Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 2

5G kelia pavojų sveikatai; žmonės turi riboti elektromagnetinių laukų ir radijo dažnių poveikį

Be abejonės, 5G kelia pavojų sveikatai. Apie tai žino gydytojai, tyrėjai ir mokslininkai, o plačioji visuomenė žino apie penktosios kartos mobiliojo ryšio tinklo keliamus pavojus žmonėms.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autorių nuomonę. Prieš neigdami išsakyta nuomone, bent turėkite tos srities išsilavinimą.

Deja, visiškai išvengti 5G technologijų neįmanoma, nes jų šiuolaikinėje visuomenėje yra praktiškai visur. Nuo mobiliųjų telefonų iki mikrobangų krosnelių, išmaniųjų įtaisų ir prietaisų - elektromagnetinių laukų (EML) ir radijo dažnių (RD) spinduliuotės poveikis neišvengiamas.

Kadangi niekas tiksliai nežino, kiek 5G milimetrinių bangų trapus organizmas gali atlaikyti be rimtų pasekmių, geriausia apriboti poveikį iki pasaulyje priimtino lygio.

Net Federalinė ryšių komisija (FCC), kuriai pavesta reguliuoti tarpvalstybinį ir tarptautinį radijo, televizijos, laidų ir kabelių ryšį, pripažįsta, kad agentūra nėra atlikusi ir neplanuoja atlikti jokių 5G tyrimų šiuo klausimu.

Tai, kad trūksta informacinės medžiagos apie 5G keliamą pavojų sveikatai, kelia siaubą. Rugpjūčio 1 d. duomenimis, buvo daugiau kaip 35 000 straipsnių apie elektromagnetinius laukus, tačiau tik septyni iš jų yra medicininiai ar biologiniai tyrimai. Akivaizdu, kad FCC yra kontroliuojama telekomunikacijų pramonės ir neskuba sužinoti galimo 5G poveikio, pavyzdžiui, odos ir akių melanomos bei nevaisingumo, masto, nes tai sukeltų nerimą visuomenei.

Tačiau privatūs subjektai ėmėsi iniciatyvos atlikti tyrimus ir atskleidė keletą nerimą keliančių faktų.

Ilgas ir dažnas naudojimasis mobiliaisiais telefonais gali sukelti mitochondrijų disfunkciją ir branduolio DNR pažeidimus, kuriuos sukelia laisvieji radikalai.

Be to, per didelis Wi-Fi tinklų poveikis siejamas su lėtinėmis ligomis, tokiomis kaip širdies aritmija, nerimas, depresija, autizmas, Alzheimerio liga ir nevaisingumas.

Tikėtina žala sveikatai daroma ir augalams, gyvūnams

2015 m. daugiau nei 230 tarptautinių mokslininkų kreipėsi į Jungtines Tautas dėl apsaugos nuo ilgalaikio EML poveikio.

Jie pažymėjo, kad tikėtina žala daroma ne tik žmonėms, nes "daugėja įrodymų apie žalingą poveikį tiek augalams, tiek gyvūnams".

Kita vertus, poveikis "apima padidėjusią vėžio riziką, ląstelių stresą, kenksmingų laisvųjų radikalų padaugėjimą, genetinę žalą, reprodukcinės sistemos struktūrinius ir funkcinius pokyčius, mokymosi ir atminties sutrikimus, neurologinius sutrikimus ir neigiamą poveikį bendrai žmonių savijautai".

2017 m. rugsėjį daugiau nei 180 mokslininkų ir gydytojų iš 35 šalių paragino paskelbti 5G moratoriumą, "kol nuo pramonės nepriklausomi mokslininkai visapusiškai neištirs galimo pavojaus žmonių sveikatai ir aplinkai".

Jie pabrėžė, kad "įrodyta, jog radijo dažnių elektromagnetiniai laukai kenkia žmonėms ir aplinkai" ir kad "5G gerokai padidins radijo dažnių elektromagnetinių laukų poveikį šalia jau veikiančių 2G, 3G, 4G, Wi-Fi ir kt. telekomunikacijų".

Mokslininkai nori sustabdyti 5G diegimą, kol nebus ištirti sveikatos klausimai

Kai kurie mokslininkai ir analitikai norėjo sulėtinti 5G diegimą arba sustabdyti jo naudojimą, kol bus išspręsti sveikatos klausimai.

Susirūpinę asmenys, pavyzdžiui, Prancūzijos telekomunikacijų įmonės "Bouygues" generalinis direktorius Martinas Bouyguesas (Martin Bouygues), prisidėjo prie raginimo vyriausybėms atidėti 5G dažnių aukcionus, remdamiesi tebesitęsiančia Vuchano koronaviruso (COVID-19) pandemija ir visuomenės nepasitikėjimu šia technologija.

Tokios šalys kaip Belgija ir Šveicarija atsižvelgė į raginimą ir atideda 5G transliacijas, kad sukurtų radiacijos stebėsenos sistemą. Kai kuriose vietovėse, pavyzdžiui, Sirakūzuose, Niujorke ir Naujajame Hampšyre, įdiegtos apsaugos priemonės, o Milio slėnyje, netoli San Francisko, uždrausta statyti naujas 5G belaidžio ryšio ląsteles.

Deja, daugiau vietovių pritarė FCC ir Jungtinių Valstijų korinio ryšio ir interneto asociacijos (CTIA), kuri yra Jungtinių Valstijų belaidžio ryšio pramonės prekybos asociacija, palaikomai linijai "5G yra saugi".

Daugiau su 5G susijusių naujienų rasite svetainėje 5GAlert.com.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą apie paslėptus 5G pavojus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 21:38 Receptai – Patiekalai Itališki sausainiai. Jums būtinai patiks
Šie skanūs, minkšti, kvapnūs sausainiai nepaliks jus abejingus! Šis receptas yra labai paprastas, o sausainiai giriami, ne vieną kartą. Kaip pasigaminti itališkus sausainius žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus
Hemorojus liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus, hemorojus, hemorojo gydymas, hemorojo receptai, hemorojaus vaistažolės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau