniasklaidoje ir teismuose, įvairiais būdais bandydamos diskredituoti ekspertus, įskaitant ir patį Stilių.

Sekite 5GAlert.com, kad sužinotumėte daugiau naujienų apie ginklavimąsi belaidžiu ryšiu.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau apie paslėptus 5G ryšio pavojus.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 17:45 12 pagrindinių požymių, kad vyras yra nelaimingas santuokoje
Nelaimė santuokoje gali būti panaši į bandymą išspręsti galvosūkį. Kalbėsime apie devynis ženklus, kurie gali rodyti, kad vyras jaučiasi nelaimingas santuokoje. Šiuos požymius ne visada lengva pastebėti, tačiau jie yra tarsi mažos užuominos, pranešan...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 15:23 "AstraZeneca" gali sumokėti 255 mln. svarų sterlingų už "nekokybišką" vakciną "Covid", gali sukelti retą šalutinį kraujo krešulių poveikį

Kompanijai "AstraZeneca" gali tekti sumokėti iki 255 mln. svarų sterlingų kompensaciją, nes buvo nustatyta, kad jos vakcina "Covid" sukelia labai retą šalutinį kraujo krešulių poveikį, pranešė "DailyMail".

...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau