Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 15

Mobiliųjų prietaisų belaidė spinduliuotė daro REALIĄ ŽALĄ žmonėms

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Peteris Sullivanas (Peter Sullivan), žmogus iš Silicio slėnio, vykdo misiją, siekdamas padėti visuomenei suprasti, kaip jų mobilieji įrenginiai daro jiems tikrą žalą.

Buvęs technologijų gerbėjas, dabar Sullivanas stengiasi jų vengti, kiek tik gali. Po studijų Stanfordo universitete jis dirbo programinės įrangos dizaineriu kartu su žmonėmis, kurie vėliau kūrė prietaisus, dabar formuojančius belaidžio ryšio pasaulį.

Tie, kurie ketins komentuoti, neigti, tikrinti Peterį Sullivaną ir skleidžiamos spinduliuotės teorija, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais belaidžio ryšio technologijos pasiekimais.

Sullivanas yra vienas iš pirmųjų belaidžio ryšio technologijų diegėjų, tačiau jis taip pat susirgo nuo jų gerokai anksčiau, nei žmonės sužinojo, kad tai įmanoma. Dabar jis serga jautrumu elektrai, kurį sukelia belaidžio ryšio spinduliuotė.

Nors vyriausybės reguliavimo institucijos ir telekomunikacijų pramonė tvirtina, kad jo telefono skleidžiamos spinduliuotės lygis yra saugus, Sullivanas kalbėjosi su keliais geriausiais mokslininkais, kurie rado svarių įrodymų, kad yra kitaip.

2017 m. Sullivanas taip pat sukūrė akis atveriantį dokumentinį filmą, kuriame parodoma manipuliacinė taktika, kurią telekomunikacijų pramonė naudoja siekdama visuomenei parduoti potencialiai žalingą technologiją.

Dabar Sullivanas skleidžia informaciją apie elektromagnetinio dažnio spinduliuotės keliamą pavojų ir ragina žmones, kai tik įmanoma, išjungti savo prietaisus arba laikyti juos atokiau. Jis taip pat surado Harvardo, Stanfordo, Kalifornijos Berklio universitetų ir kelių pirmaujančių aplinkos sveikatos ne pelno siekiančių organizacijų tyrimus, siekdamas pateikti geresnį vaizdą apie technologijas ir tai, kaip jomis naudojamės. 

Sullivanas sakė, kad tai, ką žmonės patiria dabar, jis patyrė maždaug prieš 10-15 metų, kai dirbo Silicio slėnyje ir patyrė daug radioaktyvios spinduliuotės.

Radioaktyvumo sauga klaidinga

Kol jo smegenys teigė, kad technologijos yra gerai, jo kūnas turėjo rimtų problemų, ir jam teko sunkiai išmokti, kad prielaidos apie radioaktyvumo saugumą yra klaidingos.

Pagrindinės mokslo srovės visada tvirtino, kad žmogaus sukurti elektromagnetiniai laukai yra saugūs tokiais dažniais ir dozėmis, su kuriais susiduria dauguma žmonių, tačiau tie, kurie patyrė simptomus, mano, kad jie ne tik nesaugūs, bet ir iš esmės pavojingi - be to, kai kurie žmonės, pavyzdžiui, Sullivanas, jiems yra jautresni.

"Iš pradžių maniau, kad esu alergiškas maistui. Paskui nustačiau, kad turiu didelį gyvsidabrio kiekį. Tačiau net ir po to, kai detoksikavau, išvaliau mitybą ir dariau visus šiuos dalykus, mano sveikata vis blogėjo", - sakė jis. Jis taip pat sakė, kad tapo liesesnis, o jo kūnas nusilpo.

Galiausiai, pasidėjęs mobilųjį telefoną šalia galvos, jis pasijuto blogai.

Kai jis nuėjo į sesiją Sandraugos klube San Franciske, Kalifornijoje, mokslininkai kalbėjo apie bevielio ryšio spinduliuotės poveikį. Ten jis pradėjo domėtis moksliniais tyrimais, ir tūkstančiai tyrimų parodė, kad naudojimasis mobiliaisiais telefonais kenkia organizmui.

Silicio slėnis nėra informuotas apie šias išvadas, tačiau telekomunikacijų pramonė, FCC ir vyriausybė žinojo apie šią problemą. Vis dėlto jie vis tiek pardavė spektrą, taikydami tą pačią taktiką, kaip ir prieš daugelį metų su tabaku.

Sullivanas teigė, kad dažniai ir laukai gali paveikti kalcio kanalą žmogaus ląstelėse. Kalcio kanalai yra labai svarbūs smegenų vystymuisi, imuninei sistemai, T ląstelių funkcijai, kraujo ir smegenų barjerui bei žarnyno ir smegenų barjerui. Jie yra pagrindinis žmogaus organizmo veiksnys.

Pasak Sullivano, svarbiausias autizmo rizikos veiksnys yra kalcio kanalų variacijos. Dvynių tyrimai rodo, kad genetinis autizmo komponentas sudaro tik apie 38 procentus, o visa kita - aplinkos veiksniai. Todėl būtina ieškoti aplinkos veiksnių, kurie gali turėti įtakos kalcio kanalui.

Kalcio kanalo funkcionavimo pokyčiai taip pat siejami su ADHF, depresija, nerimu ir šizofrenija. Tai taip pat didina jautrumo elektrai rizikos veiksnį.

Net ir esant normaliai kalcio kanalų funkcijai, kiekvienas žmogus gali tapti jautrus elektrai, esant dideliam poveikiui. Žmonės tam tikru momentu patiria perkrovą, ypač jei įtraukiami kiti dalykai, pavyzdžiui, 5G.

Daugiau informacijos apie jautrumą elektrai žiūrėkite toliau pateiktame vaizdo įraše.

Šis vaizdo įrašas yra iš "Life Energy Designs" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Šaltiniai yra šie:

TheEpochTimes.com

Whyy.org

Brighteon.com

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:57 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (gyvatžolės, kraujalankės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: paprastosios gyvatžolės šaknų, vaistinės kraujalankės.

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams
Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, Kojų skausmai, kojų skausmas, kojos, kojų gydymas, receptai kojoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau